alexissss 23 Ιουνίου 2012 #1 Share 23 Ιουνίου 2012 (edited) χαιρεται.εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου 60αρι και αποφασισα να κνψω ενα δοκιμαστικο αλμυρο.πηρα λοιπον ενα 13αρι που ειχα το γεμισα θαλασσινο νερο πηρα και το απλο φιλτρακι με τισ φυσαλιδεσ εβαλα μεσα και ενα κλοουν και αλλα ενα ψαρακια και τα πανε μια χαρα.απλα συμπληρωνω νερο καθε μια βδομαδα.αγορασα και ενα πολυποδα.τα πηγαινε πολυ καλα,ζωηροσ μεχρι που εβαλα θαλασσινη αμμο μεσα.απο οταν την εβαλα μεσα σε 2 μερεσ μοθ μαραθηκε και σαν να διελυσε ο μισοσ.ο αλλοσ μισοσ την παλευει ακομα.πηγα και τοθ πηρα τροφη μπασ και φτιαξει.υπαρχει γιατρεια?καποιο ψαρι που να τρωει το νεκρο μεροσ? Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2012 - alexissss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 23 Ιουνίου 2012 #2 Share 23 Ιουνίου 2012 Συνονόματε νομίζω οτι είσαι σε λάθος κατηγορία. Καλωσόρισες και καλό διάβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουνίου 2012 #3 Share 23 Ιουνίου 2012 (edited) το θεμα μεταφερθηκε στην σωστη κατηγορια. λοιπον φιλε μου θα σου ελεγα λιγο να το ριξεις σε εντατικο διαβασμα. θαλασσινο δεν κανουμε με τετοιον τροπο χωρις να παρουμε μετρησεις,να δουμε βιολογια κλπ. επισης δεν χρησιμοποιουμε αμμο μεσογειακη για τροπικο ενυδρειο..... http://www.aquazone....p?showtopic=125 Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος