DeLk 12 Ιουλίου 2012 Author #26 Share 12 Ιουλίου 2012 Ο αραγωνίτης αυτός είναι καλύτερος από την άμμο που σου έδειξα? Τι διαφορά έχει αν είναι σπασμένο κοράλλι ή αραγωνίτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιουλίου 2012 #27 Share 12 Ιουλίου 2012 Το σπασμενο κοραλι ειναι πολυ πιο χοντρο σε κοκκομετρια απο την αμμο.προσωπικα δεν θα εβαζα σε μικρο ενυδρειο.θα προτιμουσα αραγωνιτη ειναι πολυ πιο ομορφος οπτικα. Εκ κινητου συντονιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Ιουλίου 2012 Author #28 Share 12 Ιουλίου 2012 Οπότε πάμε σε αυτό που πρότεινε ο Αλέξης, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Ιουλίου 2012 #29 Share 12 Ιουλίου 2012 Βασικά εγώ έχω βάλει χοντρής κοκομετριας για τον λόγο ότι συφωναρεται καλήτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Ιουλίου 2012 Author #30 Share 12 Ιουλίου 2012 Οκ! Εσείς ξέρετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 26 Ιουλίου 2012 #31 Share 26 Ιουλίου 2012 τι νεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 27 Ιουλίου 2012 Author #32 Share 27 Ιουλίου 2012 Nothing yet... Περιμένω νέα από κάποιον για να πάρω και τα υπόλοιπα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 27 Ιουλίου 2012 #33 Share 27 Ιουλίου 2012 Nickd τι περιμένεις από πράγματα μήπως και μπορούμε κάπου να εξυπηρετήσουμε ή να βοηθήσουμε ρε φιλε ? Σε είδα ορεξάτο και πήρες και κοντρόλλερ, τι σε καθυστερεί ? Ξεκίνα με το καλό με το νεράκι, τον αραγωνίτη και τον βραχο να στρώνει και να προχωράει ο κύκλος του αζώτου και στα τέλη του Αυγούστου θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις το ενυδρείο σου., Είναι καλή περίοδος για εκκίνηση. Τα Χριστούγεννα θα είσαι έτοιμος να στολίσεις reefάκι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Ιουλίου 2012 Author #34 Share 28 Ιουλίου 2012 Θα το έστηνα, όμως υπάρχουν 2 βασικοί λόγοι! Δεν έχω ακόμα αλάτι και κυκλοφορητή, είναι στο πρόγραμμα για αυτές τις μέρες Πρός το παρών, δεν έχω χώρο να τοποθετήσω το ενυδρείο, γιατί θα γίνει μια αλλαγή στα ενυδρεία μου, και το 70άρι με τα μούλτις θα πάει στο δωμάτιο και το reef στο σαλόνι, και στο δωμάτιο έχω ακόμη ένα ενυδρείο μικρό οπού φιλοξενώ προσωρινά αγγελόψαρα, μάλλλον θα φύγουν αύριο! Γενικά μου λείπουν πράγματα ακόμη... Κάτι που ήθελα να ρωτήσω, επείδη μένω πολύ κοντά σε θάλασσα αν θα μπορούσα εξ' αρχής να χρησιμοποιώ νερό από 'κει, φέρνοντας το στην αλατότητα που θέλω με απιονισμένο νερό (στο πρόγραμμα και η α/ο)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Ιουλίου 2012 Author #35 Share 28 Ιουλίου 2012 I'm back με νέες ερωτήσεις!!!! Ένα παιδί μου έκανε καλή προσφορά σε αλατι-τεστ-τροφές και κοραλια νανο1000λτ, θα τα πάρω! Επίσης μου είπε πως έχει και βράχο(ζωντανό) με ζοάνθους απάνω (εδώ κολλάμε, σωστά? ) σε εξίσου καλή τιμή θα μπορούσα να πάρω το βράχο έτσι ή μπα? Για τις αλλαγές από θάλασσα τι λέτε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος