petran07 20 Ιουνίου 2012 #1 Share 20 Ιουνίου 2012 Εχω στην κατοχη μου ενα ριο 125 και ειμαι σε σκεψη να το κανω θαλλασινο μιας και ειμαι κοντα σε θαλασσα (λερο) ποιος ειναι ο εξοπλησμος που θα χρειαστω? τα χρημματα που διαθετω δεν ειναι και παρα πολλα καταλαβαινετε κριση αξιζει το επιχειρημα? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Ιουνίου 2012 #2 Share 20 Ιουνίου 2012 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Το θαλασσινό που λες είναι κάτι γενικό! Ξεκινάει από το μεσογειακό και φτάνει σε reef!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Ιουνίου 2012 #3 Share 20 Ιουνίου 2012 (edited) Mε αγορα εξοπλισμου απο χομπιστες, χρησιμοποιοντας το μαμα φωτιστικο και βραχος-αμμος παλι απο αγγελιες το εγχειρημα θα σου ερθει πολυ φτηνα και προσιτα. Ετσι εστεισα και εγω το δικο μ, light reef με τις δυο λαμπες (μπλε λευκη) με κοραλλια χωρις πολλες απαιτησεις. Πιστευω δεν ειναι απαγορευτικο και ποσο μαλλον αν εχεις την θαλασσα διπλα Θα χρειαστεις σαν εξοπλισμο, κυκλοφορητες, σκιμμερ κρεμαστο (αυτο εκανα εγω), οσμωση! Έγινε επεξεργασία 20 Ιουνίου 2012 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 20 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 20 Ιουνίου 2012 Mε αγορα εξοπλισμου απο χομπιστες, χρησιμοποιοντας το μαμα φωτιστικο και βραχος-αμμος παλι απο αγγελιες το εγχειρημα θα σου ερθει πολυ φτηνα και προσιτα. Ετσι εστεισα και εγω το δικο μ, light reef με τις δυο λαμπες (μπλε λευκη) με κοραλλια χωρις πολλες απαιτησεις. Πιστευω δεν ειναι απαγορευτικο και ποσο μαλλον αν εχεις την θαλασσα διπλα Θα χρειαστεις σαν εξοπλισμο, κυκλοφορητες, σκιμμερ κρεμαστο (αυτο εκανα εγω), οσμωση! Μπορω να βαλω θαλλασα μεσα απο και δικα μας ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Ιουνίου 2012 #5 Share 20 Ιουνίου 2012 Ναι μπορεις. Αλλα μικροψαρα.. γοβιους, σαλιαρες, κανενα γυλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 20 Ιουνίου 2012 #6 Share 20 Ιουνίου 2012 Petran καλώς ήρθες... Μεσογειακό και ξερό ψωμί. Εξοπλισμό από συνχομπίστες για να σου έρθει πιο φτηνό το θέμα.... Μιας και είσαι σε νησί όλο και καμιά βουτιά θα κάνεις. Δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να φτιάξεις με μεσογειακό...... Πάρε μάτι και πες μου... Ότι χρειαστείς εδώ είμαι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 21 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 21 Ιουνίου 2012 Petran καλώς ήρθες... Μεσογειακό και ξερό ψωμί. Εξοπλισμό από συνχομπίστες για να σου έρθει πιο φτηνό το θέμα.... Μιας και είσαι σε νησί όλο και καμιά βουτιά θα κάνεις. Δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να φτιάξεις με μεσογειακό...... Πάρε μάτι και πες μου... Ότι χρειαστείς εδώ είμαι εγώ. Ευχαριστω για την απαντηση πες μου σε παρακαλω πολυ ποιος ειναι ο εξοπλησμος που χρειαζετε και εαν ειναι γενικα ευκολο σαν ενυδρειο? βουτιες κανουμε φουλ ολο τον χρονο περιμενω νεα σου ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 22 Ιουνίου 2012 #8 Share 22 Ιουνίου 2012 Κατάρχήν ψάξε αό τις αγγελίες να βρείς 1 καλό σκίμμερ. Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις βέβαια. Τώρα εάν θέλεις να μην έχεις 1 ενυδρείο και να φαίνονται περιφερειακά του διάφορα..κλαμπατσίμπανα....μπορείς να πας και σε σάμπ. Διαλέγεις ανάλογα με τα κόστη και πέρνεις. Εγώ διάλεξα τον αργό και ακριβό τρόπο αλλά πιστεύω ότι μέσα στο φθινόπωρο τελειώνει το ταξίδι και μπαίνουμε στο..νερό. Ρίξε διάβασμα στο θέμα του θαλασσινού στα άρθρα που υπάρχουν αναρτημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος