Jump to content

Τροφοδοτικό Για Ανεμιστηράκι Σε 25L

draculas

Recommended Posts

Γεια σας! Εδώ και μια βδομάδα ψήνεται το ενυδρείο μου στους 28-29 βαθμούς. Λόγω εξεταστικής δεν προλάβαινα να διαβάσω όλα τα κατεβατά για την ψύξη, οπότε εξηγώ και ρωτάω. Έχω βγάλει θερμαντήρα και καπάκι κι έκλεισα το φως(πάνε τα φυτά μου!). Έκανα αλλαγές νερού 2 φορές τη βδομάδα για να πέσει κάπως η θερμοκρασία και θα πάω αύριο για ψώνια. Θα πάρω ένα ανεμιστηράκι για PC όπως διάβασα εδώ μέσα και κατάλαβα πως συνδέεται με το τροφοδοτικό βάση αυτού του λινκ(το παραθέτω γιατί είναι πολύ επεξηγηματικό και βρίσκεται χαμένο μέσα σε μια τεράστια λίστα που έφτιαξε ο Rik):

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=27682&st=0

H ερώτηση μου είναι για το είδος του τροφοδοτικού. Έχω ένα παλιό τροφοδοτικό από modem με τα χαρακτηριστικά: ΟΕΜ AC ADAPTOR

INPUT: 230V~ 50Hz 140mA

OUTPUT: 12V~1A

Κάνει???? ή να βρω άλλο?

καλο μου φαινεται

Αν δεν σου κάνει υπάρχουν 2-3 στην αποθήκη για να διαλέξουμε κάποιο

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα πάρω αύριο το ανεμιστηράκι και θα τα συνδέσω με μπόλικη μονοτική να δούμε αν θα πάρει μπρος... αλλιώς θα το αναλάβει η αποθήκη και ο αποθηκάριος! ^_^

12v να είναι και θα σου κάνει! έτσι έχω κάνει και εγω σε ένα δικο μου.

δεν ειναι μονο τα vολτ αλλα και τα a

Στο 1 Α μέχρι τρία ανεμιστηράκια υπολογιστή τα σηκώνει.

Κανει απο μοντεμ.. απο φορτιστη μεχρι ενα σηκωνει. (τα μικρα παντα οχι τα μεγαλα)

Παιδιά θέλουμε να παίρνει αέρα από το περιβάλλον και να τον αποδίδει στην επιφάνεια του νερού ή να παίρνει από το ενυδρείο και να το πετάει προς το περιβάλλον? Όλα δούλεψαν ρολόι!Σήμερα το άφησα με κλειστό καπάκι κι έφτασα στους 30 βαθμούς! Έλουσα μια παγοκύστη με αντιχλώριο και την έβαλα κάτω από το spraybar!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...