giannis14 25 Ιουνίου 2012 #1 Share 25 Ιουνίου 2012 Γεια σας εχω αγορασει ενα ενυδρειο 60 λιτρων και εχω μεσα guppies με αλλα ψαρακια ομως σχετικα με τα guppies τι πρεπει να κανω με την αναπαραγωγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 25 Ιουνίου 2012 #2 Share 25 Ιουνίου 2012 Μπορείς να μας γράψεις τι άλλα ψάρια έχεις μέσα, τι γκάπυς έχεις (αριθμός αρσενικών - θηλυκών) και γενικά πώς το έχεις διακοσμημένο (αναφέρομαι κυρίως σε φυτά)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Ιουνίου 2012 #3 Share 25 Ιουνίου 2012 60 λιτρο με γεννες ,ειναι δυσκολα....στην θεση σου θα σταματουσα τις γεννες για να μπορω να ελεγξω τον γενικο πλυθυσμο,δινωντας τις θυληκιες.....κρατησε τα αρσενικα γκαπις,η αν τοσο πολυ επιθυμεις γεννες παρε τριπλασιο σε λιτρα τουλαχιστον ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 25 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 25 Ιουνίου 2012 Λοιπον να σας πω αρχικα τα αλλα ψαρια που εχω μεσα....¨5 νεον τετρα και 2 νεον σε ασπρη αποχρωση με μια κοκκινη ριγα ,1 αλγοφαγο , 3guppies (εναν αρσενικο και 2 θυληκες) και 5 αλλα ψαρακια λιγο πιο μεγαλα (2 μπλε ,2 πορτοκαλι και ενα λευκο που φαινεται το κοκαλο του. επισης εχω φυτεψει 2 φυτα ενα μικρο που εχει πολλα μικρα φυλαρακια και εννα ψηλο με μακρια και μιτερα φυλα οπωσ του φινικα .... χαλακι κοκκινο καφε και πιο πολυ σε ασπρο χρωμα καθωσ και ενα διακοσμητικο σαν τρυπιοσ κορμοσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 25 Ιουνίου 2012 #5 Share 25 Ιουνίου 2012 μπορείς να μας βάλεις μια φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 25 Ιουνίου 2012 Author #6 Share 25 Ιουνίου 2012 εχω φιλους με ακρετα μεγαλα ενυδρεια σε περιπτωση υπερπληθισμου αλλα καπια στιγμη σκοπευα να επερνα ανα ακομα ενυδρειο ωστε μετα τισ γεννεσ να αγαιρω τισ θηλυκεσ για ενα διαστημα. ο υπαλληλοσ του πετ σοπ μου ειπε οτι γεννανε συχνα αλλα τα μικρα δν επιβιωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 25 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 25 Ιουνίου 2012 εχω φωτογραφιεσ πριν βαλω τα ψαρακια κανουν? επισης τραβηξα και το καθε ψαρακι ξεχωριστα φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 25 Ιουνίου 2012 #8 Share 25 Ιουνίου 2012 πριν βάλουμε στο ενυδρείο μας ζωντανούς οργανισμούς, πρώτα διαβάζουμε τι συνθήκες χρειάζονται και τι λίτρα. και φυσικά πρέπει να γνωρίζουμε τις ονομασίες τους γι αυτό σου είπα να βάλεις μια φωτογραφία όπως είναι τώρα το ενυδρείο μήπως βγάλουμε κάποια άκρη. παράδειγμα για τα λίτρα που έχεις μπορεί να έχεις 7 με 8 αρσενικά guppies ή 1 χαρέμι και τίποτα άλλο. ή αν έχεις νεον , να έχεις μία ομάδα περίπου 8 ψαράκια και τίποτα άλλο. δηλαδή ή το ένα ή το άλλο και όχι όλα μαζί. καλή συνέχεια και πολύ καλό διάβασμα................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 25 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 25 Ιουνίου 2012 εχω βγαλει καπιεσ φωτο το θεμα μου ειναι πωσ μπορω να τισ ανεβασω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 26 Ιουνίου 2012 Author #10 Share 26 Ιουνίου 2012 hhtp://www.imageshack.us/v_images.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 26 Ιουνίου 2012 #11 Share 26 Ιουνίου 2012 Ξανααβάλε το σωστό λινκ για να τις δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 26 Ιουνίου 2012 Author #12 Share 26 Ιουνίου 2012 http://my.imageshack.us/v_images.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 26 Ιουνίου 2012 #13 Share 26 Ιουνίου 2012 (edited) Μετρησα 15 ψάρια σε 60 λίτρα; Παναγία μου!! Και τα 5 πιο μεγάλα απο guppies? ωχ! Και ποια είναι αυτα τα 5; Guppies me neon; Δεν νομίζω! Αυτα απο μένα Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2012 - idnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 27 Ιουνίου 2012 Author #14 Share 27 Ιουνίου 2012 αυτα τα 5 ειναι εκεινα που ειναι βαμενα χρωστικα μπλε και πορτοκαλι δν γνωριζω την ονομασια τους... ειναι πιο μεγαλα απο γκαπυσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 27 Ιουνίου 2012 #15 Share 27 Ιουνίου 2012 μιλάμε γι κάτι τέτοιο; tatto molies http://www.google.com/search?q=tattoo+mollies&hl=el&client=safari&rls=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IDrrT8e0AsfE4gTo-dmIAw&ved=0CFQQsAQ&biw=1279&bih=857 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 27 Ιουνίου 2012 Author #16 Share 27 Ιουνίου 2012 δν νομιζω πωσ ειναι αυτο¨( Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis14 29 Ιουνίου 2012 Author #17 Share 29 Ιουνίου 2012 λοιπον αυτο που εκανα τωρα ειναι οτι ξεφωρτοθηκα καποια απο αυτα. εχουν μινει πλεον 7 νεον τετρα και 3 γκαπακια.Αργοτερα θα παω να παρω λιγο ακομα υποστρωμα θα ψαξω να βρω και καμια πετρα για να βαλω και αλλα φυτα σε 0ολο το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος