nkmyrtos 23 Ιουνίου 2012 #1 Share 23 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Σήμερα ξεκίνησα να δοκιμάσω τα φώτα απο το καπάκι που φτιάχνω και είδα ότι δεν ανάβουν οι λάμπες. Για να γίνω ποιό αναλυτικός πήρα ένα από τα 2 dim ballast ( osram quicktronic intelligent qti 2x35 dim) και σύνδεσα πάνω του μία λάμπα juwel 35w και δεν άναβε. Το άφησα συνδεδεμένο πάνω απο 2 λέπτα και τίποτα. Δοκίμασα και τις άλλες τρείς λάμπες με τη σειρά πιστεύοντας ότι μπορεί να ήταν καμένη αλλά τίποτα. Πάω τις λάμπες σε μαγαζί μου τις δοκιμάζουν πάνω σε σκαφάκι και όλα μια χαρά δούλεψαν. Αλλάζω και το ballast με το δεύτερο(πιστέυοντας ότι μπορεί να είναι χαλασμένο ) και πάλι τίποτα. Αλλάζω και το σέτ με τα ακροφύσια και πάλι τίποτα. Παιδιά είμαι ένα βήμα πρίν πάρω βαριοπούλα και τα σπάσω όλα από τα νεύρα μου....καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να συμβαίνει?? Θα ανεβάσω και φώτο με την συνδεσμολογία Βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ckCWjtK_Ocw&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουνίου 2012 #2 Share 23 Ιουνίου 2012 αν και δεν εχω ηλεκτρολογικες γνωσεις,μηπως για να αναψει χρειαζονται και οι 2 λαμπες να ειναι συνδεμενες? απο την αλλη αφου ειναι dim τα μπαλλαστ ,μηπως χρειαζεται καποιος κοντρολλερ να τα αναβει-ντιμαρει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkmyrtos 23 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 23 Ιουνίου 2012 επειδη και εγώ δεν έχω ηλεκτρολογικές γνώσεις δεν ξέρω τι να πω αν και θεωρώ οτι απο την στιγμή που δεν υπάρχει κοντρόλλερ θα έπρεπε να είναι στο 100%, τι να πω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουνίου 2012 #4 Share 23 Ιουνίου 2012 κανε λιγη υπομονη...θα το δουνε τα γατονια με ηλεκτρολογικες γνωσεις που εχουμε εδω μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkmyrtos 23 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 23 Ιουνίου 2012 λοιπον το θεμα λυθηκε κατα το ημιση, για να δουλεψει επρεπε να συνδεθουν και οι 2 λαμπες πανω του, το θεμα ειναι οτι εγω θελω να συνδεσω 3 λαμπες που σημαινει οτι πρεπει να αγορασω μπαλλαστ 1χ35!! εκτος αν καποιος ξερει καμια πατεντα για να δουλεψει το 2χ35 με μια λαμπα πανω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Ιουνίου 2012 #6 Share 23 Ιουνίου 2012 αν ειναι 2χ35 τοτε πρεπει να εχεις 2 λαμπες για να αναψει... για 1 λαμπα πρεπει να πας σε μπαλαστ 1χ35 δυστηχος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 23 Ιουνίου 2012 #7 Share 23 Ιουνίου 2012 Πάνω του το κάθε ballast εχει την σωστή συνδεσμολογία για τις λάμπες , τσέκαρε οτι είναι ακριβώς ετσι και μετά σύνδεσε και τις 2 λάμπες οπως ειπε ο Κλαζ αλλιώς δεν ανάβουν!!!Οσο για το dimmer αφου λειπει θα αναβουν στο 100% ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος