tzanetis 27 Ιουνίου 2012 #1 Share 27 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδιά.. Ένα από τα 2 ενυδρεία που έχω είναι λίγο σπαστική κατασκευή επειδή έχει ¨ενσωματωμένο¨ φωτισμό και καπάκι. Ένα πρόχειρο σχήμα είναι αυτό..: Όπως φαίνεται στο σχήμα στο πίσω και πάνω μέρος του ενυδρείου έχει ένα γυάλινο ¨κουτι¨ όπου μπαίνει η λάμπα και στο μπροστά μερος ήταν ένα κομμάτι γυαλί το οποίο ανεβοκατεβαίνει για καπάκι. Το καπάκι λοιπόν έσπασε και λέω μια και καλή να φτιάξω ένα νέο καπάκι. Αν το ξεκολλήσω το ¨κουτί¨ θα υπάρχει πρόβλημα λέτε? Και πως να το ξεκολλήσω? με μαχαιράκι στη σιλικόνη σιγά σιγά στην ένωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιουνίου 2012 #2 Share 27 Ιουνίου 2012 αν και δεν φαινεται η φωτο που σηκωσες,εχω καταλαβει τι εννοεις.αν δεν επηρεαζει την πανω κοντρα,ναι μπορεις να το ξηλωσεις το κουτι χρησιμοποιωντας μια χορδη σαν μαχαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzanetis 27 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 27 Ιουνίου 2012 Στην ουσία το "κουτι" είναι 2 τζάμια αφού οι άλλες 2 πλευρές του είναι τα τζάμια του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιουνίου 2012 #4 Share 27 Ιουνίου 2012 αυτο καταλαβα και εγω.εαν δεν εχει καμμια σχεση με πανω κοντρα-κοντρες,τοτε δεν εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 27 Ιουνίου 2012 #5 Share 27 Ιουνίου 2012 Το 70αρι που έχω, ήταν και εκείνο έτσι, και μία φορά πήγα να επιχειρήσω να το βγάλω, αλλά σταμάτησα επείδη δεν ήξερα αν θα αντέξει το ενυδρείο χωρίς αυτό... Μετά από λίγο καιρό που βγήκε εκτος λειτουργίας, (δεν ξέρω πως) έσπασε η πλάτη του ενυδρείου. Έβαλα τον αδερφό μου και το ξήλωσε (άλλο που δεν ήθελε! ), βγάλαμε το κουτί αυτό, ξανακολλήσαμε από την αρχή το ενυδρείο με νέο γυαλί χωρίς κόντρες και τώρα είναι μιά χαρά! Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος