Naias 24 Ιουνίου 2012 #1 Share 24 Ιουνίου 2012 Ακόμα νέος… Άρχισα συστηματικά με το ενυδρείο από Φεβρουάριο του 2009, ακολουθούσα κατά γράμμα τα λόγια του petshopά και ευτυχώς δεν έχασα ούτε ένα χρυσοψαράκι…. Μετά μπήκα στο φόρουμ, Νοέμβριος του 2009 ήταν και άρχισα να διαβάζω… Πράγματι έπιασα τον εαυτόν μου να διαβάζει χωρίς να βαριέται, μάλιστα πολύ περισσότερο και από το σχολείο. (Αν είχα διαβάσει τότε θα ήμουν στάνταρ στην Νάσα τώρα !!!) Γνώρισα πολλούς ανθρώπους από το φόρουμ, πολλές φιλίες, πολλές ανταλλαγές σε εξοπλισμό και σε πολύτιμές γνώσεις (εμπειρία νομίζω λέγεται ) Στην συνέχεια το πράγμα χάλασε, μπήκε μέσα μου ο διάολος… με έκανε εγωιστή & γνώρισα αυτό που λέμε στενοκεφαλιά !!! Έφτασα να έχω περίπου 20 ενυδρεία (μικρά & μεγάλα – τότε είχα χώρο και δεν είχα την ΔΕΗ να με κυνηγάει…), τα πρόσεχα και τα συντηρούσα με τον φίλο μου τον Presvi. Έκανα πολλά πειράματα, έχασα πολλά ψάρια (στην ουσία τα δολοφόνησα θα έλεγα). Είχε έρθει μία στιγμή που ο εγωισμός μου έφτασε στο επίπεδο να πω … «Ξέρω !!! Γνωρίζω !!! Έμαθα όλα όσα οι άλλοι πασχίζουν χρόνια … » Σε ένα μικρό μέρος η αλήθεια είναι ότι με τόσα ενυδρεία & τόσα πειράματα κάποια πράγματα τα μαθαίνεις !!! Και τότε ήρθε η σφαλιάρα… Ο κύριος τα ξέρω όλα, σε νέο στήσιμο τα πάει χάλια !!! Χάνει όλα τα ψάρια!!! Μα πώς , αφού ΞΕΡΩ !!! Μα πώς αφού η εμπειρία δείχνει ότι γίνεται… αφού το έχω ξανά κάνει… Και για να κλείσω λοιπόν την αμπελοφιλοσοφία μου πρέπει να δηλώσω πώς μετά από πολύ διάβασμα, μετά από πολλούς πειραματισμούς, μετά από πάρα πολλές συζητήσεις, μετά από ενασχόληση με πολλά ενυδρεία,… Είμαι ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ... (και επειδή τώρα μου κατέβηκε και αυτό, μην αναπαράγεται απλά ότι βλέπεται γραμμένο, ή ότι σας πετάξει ένας "γνώστης του αντικειμένου" χωρίς πρώτα να το κάνετε και να δείτε τα αποτελέσματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Ιουνίου 2012 #2 Share 24 Ιουνίου 2012 Αυτή είναι η ομορφιά φίλε μου. Όσο κι αν προσπαθούμε, όσο κι αν προχωράμε στο χόμπι, πάντα κάτι υπάρχει για να μάθουμε παρακάτω. Γι'αυτό θα βουτάμε τα χέρια μας στο νερό για μια ζωή. Καμμένοι από χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #3 Share 24 Ιουνίου 2012 Στο χόμπι των ενυδρείων κανένας δεν ξέρει τα πάντα! Όποιος το πει αυτό,κοροϊδεύει τον εαυτό του και όλους τους άλλους! Το καλό με εσένα είναι ότι τουλάχιστον το αναγνωρίζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Ιουνίου 2012 #4 Share 24 Ιουνίου 2012 Είσαι ακόμα ένα χομπιστας που μας χρειάζεται στο aquazone! Νομίζω πως το ποστ σου είναι μια μικρή αλήθεια για όλους μας! Έτσι πρέπει να είμαστε όλοι, συνειδητοποιημένοι και όχι καβαλημένοι! Τα συγχαρητήρια μου για την δύναμη της αυτοκριτικής σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Ιουνίου 2012 #5 Share 24 Ιουνίου 2012 και εγω σου βγαζω το καπελλο.εαν ολοι μας ειχαμε το γνωθι,δεν θα ειμασταν μονο καλυτεροι στο χομπι,αλλα θα ζουσαμε σε καλυτερη χωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Ιουνίου 2012 #6 Share 24 Ιουνίου 2012 απλα είσαι ωραίος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #7 Share 24 Ιουνίου 2012 Κατά βάθος όλοι το γνωρίζουν,αλλά λίγοι είναι αυτοί που το παραδέχονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 24 Ιουνίου 2012 #8 Share 24 Ιουνίου 2012 Είμαι ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ... αυτο θα επρεπε να το λενε πολλοι αν οχι ολοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Ιουνίου 2012 #9 Share 25 Ιουνίου 2012 Αυτο που λεει η παροιμια μας ( οσο γερναμε μαθενουμε ) πιστευω οτι αρμωζει στην περιπτωση αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Ιουνίου 2012 #10 Share 25 Ιουνίου 2012 Μπράβο για την αυτοκριτική σου, έτσι πρέπει να είσαι σε όλη σου την ζωή συνειδητοποιημένος, προσωπικά ασχολούμαι με ψάρια και ενυδρεια από Τρίτη Γυμνασίου και τώρα κοντεύω 36, ακόμα δεν έχω μάθει τα πάντα και ούτε πρόκειται, πάντα βγαίνει κάτι καινούριο που μαθαίνω, είμαι πάντα παθών και μαθών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngreek 25 Ιουνίου 2012 #11 Share 25 Ιουνίου 2012 Όσο ζούμε μαθαίνουμε,και αυτό ισχύει σε ότι κάνουμε στην ζωή μας,αρκεί βέβαια να θέλουμε να μάθουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts