tsap 28 Ιουνίου 2012 #1 Share 28 Ιουνίου 2012 παιδια εαν βαλω το συγκεκριμενο ψαρακι στο ενυδρει μου τι κοραλια δεν πρεπει να εχω για να μην τα φαει? http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+18+412&pcatid=412 τωρα μεσα εχω μανυταρακια ,σαρκοφυτο ,ξενια ,εφυλια και ανεμονες μικρες και μεγαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Ιουνίου 2012 #2 Share 28 Ιουνίου 2012 ολα αυτα,αν βαλεις και λιγο ουζακι απο διπλα,του κανεις το τραπεζι.θα τα εκτιμησει και θα σε προτιμησει. δεν ειναι για υφαλο φιλε μου τετοιο ψαρι.ασε που και τα 400 λιτρα σου ειναι μαλλον λιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 28 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 28 Ιουνίου 2012 θα τα ξεπατοσει ολα λες ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Ιουνίου 2012 #4 Share 28 Ιουνίου 2012 ναι,αργα η γρηγορα.απο τα ψαρια για fish only ενυδρεια.και ασπονδυλα ισως χτυπησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 28 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 28 Ιουνίου 2012 μακρια τοτε!!!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουνίου 2012 #6 Share 28 Ιουνίου 2012 ολα αυτα,αν βαλεις και λιγο ουζακι απο διπλα,του κανεις το τραπεζι.θα τα εκτιμησει και θα σε προτιμησει. δεν ειναι για υφαλο φιλε μου τετοιο ψαρι.ασε που και τα 400 λιτρα σου ειναι μαλλον λιγα. Για υφαλο ειναι αλλα οχι γυαλινο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος