xristos.i 16 Σεπτεμβρίου 2012 Author #76 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 καπες νεες φοτογραφιες και πιο καθαρες αυτη την φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Σεπτεμβρίου 2012 #77 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 αλλαγή δέρματος δεν ήταν τελικά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 16 Σεπτεμβρίου 2012 Author #78 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 ναι τελικα αυτο ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 24 Οκτωβρίου 2012 Author #79 Share 24 Οκτωβρίου 2012 εδω και τρεις μερες παρατιρω την μια μου την χελωνα την καινουρια να τριβετε σηνεχια στην αλλη.και η ουρατης ειναι λιγω πρισμενη στην αρχη της ουρα τι γινετε?τριβενε ενωω οτι παει διπλατης και τριβει το πισω μερος του καβουκιουτης πανω στην αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 24 Οκτωβρίου 2012 #80 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Τη θερμοκρασια ειναι το νερο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 24 Οκτωβρίου 2012 #81 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω κάνουν παιχνιδάκια!Το κάνουν και οι δικές μου καμιά φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 31 Οκτωβρίου 2012 Author #82 Share 31 Οκτωβρίου 2012 ιστερα απο ολα αυτα θα ειθελα να ευχαριστισω ολους εσας που με βοειθισατε να κανω ενα καλιτερο περιβαλον για τις χελωνες μου και επισις εχαριστω γιατι μεσα απο εσας εμαθα πολλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 31 Οκτωβρίου 2012 #83 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Να σαι καλα! Παρατηρεις ακομα το φενομενο του τριψιματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 31 Οκτωβρίου 2012 Author #84 Share 31 Οκτωβρίου 2012 πλεον οχι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 16 Νοεμβρίου 2012 Author #85 Share 16 Νοεμβρίου 2012 (edited) σημερα πειρα μια νεα χελωνα:Yellow Bellied Slider, Trachemys scripta scripta Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου 2012 - xristos.i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 16 Νοεμβρίου 2012 #86 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Να δω τι θα κάνεις όταν μεγαλώσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Νοεμβρίου 2012 #87 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Απο το στομα μου το πειρες Crazy_Beaver! Βρε τη θα κανεις οταν μεγαλωσουν? Πες μου λιγο τισ διαστασεις τις χελωνιερας σου και ποσες χελωνες εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 16 Νοεμβρίου 2012 #88 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Πολυ γλυκια Χρηστο..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 16 Νοεμβρίου 2012 Author #89 Share 16 Νοεμβρίου 2012 το ενυδρειο ειναι 40χ20χ20 αλλα το πουλαω γιατι μες την ευδομαδα θα παρω ενα 40λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 16 Νοεμβρίου 2012 #90 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ε ντάξει άμα τις βάλεις σε 40λιτρο καθάρισες! Φίλε οι χελώνες μεγαλώνουν πολύ! Θέλουν πολύ χώρο! Και όσο περισσότερες έχεις τόσο περισσότερο χώρο θέλουν! Ελπίζω να το έχεις προβλέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 16 Νοεμβρίου 2012 Author #91 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ναι το ξερω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 20 Νοεμβρίου 2012 Author #92 Share 20 Νοεμβρίου 2012 για σας παιδια πριν μεντε μερες πειρα μια χελωνα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τρωει γαριδες . τις βαζω αλλα αυτη τιποτα.αλλα ευτιχος τρωει μαρουλι και καροτο αλλα οχι και τοσο.πως να την κανω να φαει γαριδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Νοεμβρίου 2012 #93 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Χρήστο εμφανισιακά το ζώο είναι οκ???μήπως είναι απλά στρεσαρισμένο???το έχεις μαζί και με άλλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 20 Νοεμβρίου 2012 Author #94 Share 20 Νοεμβρίου 2012 ακομα δεν το εβαλα με τις αλλες. επιδι ειναι μικρη φοβαμαι μιν την κανουν τιποτα . την εχω διπλα του μεσα σε μια γιαλα ξεχοριστα.δεν πιστευω να ειναι ακομα στρσαριμενη γιατι τρωει καροτο.αν ηταν δεν θα ετρογε καθολου.τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 22 Νοεμβρίου 2012 #95 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Πως οι δικες σου τρωνε καροτα και μαρουλιαα??Ἕμενα δεν τρωνε τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskap 25 Δεκεμβρίου 2012 #96 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σου φιλε Χρήστο.Το turtle dock απο που το πηρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 7 Απριλίου 2013 Author #97 Share 7 Απριλίου 2013 για σας παιδια εκανα καποιες αλαγεσ στο ενυδρειο τι λετε? τελικα την emys orbicularis την επεστρεψα στο φυσικοτης περιβαλον και τωρα εχω την chinese striped necked kai thn yellow bellied Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Απριλίου 2013 #98 Share 7 Απριλίου 2013 Ωραίο το αποτέλεσμά σου Χρήστο... Λάμπα δεν έχεις στο σύστημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 7 Απριλίου 2013 Author #99 Share 7 Απριλίου 2013 εχει,πηγα πειρα την reptile glo 5.0 αλλ τωρα που το αλαξα προσπαθω να δω πω θα την στερεωσω.το ενυδρειο το αλαξα μερια το εβαλα στο συνθετο διπλα απο το παραθυρο και για μερικες ωρες χτιπαει και ο ηλιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 3 Ιουνίου 2013 Author #100 Share 3 Ιουνίου 2013 για σας παιδια ειθελα να ρωτησω κατιμια φιλη μου ειχει μια χελωνα 10 χρονια και με ειπε τςρα οτι χτιπισε το μαγουλο της και εχει ανιξει ,ξερει μηπως κανενας τι μπορει να βαλει πανω στην πλιγη?εδω στην θεσσαλονικη ρωτησε καπια κτινιατρια αλλα ολοι την ειπαν να παει σε κτινιατρο ερπετων που ξερει καλιτερα αλα εδω στην θεσσαλονικη ειναι λιγω δισκολα αν ξερει κανενας που ειναι απο θεσσαλονικη κανενα κτινιατρο ερπετων ας μου πειευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος