manos23 3 Ιουλίου 2012 #1 Share 3 Ιουλίου 2012 Με αφορμή ότι σε λίγους μήνες τελειώνει η εργένηκι ζωή μου ανοίγω αυτό το θέμα για να μας πείτε πως ήταν η καινούργια ζωή σας με το χόμπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Ιουλίου 2012 #2 Share 3 Ιουλίου 2012 Απλά πράγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουλίου 2012 #3 Share 3 Ιουλίου 2012 Μανο μην ξυνεις πληγες. Συμβουλη ενος βετερανου,απο τωρα παρτην τον αερα,γιατι μετα δεν μαζευεται με τιποτα. Καλο κουραγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Ιουλίου 2012 #4 Share 3 Ιουλίου 2012 (edited) Απλά πράγματα..... :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: Εγώ έχω χρόνια μπροστά μου, γι' αυτό γελάω... Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2012 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #5 Share 3 Ιουλίου 2012 απλά πράγματα..... ωχ!!! Με το χόμπι υπάρχει επαφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Ιουλίου 2012 #6 Share 3 Ιουλίου 2012 Μην αγχώνεσαι,φτάνει να μην ξεκινήσει κι εκείνη νέο χόμπι και γυρίσει καμιά μέρα έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουλίου 2012 #7 Share 3 Ιουλίου 2012 ωχ!!! Με το χόμπι υπάρχει επαφή? Αμεση,γιατι οτα θα κανεις αλλαγη νερου,πρωτα θα παρεις την σφουγγαριστρα και μετα την παντοφλα Κλασσικα πραγματα,θα τα μαθεις και εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 3 Ιουλίου 2012 #8 Share 3 Ιουλίου 2012 να σε ρωτησω...εκεινη ασχολειται με τα ενυδρεια???αν ναι εισαι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #9 Share 3 Ιουλίου 2012 Μην αγχώνεσαι,φτάνει να μην ξεκινήσει κι εκείνη νέο χόμπι και γυρίσει καμιά μέρα έτσι: Xα xα xα πρέπει να το προσέξω αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #10 Share 3 Ιουλίου 2012 Μην μου λες τέτοια! Xa xa xa! αμεση,γιατι οτα θα κανεις αλλαγη νερου,πρωτα θα παρεις την σφουγγαριστρα και μετα την παντοφλα κλασσικα πραγματα,θα τα μαθεις και εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #11 Share 3 Ιουλίου 2012 να σε ρωτησω...εκεινη ασχολειται με τα ενυδρεια???αν ναι εισαι μια χαρα ασχολείται και σε συναντήσεις του φόρουμ έρχεται αλλά τώρα και με κοινό ταμείο δεν πιστεύω να υπάρχει η ίδια ανέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 3 Ιουλίου 2012 #12 Share 3 Ιουλίου 2012 ο καθενας με τα δικα του ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 3 Ιουλίου 2012 #13 Share 3 Ιουλίου 2012 Φωταρα χαχαχαχαχα εγραψες..και τις δυο φορες!!!χαχαχαχαχα μα τι ειμαστε πια εμεις οι γυναικες....μας αφηνουν να ψηφιζουμε,να οδηγουμε,μα τι αλλο θελουμε?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #14 Share 3 Ιουλίου 2012 φωταρα χαχαχαχαχα εγραψες..και τις δυο φορες!!!χαχαχαχαχα μα τι ειμαστε πια εμεις οι γυναικες....μας αφηνουν να ψηφιζουμε,να οδηγουμε,μα τι αλλο θελουμε?! Πές τα βρε Thalia μην τα λέω εγώ μόνο! Xa xa xa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Ιουλίου 2012 #15 Share 3 Ιουλίου 2012 Απλά πράγματα..... http://www.youtube.com/watch?v=JkDV88Fr1W8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 3 Ιουλίου 2012 #16 Share 3 Ιουλίου 2012 Καλώς ήρθες στον κόσμο της. Τώρα θα είσαι το ψάρι στο δικό της ενυδρείο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #17 Share 3 Ιουλίου 2012 καλώς ήρθες στον κόσμο της. τώρα θα είσαι το ψάρι στο δικό της ενυδρείο !! το θέμα είναι θα είμαι ο θήρευτης η το θηράμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 3 Ιουλίου 2012 #18 Share 3 Ιουλίου 2012 το θέμα είναι θα είμαι ο θήρευτης η το θηράμα? Φίλε μου, στο τέλος θα παρακαλάς για κατεψυγμένο και θα 'σαι τυχερός αν τρώς κανά φλέικς κονσέρβα κι εσύ ρωτάς αν θα 'σαι ο θηρευτής ή το θήραμα ? Ξέρεις πολλά ψάρια να μπήκαν μόνα τους στο ενυδρείο ? Που πας ρε ... καραμήτροοοοοο ps Με όλη την καλή διάθεση και χιούμορ χωρίς κανένα σκοπό για παραξεγήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 3 Ιουλίου 2012 #19 Share 3 Ιουλίου 2012 πριν το γάμο μου έλεγε: αχ τι ωραίο ενυδρείο, τι ωραία φυτά, τι ωραία ψαράκια και ήταν όλα μια χαρά. μετά το γάμο μου..........: πάλι αλλαγή νερού θα κάνεις, αν μου λερώσεις το πάτωμα θα γίνει χαμός, πότε θα στα πετάξω όλα και άλλα που δε μπορώ να πω άστα έχω μεγάλο θέμα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουλίου 2012 Author #20 Share 3 Ιουλίου 2012 πριν το γάμο μου έλεγε: αχ τι ωραίο ενυδρείο, τι ωραία φυτά, τι ωραία ψαράκια και ήταν όλα μια χαρά. μετά το γάμο μου..........: πάλι αλλαγή νερού θα κάνεις, αν μου λερώσεις το πάτωμα θα γίνει χαμός, πότε θα στα πετάξω όλα και άλλα που δε μπορώ να πω άστα έχω μεγάλο θέμα............... Αυτά φοβάμαι και εγώ φίλε Κώστα και κάθομαι και σκέφτομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 3 Ιουλίου 2012 #21 Share 3 Ιουλίου 2012 πριν το γάμο μου έλεγε: αχ τι ωραίο ενυδρείο, τι ωραία φυτά, τι ωραία ψαράκια και ήταν όλα μια χαρά. μετά το γάμο μου..........: πάλι αλλαγή νερού θα κάνεις, αν μου λερώσεις το πάτωμα θα γίνει χαμός, πότε θα στα πετάξω όλα και άλλα που δε μπορώ να πω άστα έχω μεγάλο θέμα............... Ρε συ συνονόματε, μην τον τρομοκρατείς το φίλο τώρα που το πήρε απόφαση. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, είναι χειρότερα αλλά άσε να το ανακαλύψει μόνος του !! Είναι σαν το ανέκδοτο με το παρκάρισμα : " Έλα, έλα, έλα .... {γκντουπ} ... ωωωπα, κατάβα τώρα μ@Λ@Κa να δεις τι έκανες " Αυτά φοβάμαι και εγώ φίλε Κώστα και κάθομαι και σκέφτομαι! Μην το σκέφτεσαι, σαν χάπι ένα πράγμα, πάρτο να πάει κάτω ..... axxa xa xa xa xa xa Το όλο θέμα της συμβίωσης είναι ισσοροπία, όπως ένα ενυδρείο. Λειτούργησε λοιπόν όπως το ενυδρείο, με ισσοροπία και συζήτηση / διαπραγμάτευση και θα πετύχει. Με το καλό, εύχομαι, να σου πάνε όλα καλά, αφού το αποφάσισες πάει να πει ότι τουλάχιστον θα το παλέψεις. Καλό καλοκαίρι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Ιουλίου 2012 #22 Share 3 Ιουλίου 2012 Εγώ πρέπει να είμαι από τους τυχερούς... Αφού παντρεύτηκα κ μετά έκανα το πρώτο μου ενυδρείο κ από τότε έχω αλλάξει 3 ενυδρεία.. όλο κ μεγαλύτερο ..κ τις μπριζες μου τις έβαζε η γυναίκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 3 Ιουλίου 2012 #23 Share 3 Ιουλίου 2012 Eνταξει αρκετα το τρομαξαμε το παιδι...φιλε μανο μας εγω ενα θα σου πω...Good Luck!!!!!!! οχι μωρε ενταξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Ιουλίου 2012 #24 Share 3 Ιουλίου 2012 Τι του λέτε του ανθρώπου ρε σεις!! Μάνο γερά!!! Θα το συνηθίσεις με τον καιρό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιουλίου 2012 #25 Share 3 Ιουλίου 2012 Μανο μην αγχωνεσαι.Δεν τρεχει τιποτα.Ολα με τον καιρο συνηθιζονται.Και η γκρινια,και η μουρμουρα και τα μουτρα.....αααχαχαχχαχαχαααααα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος