Jump to content

Δισκος Αδιαφορος Για Φαγητο

dikaios

Recommended Posts

εβαλα 70 σταγονες σημερα.μια τελευταια ερωτηση για την θεραπεια..ποσες μερες θα κρατησει??

Έγινε επεξεργασία - dikaios

• Απαντήσεις 168
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όπως λένε και οι οδηγίες 3 μέρες. Σωστά?

Δεν πειραζει ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ τα παιδια πανω στην τρομαρα μου και γωμια μερα ημουν ετοιμος να ριξω ποτασα μεσα στο ενυδρειο... ΣΕ νοιώθω :bigemo_harabe_net-82: Να προτινω και γω με τη σειρα μου κατι που βοηθαει και δεν επιβαρυνει και το νερο. Παρε μια σκελιδα σκορδο καθαρισε την κανε της μερικες χαρακες με ενα μαχαιρι και ριξε την ΠΛΑΤΣ ολοκληρη μεσα στο ενυδρειο και αστην μια μερα.

Επισης μεσα σε ενα μικρο μπουκαλακι βαλε 1/3 κουταλακι του γλυκου λαδι με σκονη σπιρουλινας μεχρι να γινει παστα μετα παρτο με μια συριγκα αστο μια μερα στο ψυγειο και μετα χωρις τη βελονα προσπαθησε να του ταισεις ενω εχεις ριξει ηδη το σκορδο μεσα ενυδρειο.

Με την παραπανω μεθοδο εχω αντιμετωπιση ολες της δυσκολιες στα ενυδρεια μου και εμεινα ευχαριστημένος.

Βεβαια αυτο θα πρωτινά να το κανεις μετα την θεραπεία

ενταξει .σημερα ειναι η τριτη μερα απο αυριο θα κανω αλλαγη 50% νερου και θα κατεβασω παλι στους 28-28,5 την θερμοκρασια?

να ριξω σκορδο μεσα στο ενυδρειο???δεν θα υπαρχει προβλημα??

Την θερμοκρασία δεν θα την κατεβάσεις για μερικές ημέρες.

Για το σκόργο, το ακούω πρώτη φορά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά μπορείς να μουλιάζεις την τροφή σε Seαchem Guarlic Guard ή Entice που έχουν σαν βάση το σκόρδο και λειτουργεί σαν ενισχυτικό όρεξης.

να ριξω σκορδο μεσα στο ενυδρειο???δεν θα υπαρχει προβλημα??

Αν δεν έχεις κάτι από αυτά που σου πρότεινε ο Kokkinos προσπάθησε με το χέρι σου να πιέσεις το σκόρδο ώστε να βγάλει το ζουμί του και μούλιασε την τροφή σε ένα κουταλάκι και μετά δώσε το να το φάνε!

Αν δεν έχεις κάτι από αυτά που σου πρότεινε ο Kokkinos προσπάθησε με το χέρι σου να πιέσεις το σκόρδο ώστε να βγάλει το ζουμί του και μούλιασε την τροφή σε ένα κουταλάκι και μετά δώσε το να το φάνε!

+1000

Ναι δεν υπαρχει προβλημα για μια μερα... Εγω κατεληξα εκει μετα απο μαχες κυριως με ICK και διαφορα αλλα παράσιτα λαι σε γλυκο και σε αλμυρο... Τώρα ας ακούσουμε και άλλες γνώμες :bigemo_harabe_net-64:

Ναι δεν υπαρχει προβλημα για μια μερα... Εγω κατεληξα εκει μετα απο μαχες κυριως με ICK και διαφορα αλλα παράσιτα λαι σε γλυκο και σε αλμυρο... Τώρα ας ακούσουμε και άλλες γνώμες :bigemo_harabe_net-64:

Πες μου για το ολόκληρο σκόρδο στο ενυδρείο. Πως το κάνεις και τι επιπτώσες έχει?

Ευχαριστώ

λοιπον μετα απο της τρεις μερες θεραπειας ,ΔΕΝ κερδισα απολυτως τιποτα!!αντιθετως ο μεγαλος μου δισκος τον βλεπω συνεχεια στρεσαρισμενο( με τις μπαρες).ο δισκος που δεν ετρωγε συνεχιζει να μην τρωει,πιανει που και που κανενα φυλαρακι αλλα το φτυνει.αλλαξα και την τροφη αλλα δεν νομιζω οτι τους πολυ αρεσει!τι κανω τωρα??τι γινεται?

οι τροφες οι καινουργιες ειναι ΄tropical- asta color-D 50 plus-D allio plus-spirulina super forte.ολες αυτες!

Πέραν απο την όποα θεραπεία, πρέπει να δεις ποι΄ατροφή προτειμούν, μια απο τις πιο αποδεκτές είναι η Tetra Discus bits, για να ταϊζεις εναλάξ με βιταμίνες (όχι κάθε μέρα) και με σκορδόζουμο μέχρι να ανοίξει η όρεξη τους.

Κ

αυτες που ειπα παραπανω τις εχω αγορασει.τι λες οτι δεν κανουν??παιζει να εχουν ακομα εντερικα??

δεν εχω παρατηρησει τιποτα τωρα.οσο εκανα την θεραπεια αυτος που δεν ετρωγε εβγαζε κατι σαν μαυρες τριχες.

αυτες που ειπα παραπανω τις εχω αγορασει.τι λες οτι δεν κανουν??παιζει να εχουν ακομα εντερικα??

΄Οχι, δεν εννοώ αυτό. Οι τροφές που αναφέρεις είναι μια χαρά, και τις έχω και γω.

Απλά, έχουμε δει πως τα ψάρια δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην γεύση κάποιων τροφών κυρίως τον γενικών π.χ Tetra discus gran, Tropical discus gran, JBL discus gran (όλα discus gran :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: ) οπότε, έχοντας αυτό υπ΄ όψιν μας μπορούμε να δώσουμε έμφαση σε αυτές με το σκορδόζουμο και τις βιταμίνες.

Μόπνον πειραματιζόμενος όμως θα δεις τι δουλεύει και τι όχι.

Κ

Τι να σου πω φιλε μου.Πραγματικα αν τα δεις οτι συνεχιζουν δεν ξερω τι θα εκαναν οι αλλοι.Εγω αμα τα εβλεπα οτι συνεχιζουν αφαγια και το προβλημα μεγαλωνει και παει και σε αλλα ψαρια το flagyl δεν το γλιτωναν.

Ίσως τελικά το flagyl να είναι η μόνη λύση πριν τα πράγματα χειροτερέψουν.

θα τα αφησω λιγο να δω τι γινεται και μετα μηπως ξανακανω θεραπεια με το hexamita??δεν ειναι καλο σαν φαρμακο αυτο??πρεπει λετε να παω σε flagyl?

Δεν υπάρχει λόγος να δίνεις λεφτά σε φάρμακα για hexamita όταν μπορείς με λιγότερα να πάρεις το flagyl που είναι πραγματικά δυνατό και θα κάνει αυτό που θες ΑΝ αυτό έχουν τα ψαρια.Γνώμη μου από το να τα χάσω τελείως προτιμώ να τα πλακώσω στα φάρμακα τουλάχιστον έτσι θα έχω προσπαθήσει.Δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκονται τώρα τα ψαρια.Μια καινούργια φωτό θα βοηθούσε.Τι θερμοκρασία έχει τώρα το ενυδρείο?Προσωπικά τα φάρμακα της esha ποτε δεν μου έκαναν δουλειά(μπορεί και να έτυχε) εμπιστεύομαι μονο τα professional της sera.Όπως και να έχει αν τα ψαρια συνεχίζουν να μην τρώνε και η θερμοκρασία είναι ήδη 34 και το πρόβλημα μεγαλώνει η επομενη κίνηση σου είναι flagyl στο νερό.Δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω αλλα να ξέρεις πως σε ενυδρείο με διάκοσμο η αποτελεσματικότητα της θεραπείας πέφτει αρκετά μια και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν.Δεν ξέρω τι σε νοιάζει ποιο πολύ σε αυτή την φάση τα ψαρια η το ενυδρείο με τα φυτά αλλα αν είναι να διαλέξεις κάτι από τα 2 τώρα είναι μια καλή στιγμή.

Έγινε επεξεργασία - StefanosS

.Δεν ξέρω τι σε νοιάζει ποιο πολύ σε αυτή την φάση τα ψαρια η το ενυδρείο με τα φυτά αλλα αν είναι να διαλέξεις κάτι από τα 2 τώρα είναι μια καλή στιγμή.

10000000+++++

κ φυσικα τα ψαρια............βαλε κ κανα πιστια ή ποθο για τα νιτρικα σου!!

περιμενε η θερμοκρασια στη θεραπεια πηγε το πολυ 31 βαθμους.τωρα ειναι φυσιολογικα στους 28.5!αυτος που δεν τρωει ειναι ενας ο blue diamond (ο οποιος τρωει και φτυνει που και που )και ενας αλλος απλα δεν δειχνει τρελη ορεξη αν και σημερα κατι εφαγε.οι αλλοι δεν εχουν κατι.

Αν έχεις hexamita στο ενυδρείο να το ξέρεις αργά η γρήγορα όλοι θα πάθουν.Όπως σου είπα είναι ώρα να αποφασίσεις τι θες ποιο πολύ τα ψαρια η τα φυτά.Για την ώρα τουλάχιστον ότι και να σου πω το ένα θα είναι κατά στο άλλο και το αντίθετο

Αποψη μου να τα παρατηρησεις καλα τα ψαρια και πριν ριξεις ξανα φαρμακο στο ενυδρειο,πλακωσε τα στις αλλαγες.Κακο δεν θα τους κανεις ετσι.

Οσο για τα φυτα,ειναι σταυροδρομι τωρα,επελεξε οπως σου ειπαν και τα παιδια.Δεν ειμαι εναντια των φυτων σε δισκοενυδρειο,αλλα καλυτερα ευκολα,γιατι σε τετοιες περιπτωσεις απαιτητικα φυτα σου βαζουν επιπροσθετα εμποδια.

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...