Jump to content

Προτασεις Taganyika Για 210Lt

genecr

Recommended Posts

το ενυδρείο (120*40*50, 210 lt καθαρά) έχει αγοραστει και περιμένει υπομονετικά το τέλος του καλοκαιριου.

θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για επιλογές ψαριών.

μάλλον πάει για κοχυλοψαρα+πετρόψαρα+επιφανείας.

με ενδιαφέρουν πολύ οι συμπεριφορές των ψαριών καθώς και αν είναι δυνατό να έχω μεν αναπαραγωγές αλλά όχι υπερπληθυσμό και κάθε λίγο να πρέπει να δίνω ψάρια.

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eγώ θα σου πρότεινα:

ocelatus gold

calvus black

και αν σε παίρνει κάποιο είδος cyprinochromis.

Συμφωνώ με τον Πάνο, με τη διαφορά ότι προτείνω N. brevis ως κοχυλόψαρα! Κάλβους αν βρεις να βάλεις μεγάλη ομάδα (6+) έτσι ώστε να έχεις πιθανότητες για ζευγάρι! Δυστυχώς οι γνώσεις μου δεν φτάνουν στα επιφάνειας! :D

:)

Έγινε επεξεργασία - nick_d

multi , julies ,cyprichromis , για τους κάλβους δεν ξέρω να σου εγγυηθώ οτι τα μικρά των άλλων δεν θα γίνουν καλός μεζές

multi , julies ,cyprichromis , για τους κάλβους δεν ξέρω να σου εγγυηθώ οτι τα μικρά των άλλων δεν θα γίνουν καλός μεζές

Θα γινουν Σωκρατη,αν φανταστουμε οτι οι σουμπου(καλβοι κοχυλιων...) ανεβαιναν στην επιφανεια και μου ετρωγαν τα μωρα απο cyprichromis σε rio 300!

Ειναι ωραιος συνδυασμος παντως.

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS

Θα συμφωνήσω με τον Σωκράτη με την μοναδική αλλαγή στην θέση τον multi να βάλεις τα brevis.

Σόρυ για το offtopic, οι κάλβοι τρώνε μωρά/αυγά άλλων ψαριών, τα δικά τους δεν τα πειράζουν έτσι? :)

Σόρυ για το offtopic, οι κάλβοι τρώνε μωρά/αυγά άλλων ψαριών, τα δικά τους δεν τα πειράζουν έτσι? :)

Δεν τα πειράζουν

Θα συμφωνήσω με τον Σωκράτη με την μοναδική αλλαγή στην θέση τον multi να βάλεις τα brevis.

Βεβαίως και τα brevis εχουν ενδιαφέρον :)

Ωραίος συνδυασμός. Θα συμφωνήσω κι εγώ, οι κάλβοι θα κάνουν πάρτυ με τα μικρά των υπολοίπων.

ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις :)

Ωραίος συνδυασμός. Θα συμφωνήσω κι εγώ, οι κάλβοι θα κάνουν πάρτυ με τα μικρά των υπολοίπων.

το ότι θα κάνουν πάρτι μήπως σημαίνει ότι απλά δεν θα έχω υπερπληθυσμό ή δε θα έχω καθόλου γόνο;

πολλοί προτιμούν τους calvus από τα julis λόγω παρουσιαστικού αλλά από videos είδα πιο ενδιαφέρουσα συμπεριφορά από τα δεύτερα.

και μένα μου κάθονται καλύτερα τα brevis, νομίζω είναι λιγότερο αποικιακά από τα multies, και πιο μεγάλα...

Εγώ φίλε μου είχα τα τζούλι ρεγκανι πίστεψε μιλάμε για απίστευτα ψάρια πολύ καλή γονείς και μόλις κάνουν την αρχή μετά θα έχεις συνέχεια γεννες! Να φανταστείς οι φροντοζες που ήταν πολύ μεγαλύτερες δεν τολμούσαν να πλησιάσουν.

Εγώ φίλε μου είχα τα τζούλι ρεγκανι πίστεψε μιλάμε για απίστευτα ψάρια πολύ καλή γονείς και μόλις κάνουν την αρχή μετά θα έχεις συνέχεια γεννες! Να φανταστείς οι φροντοζες που ήταν πολύ μεγαλύτερες δεν τολμούσαν να πλησιάσουν.

Πολυ "κακό" ψάρι, πιθανότατα αυτόν φοβόντουσαν οι φροντόζες.

ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις :)

το ότι θα κάνουν πάρτι μήπως σημαίνει ότι απλά δεν θα έχω υπερπληθυσμό ή δε θα έχω καθόλου γόνο;

πολλοί προτιμούν τους calvus από τα julis λόγω παρουσιαστικού αλλά από videos είδα πιο ενδιαφέρουσα συμπεριφορά από τα δεύτερα.

και μένα μου κάθονται καλύτερα τα brevis, νομίζω είναι λιγότερο αποικιακά από τα multies, και πιο μεγάλα...

Και πολυ πολυ πιο επιθετικα.

Eγώ βέβαια θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι σχετικά σπάνιο αλλά όχι ανεπίτευχθο.

Speices tank με neol. tretocephalus. Πανέμορφα ψάρια με 15 πόντους τελικό μέγεθος. Πιστεύω στα λίτρα σου κάνουν. Ένα ζεύγος θα ήταν ότι πρέπει.

Eγώ βέβαια θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι σχετικά σπάνιο αλλά όχι ανεπίτευχθο.

Speices tank με neol. tretocephalus. Πανέμορφα ψάρια με 15 πόντους τελικό μέγεθος. Πιστεύω στα λίτρα σου κάνουν. Ένα ζεύγος θα ήταν ότι πρέπει.

έχεις δίκιο πανέμορφα ψάρια δεν τα είχα ξανακούσει

Παιδια θελει λιγο προσοχή με τα Tretocephalus.Ειναι μυστήρια ψαρια....οπως βλέπετε και στο βίντεο το ζευγάρι μετα την αναπαραγωγή τσακώνεται....εαν δεν τα χωριζε ο ιδιοκτητης θα σκοτωνόντουσαν......μπορείτε να δειτε σχετικά βιντεο στο youtube.

νομίζω ότι έχω καταλήξει για τα κοχυλόψαρα... θα μπουν τα ocellatus

για τα υπόλοιπα το ψάχνω :)

πως σας φαίνεται ο συνδυασμός ocellatus με caudopunctatus;

Aυτα τα 2;Τα πανκς ειναι πανεμορφα ψαρια,απιστευτα.Αλλα ριχνουν και πολυ ξυλο...

Yπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να διεκδικησουν τα κοχυλια απο τα occelatus.Θεωρω οτι θα εχεις θεμα.........

Πράγματι τα πανκς (caudopunctatus) είναι πανέμορφα ψάρια, αλλά πολύ επιθετικά. Κι εγώ δεν θα τα έβαζα με occelatus.

• 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...