piranhas2 26 Ιουνίου 2012 #1 Share 26 Ιουνίου 2012 παιδια το παθος με τα ερπετα ξαναζοντανεψε ενας γνωστος μου θα μου χαρίσει μια ιγκουανα με ολο τον εξοπλησμο(ειχα και παλια και ξερω τι συνθηκες χρειάζονται και ποσο απαιτητικά ζωα ειναι) ξερει κανεις πως μπορει να μου το στειλει με ασφαλια,η με τη μεσο?επισης αν υπαρχει και καποιος που ανεβοκατεβαίνει αθηνα θεσσαλονικη και μπορει να μεταφερει μονο τη σαυρα θα του ειμουν υποχρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 26 Ιουνίου 2012 #2 Share 26 Ιουνίου 2012 Mε ότι μέσω και να είναι φρόντισε το κουτί που θα στο βάλει να έχει πολλές τρύπες,και κατά προτίμηση άν ταξιδέψει με ΚΤΕΛ να στο στείλει νύχτα που η θερμοκρασίες είναι χαμηλώτερες και το ζώο ποιό ήρεμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 26 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 26 Ιουνίου 2012 με το κτελ δεν θα εχει προβλημα με τη θερμοκρασια στις αποσκευες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 26 Ιουνίου 2012 #4 Share 26 Ιουνίου 2012 η μπαγαζιερα τον αποσκευων περνει αερα απο την καμπινα τον επιβατων και γι αυτο σου ειπα να στην στειλει νυχτα που η θερμοκρασια θα ειναι χαμηλωτερη,κι εσυ θα την παραλαβεις το επομενο πρωι,πριν ανεβει η θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος