Jump to content

Ο Mr_Zoo Δημιουργει Προβλημα Στο Forum

Recommended Posts

Ειχα ανεβασει χθες μια αγγελια για πώληση και ο moderator Mr_Zoo μου την συγχώνευσε με μια άλλη αγγελια που είχα δημοσιευσει παλεότερα σαν ανταλαγη .Προφασιζόμενος του κανώνες του φορουμ την συγχώνευσε με αυτήν.Δεν ξέρω σε τι σκοπους εξυπηρετει αυτή η πράξη αλλα επειδή δεν παραβίασα κανένα κανώνα του φόρουμ και επειδη δεν πήρχει κάποιος ευδιάκριτος τρόπος να κάνω παράπονα ανέβασα αυτό το τοπικ.

Ευχαριστω

μάλλον υπερβάλλον ζήλος του moderator

Μαλλον φιλε μου δεν εχεις διαβασει τους κανονες του φορουμ...

3.Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία

απολυτως κανενας υπερβαλλον ζηλος η υπερβολη.

την δουλεια του κανει οπως ολοι μας εδω μεσα.

εαν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις τους κανονισμους στις αγγελιες,δεν θα εγγραφες αυτο το ποστ αλλα ουτε και θα ησουν τοσο εκτεθημενος στα λογια σου.

3. Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία.

ο γιωργος ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια ...!!!

φιλε psaran με ολο το θαρρος

αστοχη η κινηση που εκανες να μιλησεις για ενα εντιμο και παρα πολυ καλο παιδι

σαν συντονιστης εκανε αυτο που θα επρεπε να κανει και τιποτα παραπανω

ισα ισα για καλο στο εκανε στο να ενωσει της 2 αγγελιες σε μια

Ειχα ανεβασει χθες μια αγγελια για πώληση και ο moderator Mr_Zoo μου την συγχώνευσε με μια άλλη αγγελια που είχα δημοσιευσει παλεότερα σαν ανταλαγη .Προφασιζόμενος του κανώνες του φορουμ την συγχώνευσε με αυτήν.Δεν ξέρω σε τι σκοπους εξυπηρετει αυτή η πράξη αλλα επειδή δεν παραβίασα κανένα κανώνα του φόρουμ και επειδη δεν πήρχει κάποιος ευδιάκριτος τρόπος να κάνω παράπονα ανέβασα αυτό το τοπικ.

Ευχαριστω

Φίλε psaran σου παραθέτω και δημόσια λοιπόν την παράγραφο την οποία και παρέβηκες με την δημιουργία της νέας σου αγγελίας

Εδώ είναι ο κανονισμός

και εδώ η παράγραφος 3 που ξέχασες να τηρήσεις

3. Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία.

Οπότε ανοίγοντας νέα αγγελία εσύ δεν τα έχεις συγκεντρωμένα όλα σε μία και εκεί επεμβαίνει η συντονιστική ομάδα

Θα παραλκαλέσω λοιπόν να μην κάνουμε παράπονα και να προσέχεις πως χαρακτηρίζεις αυτούς που σπαταλάνε χρόνο από την ζωή τους για να προσπαθούν να διατηρήσουν την τάξη με όσα μέλη δεν τηρούν τους κανόνες

εγω λέω να τον κρίνουμε ένοχο για τις φωτογραφίες που βγαζει πάντα με βγάζει στραβά!!! για τα αλλα που αναφέρεις φίλε καλύτερα να διαβαζες τους κανονισμούς του φόρουμ.

καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Καλά όταν διάβασα τον τίτλο του πόστ άρχισα να χαμόγελαω γιατί λέω καμία πλάκα θα έχουν κάνει στον Γιωργο η κάτι τέτοιο! Αλλά τα πράγματα είναι κάπως τραγικά έχουμε κατάντησεί να <<δικάζουμε>> τα άτομα που κάνουν την δουλειά τους!

και εγω ψηφιζω ενοχο τον mr.Zoo γιατι με βγαζει 300 κιλα αηδια!!!!

φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας και καλο διαβασμα!!

μανο μην τρελενεσαι νεο μέλος είναι δεν ξέρει θα μάθει μην ξενερονεις!!Jim χαίρομαι που έχω σύμμαχο ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος δεν πρέπει να κρατάει φωτογραφική με δείχνει στις φωτογραφίες τουλάχιστον 105 κιλα!! απαράδεκτο!

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Mr_zoologikos kipos :bigemo_harabe_net-74: είναι από τους καλύτερους moderator που υπαρχουν στο forum. Πάντα ευγενικος και παντα εξυπηρετικος. Καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο σας παιδια,ο psaran δεν ηξερε σαν νεο μελος γιατι πολλες φορες απο τη χαρα μας που ανακαλυπτουμε ενα τετοιο site, ξεχναμε να μελετησουμε τους κανονες που το διεπουν. :bigemo_harabe_net-145:

μανο μην τρελενεσαι νεο μέλος είναι δεν ξέρει θα μάθει μην ξενερονεις!!Jim χαίρομαι που έχω σύμμαχο ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος δεν πρέπει να κρατάει φωτογραφική με δείχνει στις φωτογραφίες τουλάχιστον 105 κιλα!! απαράδεκτο!

κοιτα τι κανει τον ελευθερο χρονο του και μετα ερχεται για πρακτικη σε εμας....

ο βεγγος μπροστά του είναι καλλιτέχνης! μπράβο για το βίντεο είναι απο τις αγαπημένες μου ταινίες του.

Ευχαριστω

Ακου να σου πω πως εχει..............Ηθελε να σου ανεβασει την πιεση,γιατι συνεργαζεται με την εταιρια που πουλαει τα πιεσομετρα και τα χαπακια για την πιεση,αρα εχει ποσοστα.

Γι'αυτο λοιπον για να μην κονομαει στην πλατη σου,μη δινεις σημασια.

Τι κανει αλλωστε........;;;;Τον χρονο του σπαταλαει για να βαλει μια ταξη στις αγγελιες για ολους εσας που δεν διαβαζετε τους κανονισμους.

Ελπιζω να σε κατατοπισα:D

Ευχαριστω

τωρα που ειδες το λαθος κραξημο σου μηπως θα επρεπε να ζητησεις μια συγνωμη στον Γιωργο?

Ακου να σου πω πως εχει..............Ηθελε να σου ανεβασει την πιεση,γιατι συνεργαζεται με την εταιρια που πουλαει τα πιεσομετρα και τα χαπακια για την πιεση,αρα εχει ποσοστα.

Τι κανει αλλωστε........;;;;Τον χρονο του σπαταλαει για να βαλει μια ταξη στις αγγελιες για ολους εσας που δεν διαβαζετε τους κανονισμους.

Ελπιζω να σε κατατοπισα :D

μα γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ οι απαντησεις του Δια να ειναι θεικες?χαχααχαχαχαχα!!!! :buttrock:

:thaman:

μα γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ οι απαντησεις του Δια να ειναι θεικες?χαχααχαχαχαχα!!!! :buttrock:

:thaman:

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Ελπιζω να σε κατατοπισα :D

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Εγω δεν ήθελα να ανεβασω κανενος την πίεση .

(Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία.)

Η προηγούμενη αγγελία που είχα ήταν για ανταλαγη ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ για αυτό το λόγο εκανα μία καινούρια,ΟΥΤΕ ΨΑΡΙΑ ΘΕΛΩ ,ΟΥΤΕ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ, και πόσο μάλλον την προηγούμενη αγγελία την είχα βάλει το ΦΛΕΒΆΡΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το φορουμ σας καλά κάνατε και το φτιάξατε και καλά κανετε και υπερασπίζεστε το φίλο σας,δεν περίμενα να του βάλετε χέρι δημόσια,Τουλάχιστον φτιαχτέ ένα ευδιάκριτο τρόπο παραπόνων για να απαυτώνεται και από τόπικ όπως και αυτο.

Ευχαριστώ

την ειρωνία σας την γυρίζω πισω

και παρακαλω να κλεισει το θέμα

Φιλε μου ο κανονισμος ισχυει και για τις ανταλλαγες,ο mr zoo εκανε την δουλεια του.Επεισης δεν καταλαβαινω γιατι αρπαχτικες που ενωσε τις αγγελιες σου,δεν τις εσβησε,τις ενωσε απλα.Ας ειμαστε πιο χαλαροι και θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τι γραφεις.

Εγω δεν ήθελα να ανεβασω κανενος την πίεση .

(Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία.)

Η προηγούμενη αγγελία που είχα ήταν για ανταλαγη ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ για αυτό το λόγο εκανα μία καινούρια,ΟΥΤΕ ΨΑΡΙΑ ΘΕΛΩ ,ΟΥΤΕ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ, και πόσο μάλλον την προηγούμενη αγγελία την είχα βάλει το ΦΛΕΒΆΡΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το φορουμ σας καλά κάνατε και το φτιάξατε και καλά κανετε και υπερασπίζεστε το φίλο σας,δεν περίμενα να του βάλετε χέρι δημόσια,Τουλάχιστον φτιαχτέ ένα ευδιάκριτο τρόπο παραπόνων για να απαυτώνεται και από τόπικ όπως και αυτο.

Ευχαριστώ

την ειρωνία σας την γυρίζω πισω

και παρακαλω να κλεισει το θέμα

Τα ακουσαμε και απο πανω.Παντου υπαρχουν κανονες,σου δωθηκε η ευκαιρια να καταλαβεις οτι εκανες λαθος,αλλα εσυ επιμενεις στα δικα σου.Εδω δεν ειναι καναλι μικρων αγγελιων,ειναι ενα φορουμ για τα τα ψαρακια μας,Το να τα βαζεις με ανθρωπους ,που εχουν μεγαλη προσφορα στο φορουμ ,αφιλοκερδως,τουλαχιστον ειναι αδικο φιλε μου.

Δε μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τον κανονισμό και συνεχίζεις να παίζεις με τις λέξεις.

6. Ο συγγραφέας υποχρεούται να ενημερώνει τη συντονιστική ομάδα του Aquazone.gr μετά την ολοκλήρωση της, ώστε αυτή να κλειδώνεται.

Καλές οι αγγελίες αλλά χρειαζόμαστε και την ησυχία μας.

Άντε γεια λοιπόν και το θέμα κλειδώνει.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...