Jump to content

Diy Background

odis

Recommended Posts

πολυ ομορφη κατασκεη φιλε μου!!!και εγω για το οξυ ηθελα να σε ρωτησω.αν και δεν ειχες προβλημα ενα χρονο οπως λες.θα ηθελα να μαθω ποιο ειναι και γενικοτερα τι ειναι αφου δεν το εχω ξανακουσει! :)

εχω μια ένσταση για το φιλτρο, την εισαγωγη προς το φιλτρο συγκεκριμενα, εκει που την εχεις ναι μεν δεν φαινεται αλλα οποια μικροσωματιδια υπαρχουν στο ενυδρειο δεν θα μπορει να τα ρουφήξει!στη θεση σου θα κοιτουσα για καμια τρυπα καμουφλαρισμενη για να εχει αμεση επαφη με το νερο του ενυδρειου μπροστα απο την πλατη! :bigemo_harabe_net-64:

με νεφτι ψεκαστηκε και οχι με οξι ακρηβος. ξεχασα να πω οτι εβαλα και αφρο πολιορεθανης για να γινει ενα σομα αλα μετα δισκολεφτηκα γιατι δεν ελιονε με το

νεφτι οπος το dow και εχει δικιο ο φιλος ο kixlidatos οπιον τον ενδιαφερει ασ δοκιμασει με φλογιστρο ηταν η αρχικη μου ιδεα και ισος η καλητερη δεν ξερω ομως αν θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα δεν εκανα δοκιμη τελικα

οσον αφορα την εισαγογη ετσι εγηνε οπος αναφερεις ειναι μεσα σε σπηλια και εχει αμεση επαφη με το νερο αν δεις απο μπροστα τερμα δεξια κατω εχει μια σπηλια απο κι πισω ειναι η εισαγογη εχει πεσει η αληθεια ειναι λιγο η αποδοση του φιλτρου αλλα το ενηδριο ειναι 100λ και το φιλτρο 900λ/ωρα οποτε δεν με ενιαζε ιδιετερα απο μπροστα εχει ενα σφουγαρι μεσα στην σπηλια αν το βγαλω θα αφξηθει αρκετα η αποδοση αλα εχω κανει το εξις λαθος αφησα την κατασκεβη αρκετες μερες μεχρι να την κολησω και στραβοσε οποτε και δεν πατησε η πλατη ολη πανο στο τζαμι με αποτελεσμα να εχει κενα και μικρα ψαρακια οπως νεογενητα guppi να μπενουν πισο και να μην μπωροθν να ξανα βγουν οποτε εβαλα και το σφουγκαρι οταν θα μπουν κηχληδες που θα νε πιο μεγαλες θα βγει και θα αφξηθει η ροη ελπιζω να εγηνα κατανοητος

και να ευχαρηστησω και τον φιλο μου τον marniero που βοηθησε στην κατασκεβη

Έγινε επεξεργασία - odis

κανε λογαργιασμο στο fhotobucketς κ θα τις παιρνεις απο εκει κ θα τις ανεβαζεις εδω.Οταν λες κηχληδες απο αφρικη μερια?Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?

100λ ειναι το ενηδριο και γι αυτο κολαω γιατι μ λενε ολοι οτι ειναι μικρο για μαλαουι που θελω να βαλω

πως ακρηβος θα το κανω αφτο με το fhotobucketς?

Φιλε μου οντως ειναι μικρο για Malawi αν θες γι άυτα τα λιτρα θα σου ελεγα καλυτερα να δεις προς tanganyika μερια αλλα γνωμη μου ενα ειδος εχεις πιο πολλες επιλογες.Μια ακομα λυση που για μενα ειναι κ η καλυτερη ειναι η Apistogramma agassizi η apistogramma cacatuoides η ramirezi με ενα ωραιο κοποδαψαρο κ λιγα φυτα ακομα θα γηνει πολυ ωραιο.Τα ψαρια που σου εγραψα βαλτα στο youtube να τα δεις ελπιζω να βοηθησα.Οτι αλλο θες ρωτας

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Πολύ ωραίο φίλε, μήπως μπορεί αυτό να βαφτεί ή μήπως υπάρχει άλλο χρώμα πχ καφέ?

Λέω να επιχειρήσω να φτιάξω κ εγώ ένα...

Καλή κατασκευή.....και όμορφη....

• 2 weeks later...

Πολύ ωραίο φίλε, μήπως μπορεί αυτό να βαφτεί ή μήπως υπάρχει άλλο χρώμα πχ καφέ?

Λέω να επιχειρήσω να φτιάξω κ εγώ ένα...

το ιλικο που το περασα ηταν ασπρο και βαζοντας χρομα μαυρο πηρε αυτο το χρομα στο τελος τωρα αν βαλεις καφε μπωρει να βγει μια αποχροση καφε ανηχτο δεν ξερω πρεπει να πηραματηστεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...