Jump to content

Recommended Posts

Καλημερα παιδια! Με το συστημα της αντιστροφης οσμωσης με μοναδα απιονισμου για να γεμισεις πχ. 200 λιτρα ποσα λιτρα στην ουσια ξοδευεις με αυτο που πεταει?

Ειναι αναλογα με την οσμωση...συνηθως ειναι 1:3... αλλα εχουν ββγει και πιο φιλικα προς το περιβαλλον...

Κάπου εκεί είναι η αναλογία!

δλδ για να γεμισω 200 λιτρα πεταω 600?

ναι.αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις οσο γινεται πιο εξυπνα το νερο που πετας,πχ ποτιζοντας γλαστρες η στελνοντας το στο καζανακι wc πχ οπως κανω εγω.

Κριμα το νερο!!!! :D Βασικα μπορει να πεφτει σε μια φουσκωτη πισινα μεσα που εχω ή δεν ειναι καλο το νερο αυτο?

μια χαρα νερο ειναι φιλε μου.και κακως το ονομαζουμε βρωμικο.δεν ειναι βρωμικο στην ουσια αλλα σκληρο.μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπου μπορει να χρειαστεις νερο.

ωραια! τωρα εχουμε το εξης ερωτημα: η οσμωση ειναι στο δευτερο οροφο, η πισινα ειναι στον τριτο (δλδ ταρατσα) θα το στειλει επανω το νερο ή θα μπλοκαρει?

αυτο ειναι κομματακι δυσκολο λογω μανομετρικου.το αντιθετο θα γινοταν πανευκολα,δηλαδη αν ειχες παροχη νερου στην ταρατσα,εβαζες εκει την οσμωση,και οδηγουσες το καθαρο στον κατω οροφο στο ενυδρειο.

μαλλον ετσι θα το κανω θα το γυρισω αναποδα για να μη χανετε τοσο νερο... ;) πειραζει αν τη οσμωση τη βλεπει ηλιος?? Λες να εχει προβλημα με τα φιλτρα?

ενταξει μην την εχεις χυμα.προστατεψε την απο κατευθειαν προβολη της σε ηλιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...