vptheo 24 Ιουνίου 2012 #1 Share 24 Ιουνίου 2012 γεια χαρά! μήπως έχει πάρει το μάτι σας πουθενά (αθηνα) 1-2 γλαστρακια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Ιουνίου 2012 #2 Share 24 Ιουνίου 2012 μπες στο site του water inn.εχει απ'οτι εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vptheo 24 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 24 Ιουνίου 2012 μπες στο site του water inn.εχει απ'οτι εχω δει πήγα προχτές... είχε 2 σάπια... αφού ο ίδιος μου είπε να μην τα πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Ιουνίου 2012 #4 Share 24 Ιουνίου 2012 να το πω αλλη μια φορα. εαν δεν βρειτε απο κλαδεματα χομπιστων,μονο απο ανακοινωση παραλαβης φυτων απο καταστημα η προπαραγγελια που ηδη θα εχετε κανει. δεν μπορει τετοιο φυτο να κρατηθει στοκ τους θερινους μηνες απο κανενα καταστημα.σε 2-3 μερες θα εχει ηδη λυωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Ιουνίου 2012 #5 Share 24 Ιουνίου 2012 να το πω αλλη μια φορα. εαν δεν βρειτε απο κλαδεματα χομπιστων,μονο απο ανακοινωση παραλαβης φυτων απο καταστημα η προπαραγγελια που ηδη θα εχετε κανει. δεν μπορει τετοιο φυτο να κρατηθει στοκ τους θερινους μηνες απο κανενα καταστημα.σε 2-3 μερες θα εχει ηδη λυωσει. Σωστος ο δασκαλος!!!!Δεν το σκεφτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος