Jump to content

Η Εργένικη Ζωή Τελειώνει! Πως Ήταν Η Σχέση Σας Με Το Χόμπι Μετά Το Τέλος Της Εργένικης Ζωή Σας?

Recommended Posts

Και μια συμβουλή!!

Να πάρεις καναπέ που να γίνεται κρεβάτι!

:bigemo_harabe_net-74:

• Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ρε συ συνονόματε, μην τον τρομοκρατείς το φίλο τώρα που το πήρε απόφαση.

δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, είναι χειρότερα αλλά άσε να το ανακαλύψει μόνος του !! :P

είναι σαν το ανέκδοτο με το παρκάρισμα : " Έλα, έλα, έλα .... {γκντουπ} ... ωωωπα, κατάβα τώρα μ@λ@κa να δεις τι έκανες "

Μην το σκέφτεσαι, σαν χάπι ένα πράγμα, πάρτο να πάει κάτω ..... :) axxa xa xa xa xa xa

το όλο θέμα της συμβίωσης είναι ισσοροπία, όπως ένα ενυδρείο.

λειτούργησε λοιπόν όπως το ενυδρείο, με ισσοροπία και συζήτηση / διαπραγμάτευση και θα πετύχει.

Με το καλό, εύχομαι, να σου πάνε όλα καλά, αφού το αποφάσισες πάει να πει ότι τουλάχιστον θα το παλέψεις.

καλό καλοκαίρι !!

Σε ευχαριστώ φίλε μου καλό καλοκαίρι και σε εσένα!

Εγώ πρέπει να είμαι από τους τυχερούς... Αφού παντρεύτηκα κ μετά έκανα το πρώτο μου ενυδρείο κ από τότε έχω αλλάξει 3 ενυδρεία.. όλο κ μεγαλύτερο ..κ τις μπριζες μου τις έβαζε η γυναίκα... :)

Όντος είσαι από τους τυχερούς εμένα με γνώρισε με 3 ενυδρεία σε λειτουργία και ένα τεράριούμ με έναν πιθονα και τώρα έχω μείνει με ένα ενυδρείο σε λειτουργία λες να πάει να πει κάτι αυτό?

Eνταξει αρκετα το τρομαξαμε το παιδι...φιλε μανο μας εγω ενα θα σου πω...Good Luck!!!!!!! :P οχι μωρε ενταξει...

ωχ για να το λες και εσύ που είσαι γυναίκα με περιμένουν άσχημες νύχτες!

Μανο μην αγχωνεσαι.Δεν τρεχει τιποτα.ολα με τον καιρο συνηθιζονται.και η γκρινια,και η μουρμουρα και τα μουτρα.....αααχαχαχχαχαχαααααα.

εσύ πως τα πας Στράτο έχεις συνηθίσει?

Όντος είσαι από τους τυχερούς εμένα με γνώρισε με 3 ενυδρεία σε λειτουργία και ένα τεράριούμ με έναν πιθονα και τώρα έχω μείνει με ένα ενυδρείο σε λειτουργία λες να πάει να πει κάτι αυτό?

Πάει να πει ότι της πετάς το εξής ..:

Αγάπη μου τώρα που θα παντρευτούμε επιτέλους θα κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!! Θα κάνω ένα ενυδρείο 2 τόνων!!!

Η εξέλιξη θα είναι να κλειδωθεί αυτό το τοπικ!!!

Αχααααααααχχχχαχαχαχαααα

Πέρα από την πλάκα, σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε!!! Η οικογένεια είναι πάνω από κάθε χόμπυ και από οτιδήποτε.!

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

και μια συμβουλή!!

Να πάρεις καναπέ που να γίνεται κρεβάτι!

:bigemo_harabe_net-74:

Το πρώτο έπιπλο που πήρα ήταν αυτό! Xa xa xa!

3/6 είχα γεννεθλια.. για να φανταστείς να το δώρο που μου έκανε....

post-47746-1341337079,2328_thumb.jpg

Πάει να πει ότι της πετάς το εξής ..:

Αγάπη μου τώρα που θα παντρευτούμε επιτέλους θα κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!! Θα κάνω ένα ενυδρείο 2 τόνων!!!

Η εξέλιξη θα είναι να κλειδωθεί αυτό το τοπικ!!!

Αχααααααααχχχχαχαχαχαααα

Πέρα από την πλάκα, σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε!!! Η οικογένεια είναι πάνω από κάθε χόμπυ και από οτιδήποτε.!

σε ευχαριστώ φίλε μου! Βέβαια η οικογένεια είναι πάνω από όλα αλλά καλύτερα να έχεις ένα τέτοιο χόμπι πάρα να έχω χόμπι αργότερα να γυρίζω με μικρούλες! Xa xa xa!

εσύ πως τα πας Στράτο έχεις συνηθίσει?

Εγω την εχω σκισει τη γατα απο νωρις ρε ααχαχαχχαχαχαααα

3/6 είχα γεννεθλια.. για να φανταστείς να το δώρο που μου έκανε....

Να τα χίλιασεις φίλε μου! Καλά και εγώ δεν έχω παράπονο όλα τα ψάρια και τα κόραλια εκείνη μου τα έχει αγοράσει απλά λέμε τώρα μήπως της γυρίσει διαφορετικά μετά τον γάμο!

εγω την εχω σκισει τη γατα απο νωρις ρε ααχαχαχχαχαχαααα

xa xa xa xa. Η γυναίκα σου Στράτο μπενει στο φόρουμ?

Εγω την εχω σκισει τη γατα απο νωρις ρε ααχαχαχχαχαχαααα

That's the point... :)

Welcome to the club!Μετά απο ένα διάστημα που για όλα φταίγανε τα ενυδρεία μετά μου πήρε το RSM ...τώρα μόνη της μου λέει αν κάτι πάει στραβά...και τελευταία φορά έστισε και την καραντίνα μόνη της....μαθαίνει δεν μπορώ να πώ...σε λίγο θα αλλάζει και νερό...Ο καναπές πάντως έτοιμος είναι πάντα.

Με αφορμή ότι σε λίγους μήνες τελειώνει η εργένηκι ζωή μου ανοίγω αυτό το θέμα για να μας πείτε πως ήταν η καινούργια ζωή σας με το χόμπι!

Μάνο αγόρι μου καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Προλαβαίνεις! Χαχαχαχα…

Πάντως εγώ με την δικια μου γυναίκα τα έχουμε ξεκαθαρίσει!

Συγκεκριμένα πριν 2 μέρες μου ξεκαθάρισε ότι στο 4 ενυδρείο που θα της φέρω στο σπίτι θα μαζέψει τα πράγματα της και θα πάει στην μάνα της!

…..μεταξύ μας …το παραγγειλα ήδη!!!!

Μάνο αγόρι μου καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Προλαβαίνεις! Χαχαχαχα…

Συγκεκριμένα πριν 2 μέρες μου ξεκαθάρισε ότι στο 4 ενυδρείο που θα της φέρω στο σπίτι θα μαζέψει τα πράγματα της και θα πάει στην μάνα της!

:thaman: :thaman: :thaman: :thaman:

xa xa xa xa. Η γυναίκα σου Στράτο μπενει στο φόρουμ?

Εδω δε θα μπαινω εγω σε λιγο θα μπαινει αυτη; :hysterical: :hysterical:

Oι εργένηδες ξέρουν περισσότερα για τις γυναίκες από τους παντρεμένους, γιατί αν δεν ήξεραν θα ήταν κι εκείνοι παντρεμένοι.

Mencken 1880-1956 Αμερικάνος αρθρογράφος.

Οπότε μην ρωτάς εμάς. :D

Ρε Μανο,για καλο το ανοιξες αυτο το θεμα????Τρεις σελιδες διαβασα και με κανατε για μια ακομη φορα να πω ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!!

Απο την αλλη εχω μια απορια που μπορουν να μου την λυσουν οι παντρεμενοι μονο...Ειναι δυσκολο να τους πουμε :

"Ακου να σου πω,οπως εγω δεν ασχολουμε με το μπαχαλο που κανεις στην βεραντα και τα χωματα που πετας καθε φορα που σκαλιζεις τα λουλουδια,ετσι κι εσυ μην με πιλατευεις οταν ασχολουμε με το ενυδρειο μου..."

Μάνο αγόρι μου καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Προλαβαίνεις! χαχαχαχα…

συγκεκριμένα πριν 2 μέρες μου ξεκαθάρισε ότι στο 4 ενυδρείο που θα της φέρω στο σπίτι θα μαζέψει τα πράγματα της και θα πάει στην μάνα της!

Xa xa xa!

εδω δε θα μπαινω εγω σε λιγο θα μπαινει αυτη; :hysterical: :hysterical:

Στράτο δεν τρώγεσαι με τίποτα! Xa xa xa!

ρε Μανο,για καλο το ανοιξες αυτο το θεμα????τρεις σελιδες διαβασα και με κανατε για μια ακομη φορα να πω δεΝ ΠαΝτρευοΜαι!!!

απο την αλλη εχω μια απορια που μπορουν να μου την λυσουν οι παντρεμενοι μονο...ειναι δυσκολο να τους πουμε :

"ακου να σου πω,οπως εγω δεν ασχολουμε με το μπαχαλο που κανεις στην βεραντα και τα χωματα που πετας καθε φορα που σκαλιζεις τα λουλουδια,ετσι κι εσυ μην με πιλατευεις οταν ασχολουμε με το ενυδρειο μου..."

Βρε Γιωργο και άμα δεν ασχολείται ούτε με λουλούδια? Εδώ δεν θέλει να πάρω τον σκύλο μου μαζί!

καλα καλα,την Παρασκευη που θα σας συναντησω,θυμησε μου να ανοιξω αυτο το θεματακι περι προσωπικου χορου και χρονου μεσα σε μια σχεση-γαμο....

Εγώ θα το θυμηθώ ανυπομονώ να το ανοίξεις θα γελάσω πολύ!

Συναντιουνται 3 φιλες και συζητουν.

Η πρωτη η οποια ειναι ελευθερη λεει, εχθες πηγα στον φιλο μου αργα χωρις να με περιμενει και φορουσα μονο ενα δερματινο πανωφορι. Πριν χτυπισω την πορτα εβγαλα το πανωφορι και εβαλα μια μασκα . Εμεινα μονο με ενα κορσαζ την μασκα και τα ψιλοτακουνες γοβες μου. Του αρεσε παρα πολυ και καναμε παθιασμενο ερωτα ολο το βραδυ!

Η αρραβωνιασμενη φιλη της γελαει και λεει πως καπως ετσι περασα και εγω. Μολις μπηκε σπιτι ο αρραβωνιαστικος μου με ειδε να φοραω μονο ενα κορσαζ μασκα και ψιλοτακουνες γοβες και καναμε ερωτα ολη τη νυχτα!

Η παντρεμενη παιρνει το λογο και λεει πως και εγω το σχεδιασα πολυ καλα. Πηγα τα παιδια στην μητερα μου, εκανα ενα ωραιο μπανιο, εβαλα ενα ωραιο κορσαζ, μασκα και τις πανεμορφες γοβες μου. Οταν γυρισε ο αντρας μου απο την δουλεια πηγε στο ψυγειο, πηρε μια μπυρα, αραξε στο καναπε και πηρε το τηλεκοντρολ και με κοιταξε. Τοτε μου ειπε " Δεν μου λες, Μπατμαν, τη εχει να φαμε για βραδυ".

Ένα αντρόγυνο πάει στο κρεβάτι. Εκείνος πολύ ανήσυχος, γυρνάει από εδώ γυρνάει από εκεί δεν του κόλλαγε ύπνος με τίποτα.

Σε μια φάση αρχίζει να χαϊδεύει το πόδι της γυναίκας του λίγο παραπάνω και λίγο παραπάνω, ώσπου γυρνάει η γυναικα του και του λέει.

- Με συγχωρείς, αγάπη μου, αλλά αύριο έχω ένα ραντεβού στον γυναικολόγο και μου έχει απαγορεύσει αυστηρά το σεξ!

Τι να κάνει ο κακομοίρης γυρνάει από την άλλη πλευρά και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από κάνα τέταρτο αφού είδε ότι δεν μπορούσε να ηρεμήσει γυρνάει και λέει στη γυναικα του:

- Να σου πω... Αύριο έχεις και με τον οδοντίατρο ραντεβού;...

Έγινε επεξεργασία - Rik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...