Jump to content

Diy Background

odis

Recommended Posts

καλησπερα παιδια αν και καινουριος στον χορο ξεκινησα προσπαθοντας να φτιαξω κατι καλο

ληπον σας δηχνω βημα βημα πως εφτιαξα το baground

πρωτα πηρα dow το μονοτηκα που ειναι για οικοδομες το εκοψα στις διαστασεις του ενηδριου και εκοψα καπια κοματια ακομα και

τα κολησα πανω με σηληκονη σε ακανονιστα σχηματα περηπου οπως το φανταζομουν

Έγινε επεξεργασία - odis

κολησε τα καλα γιατι η ανωση ειναι πολυ ατιμο πραγμα. μπορει να σου τα κανει φυλλο και φτερο

μετα ψεκαστηκε με οξι για να λιοσει και να παρει το τελικο σχημα και να φανει πιο φισικο

post-44565-0-30109600-1341253336_thumb.jpg

εχει κολιθει εχει τελιοσει λιγη υπομονη και θα το δεις ολοκληρομενο

τρεχει εδω και ενα χρωνο το ενηδριο με το baground

Έγινε επεξεργασία - odis

μετα βαφτηκε με ενα μονοτικο για δεξαμενες και πησηνες δεν θημαμε ονομα προιοντος αλα αν το ζητησεται σε μαγαζι με χροματα ξερουν ειναι ασπρο μου εδοσε και χρωμα μη τοξηκο γιατι του ειπα οτι προοριζεται για ενηδριο παντος εδω και ενα χρονο δεν εχω προβλημα

post-44565-0-55144100-1341253610_thumb.jpg

μετα κοπηκε στη μεση μια λοριδα για να περασει η αεραντλια και να γινει κρηφη περασε κατο και μπηκε μεσα απο την μεσεα σπηλια και αρηστερα για να μπει η ισαγογη του φιλτρου δυστηχος δρν προνοησα για τον θερμοστατη οποτε ασ προνοισει ο επομενος που θελει να το κανει

post-44565-0-08565800-1341253997_thumb.jpg

και μετα κοληθηκε στον πατο με σηλικονη μπολικη γιατι οπως προειπε ο φιλος giannispopi

και στην πλατη

post-44565-0-54946700-1341254166_thumb.jpg

δεν μπωρω να ανεβασω αλες φοτο δεν ξερω γιατι αλλα μου μενουν λιγα mb

Έγινε επεξεργασία - odis

Μπραβο κ παλι μπραβο γεια στα χερια σου πολυ ομορφο το εχεις κανει κ μολις παρει λιγο χρωμα το baground θα γινει ακομα πιο ομορφο.Τι σκεφτεσε να βαλεις μεσα?

ευχαρηστω πολυ

εχω μεσα μεχρι τωρα ξιφομαχους και guppy αλλα θα βγουν και θα μπουν κηχληδες που ηταν και ο αρχηκος στοχος θελω να ανεβασω κ αλες φοτο με ψαρακια μεσα αλλα δεν μπωρω

Έγινε επεξεργασία - odis

κανε λογαργιασμο στο fhotobucketς κ θα τις παιρνεις απο εκει κ θα τις ανεβαζεις εδω.Οταν λες κηχληδες απο αφρικη μερια?Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?

μετα ψεκαστηκε με οξι για να λιοσει και να παρει το τελικο σχημα και να φανει πιο φισικο

Με τι οξυ το περασες,Καλυτερα θα ηταν να το περναγες με φλογιστρο.και το κολλαει καλυτερα,και το σκληρενει πολυ.

Μπραβο ομορφη κατασκευη,παντα μου αρεσουν τα hand made :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...