Jester 2 Ιουλίου 2012 #1 Share 2 Ιουλίου 2012 http://www.cosmo.gr/Entertainment/texnes/enas-kosmos-apo-agalmata-sta-egkata-ths-thalassas.1838255.html Και εκεί που κολυμπάς βλέπεις αυτό. Πόσο τέλειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Ιουλίου 2012 #2 Share 2 Ιουλίου 2012 μου θυμίζει τους "πειρατες της καραιβικης"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Ιουλίου 2012 #3 Share 2 Ιουλίου 2012 Κάτσε να κόψω λίγο ακρόπορα απο την μύτη σου....χαχαχαχα Ωραίο το θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Ιουλίου 2012 #4 Share 2 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραίο το θέμα μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιουλίου 2012 #5 Share 2 Ιουλίου 2012 μου θυμίζει τους "πειρατες της καραιβικης"!!! Αυτό θυμήθηκα και εγώ με την πρώτη ματιά! Ειδικά στην πρώτη φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιουλίου 2012 #6 Share 2 Ιουλίου 2012 Πραγματικά Φοβερό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 2 Ιουλίου 2012 Author #7 Share 2 Ιουλίου 2012 λοιπόν βρείτε κοράλλια μεσογειακά και βάζω τα αγάλματα lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος