tsap 27 Ιουνίου 2012 #1 Share 27 Ιουνίου 2012 Παιδιά εχω ένα ενυδρείο 400 λίτρα,πριν κανα μήνα μετακόμισα. Σήμερα τσεκαρα τις μετρήσεις και εχω αμμωνία στο 1. Από τι μπορεί να είναι?λέτε να φταει που δύο μέρες τώρα παίζει η θερμοκρασία λόγο ζέστας? εχω ανεμυστηρα ακόμα. Κάνω κάθε βδομάδα αλλαγές 60 λίτρων. Εχω και φιλτρό με σιποραξ κα substrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιουνίου 2012 #2 Share 27 Ιουνίου 2012 Εχεις και ζωντανο βραχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 27 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 27 Ιουνίου 2012 Ναι το ενυδρείο έτρεχε 1 χρόνο αλλά έκανα δύο απανοτες μετακομίσεις. Την πρώτη φορά τον αφησα σε βαρέλι με κυκλοφορούν σχεδόν δύο μέρες,την δεύτερη καθόλου,δεν νομίζω να είναι 100% ζωντανός τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιουνίου 2012 #4 Share 27 Ιουνίου 2012 αλλαγες νερου και βακτηρια.ελαχιστο εως καθολου ταισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 27 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 27 Ιουνίου 2012 Και τα ψαρακια θα αντέξουν? Βακτηρια καμία πρόταση? Αλλαγές νερού κάνω από την θάλασσα εδώ και 10 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιουνίου 2012 #6 Share 27 Ιουνίου 2012 αυτη τη στιγμη το περιβαλλον ειναι τοξικο.κανε πιο συχνες αλλαγες,ελαχιστο εως και καθολου ταισμα και βακτηρια. βαλε τα special blend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 28 Ιουνίου 2012 #7 Share 28 Ιουνίου 2012 Ένα πολύ καλό προϊόν για την περίπτωση σου. http://www.seachem.com/Products/product_pages/Stability.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 28 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 28 Ιουνίου 2012 βακτηρια ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος