Κωστας Τ 23 Ιουνίου 2012 #1 Share 23 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους.μιας και το ενυδρειο εχει τιγκαρει στις αιπταιζιες και οτι και αν προσπαθησα(ενεσεις με ζουμια,chelmon που δεν τις ακουμπησε καν,pepermint δεν βρισκω πουθενα κ.ο.κ) σκεφτομουν να βγαλω ολο το βραχο και αραγονιτη για να τον ξερανω.επειδη ομως δεν θελω να δωσω τα ψαρια σκεφτομουν να συνδεσω στο ενυδρειο ενα fluval 305 που εχω,να το γεμισω siporax με σκοπο να <<πιασει>> βιολογια για να μπορεσω να διατηρησω τα ψαρια στο ενυδρειο και αργοτερα να μπει ο αραγονιτης και βραχος και σιγα-σιγα να καταργησω το φιλτρο.μπορει να γινει κατι τετοιο η ειναι ενετελως αστοχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 24 Ιουνίου 2012 #2 Share 24 Ιουνίου 2012 και ποιος θα σου υποσχεθει οτι μαζι με την βιολογια δεν θα ποιασει και αιπτασια το σιποραξ? βαλε απταισιοφαγα κανε ενεσεις στις μεγαλες αιπτασιες μεσα στο στομα και δοσε χρονο στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 24 Ιουνίου 2012 #3 Share 24 Ιουνίου 2012 Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο ψάρι που να τις τρώει. Κοράλλια έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 24 Ιουνίου 2012 ουτε για μενα θα ηταν ευκολο για restart αλλα δεν την παλευω με τις αιπταιζιες.εχω λιγα μ****α κοραλλια.εβαλα ενα chelmon αλλα δεν τις ακουμπαει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 24 Ιουνίου 2012 #5 Share 24 Ιουνίου 2012 πιστευω και εγω οτι οντως θα κουραστεις πολυ να το ξανα στεισεις απο την αρχη και θα ειναι δυσκολο!! για pepermint για παρε ενα τηλ εδω http://www.aquario.gr/ κατα καιρους φερνουν και μπορεις να κανεις παραγγελια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουνίου 2012 Author #6 Share 24 Ιουνίου 2012 πιστευω και εγω οτι οντως θα κουραστεις πολυ να το ξανα στεισεις απο την αρχη και θα ειναι δυσκολο!! για pepermint για παρε ενα τηλ εδω http://www.aquario.gr/ κατα καιρους φερνουν και μπορεις να κανεις παραγγελια!! θα ριξω καμια ματια και εκει.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #7 Share 24 Ιουνίου 2012 Δεν είναι και ότι καλύτερο το ξεστησιμο! Εγώ θα έλεγα να το παλέψεις όσο μπορείς και το ξεστησιμο άστο για τελευταία λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 24 Ιουνίου 2012 θα το παλεψω οσο μπορω μηπως το αποφυγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #9 Share 24 Ιουνίου 2012 θα το παλεψω οσο μπορω μηπως το αποφυγω. Ξέρεις πόσες φορές έχω πει να το ξεστησω και να το πάω από την αρχή; Ακόμα όμως το παλεύω και βλέπω ότι δικαιώνομαι! Άσχετα από τις αιπταζιες,για άλλα θέματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουνίου 2012 Author #10 Share 24 Ιουνίου 2012 αν θα το ξεστηνα σκεφτομουν να φτιαξω ενα αλλο aquascape με το βραχο ξερο και κολλημματα οπου χρειαζοταν μιας και τωρα δεν μπορω να το φτιαξω οπως φανταζομαι.ειδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 24 Ιουνίου 2012 #11 Share 24 Ιουνίου 2012 ...εβαλα ενα chelmon αλλα δεν τις ακουμπαει καν. Δοκίμασε τα παρακάτω. Στο δικό μου έχω δει ότι τις τρώνε. Επίσης πάρε και μία δεύτερη chelmon, μπορεί να έπεσες στη περίπτωση. http://www.liveaquar...+190&pcatid=190 http://www.liveaquar...+411&pcatid=411 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 24 Ιουνίου 2012 #12 Share 24 Ιουνίου 2012 Filefish acreichtys tomentosus.... αυτος που ειχα ηταν φονιας...δεν μου αφησε καμια! Και παμφθηνο ψαρακι ε?! Ασε τον αυτοκρατορα στην ησυχια του... Ειναι ασχημο ψαρι...αλλα κανει δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουνίου 2012 Author #13 Share 24 Ιουνίου 2012 oκ.ευχαριστω ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #14 Share 24 Ιουνίου 2012 Filefish acreichtys tomentosus.... αυτος που ειχα ηταν φονιας...δεν μου αφησε καμια! Και παμφθηνο ψαρακι ε?! Ασε τον αυτοκρατορα στην ησυχια του... Ειναι ασχημο ψαρι...αλλα κανει δουλεια! Και λίγο δύσκολο για να το βρεις,έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουνίου 2012 Author #15 Share 24 Ιουνίου 2012 και να σκεφτειται οτι σε μια αγγελλια χαριζε καποιος ενα filefish μαλλον οχι το συγκεκριμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος