gourtz 29 Ιουνίου 2012 #1 Share 29 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους.... εχω ενα ενδυρειο με αφρικανες κ εχω μια λαμπα λαμπα τ8 ποσα κελβιν χρειαζονται κανονικα? τωρα εχω μια 5000κ που αναμενη φαινετε ροζ στο μαζι κ φωτιζει θερμο χρωμα στο νερο μεσα αλλα εχω κ μια 7200 που ειναι ψυχρο η αλιθεια ειναι οτι με το ψυχρο μ αρεσει πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Ιουνίου 2012 #2 Share 29 Ιουνίου 2012 Οποια σου αρεσει. Δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις στα αφρικανικα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 29 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 29 Ιουνίου 2012 οκ ευχαριστω..... αα και κατι αλλο τα χρωματα ποια απο τις δυο τα δειχνει καλυτερα η 5000 η 7200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Ιουνίου 2012 #4 Share 29 Ιουνίου 2012 υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι τα ζεστα χρωματα αναδεικνύουν τα χρωματα, αλλα πιστευω οτι ειναι καθαρα στο "ματι" του καθενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιουνίου 2012 #5 Share 30 Ιουνίου 2012 Ειπες οτι εχεις και τους δυο τυπους λαμπας. Δοκιμασε κι οτι σου κατσει καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 30 Ιουνίου 2012 #6 Share 30 Ιουνίου 2012 ερώτηση: στα Αφρικανικά μπορείς να βάλεις και μπλε λάμπα? εννοώ όταν έχεις 2 λάμπες μπορείς να βάλεις μια άσπρη και μία μπλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιουνίου 2012 #7 Share 30 Ιουνίου 2012 Η μπλε λαμπα ειναι πολυ πιθανον να σου προκαλεσει εξαρση αλγων Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 30 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 30 Ιουνίου 2012 βασικα τωρα κ απο την μερα που αρχισε να παιζει το ενυδρειο δλδ 2.5 μηνες περιπου εχω θερμο χρωμα.... αλλα εχτες δοκιμασα την λαμπα την 7200 κ μου φαινετε πιο ωραιο σαν γενικη εικονα... αναδεικνύει τα κιτρινα χρωματα ππππππππππππππααααααααααααρρρρρρραααααααα πολυ τα αλλα οχι κ τοσο αλλα γενικα πετρες αμμος κτλ φαινονται παρα πολυ ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 30 Ιουνίου 2012 #9 Share 30 Ιουνίου 2012 καλησπερα και απο μενα..για να μην ανοιγω νεο θεμα..σε ενυδρειο με φροντοζες ψαρια δηλαδη που ζουνε σε 30μετρα βαθος και ο φωτισμος εκει δεν ειναι επαρκης τι λαμπες πρεπει να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 1 Ιουλίου 2012 Author #10 Share 1 Ιουλίου 2012 νομιζω με δυο λεντοταινιες μια θερμο κ μια ψυχρο θα εισαι οκ αλλα τσεκαρε το κιολας για σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος