Jump to content

Εξωτερικο Φιλτρο

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Εχω ενα Rio 180λ reef. Χρησιμοποιουσα εσωτερικο φιλτρο της juwel με ανθρακα και αντιφωσφορο. Αγορασα το Eheim Ecco Pro 300 για να δουλεψω με αυτο και εχω τις εξης ερωτησεις:

1) Το δουλευω και αυτο με ανθρακα και αντιφωσφορο μονο μεσα? (γιατι μου ειπανε να χρησιμοποιησω σφουγγαρι και βιολογικο)

2) Η εισοδος και η εξοδος του πρεπει να ειναι σε διαφορετικες πλευρες του ενυδρειου?

3) Το εσωτερικο της juwel βγαινει απο το ενυδρειο? Εχει δοκιμασει κανεις?

Καλησπερα παιδια! Εχω ενα Rio 180λ reef. Χρησιμοποιουσα εσωτερικο φιλτρο της juwel με ανθρακα και αντιφωσφορο. Αγορασα το Eheim Ecco Pro 300 για να δουλεψω με αυτο και εχω τις εξης ερωτησεις:

1) Το δουλευω και αυτο με ανθρακα και αντιφωσφορο μονο μεσα? (γιατι μου ειπανε να χρησιμοποιησω σφουγγαρι και βιολογικο)κακως σου το ειπανε.δεν χρειαζεται.

2) Η εισοδος και η εξοδος του πρεπει να ειναι σε διαφορετικες πλευρες του ενυδρειου?εαν βαλεις ,τοτε ναι.ειναι καλυτερα.

3) Το εσωτερικο της juwel βγαινει απο το ενυδρειο? Εχει δοκιμασει κανεις?

και βεβαια βγαινει.χρησιμοποιεις χορδη για να κοψεις τη σιλικονη.κατα τη γνωμη μου κακως αγορασες εξ φιλτρο.και το εσωτερικο μια χαρα δουλευει σαν χημικο.δεν χρειαζεσαι βιολογικο.

Να σου πω την αληθεια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το juwel αλλα πηρα το εξωτερικο για να αυξησω λιγο το χωρο μεσα και να μη μου χαλαει το aquascape το φιλτρο και 2) μου μαζευε πολυ βρωμα αναμεσα στα τζαμια και στο φιλτρο και δε ηταν ευκολο στο καθαρισμα.

Οποτε καταληγουμε σε χημικο σεταρισμα μεσα στο φιλτρο, (κατω βαζω αντιφωσφορο και πανω ενεργο ανθρακα ετσι?), και σε διαφορετικες πλευρες οι σωληνες εισοδου-εξοδου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...