Jump to content

Χρειαζομαι Τα Φωτα Σας!

paloukis

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ MALAWI!ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ!!ΤΑ TESTAKIA MΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ JUWEL 300LT.

γραφουμε μικρα ελληνικα.

μα αν δεν μας πεις αποτελεσματα μετρησεων που προφανως και λογω των οχι καλων αλλαγων νερου που κανεις, εχεις και το προβλημα......

sorry!μηπως παιζει ρολο και η τροφη?μου ειχε τελειωσει και τα ταιζα φυλλα απο χρυσοψαρα!στην επαρχια ειναι δυσκολο να εχεις αυτο που χρειαζεσαι.....

ισως εχεις δικιο για τα τοπικα καταστηματα,αλλα εφοσων υπαρχουν και τα τηλεφωνα,τα κτελ και το ιντερνετ,βρισκεις ευκολα,γρηγορα και φθηνα τα παντα,οποτε τετοια δικαιολογια φιλε μου δεν ισχυει.

οσο αφορα την τροφη εννοειται πως πειραζει.η τροφη χρυσοψαρων ειναι πολυ λιπαρη αλλα και πολυ πλουσια σε πρωτεινες,πραγμα εντελως αντιθετο με την διατροφη των ψαριων της γνωστης λιμνης.

αρα,κακη ποιοτητα τροφης μαζι με επιβαρυμενο νερο απο κακες αλλαγες νερου.τι αλλο ηθελες για να υπαρξει προβλημα?

Πληροφορίες να δώσεις για το ενυδρείο που έχεις ποιά ψάρια φιλοξενείς και φωτογραφίες

Αν δεν ξερουμε δεν απανταμε κι ας ειμαστε ο Πάπας.

Φιλε αν εννοεις τα labidochromis,πολλες φορες τα ωριμα ηλικιακα αρσενικα,εχουν ταση να μαυριζουν,χαμηλα στην κοιλια,αλλα και στο κεφαλι,στα μαγουλα.

Να κοιταξεις και το θεμα της τροφης,διοτι τα ψαρια αυτα δεν ειναι φυτοφαγα αλλα παμφαγα.Στη φυση τρωνε μικροοργανισμους και καρκινοειδη.

Αν εχεις ομως αλλα ψαρια,ανεβασε φωτογραφιες να δουμε τι γινεται.

Aυτο μπορει να συμβει κι επειδη δεν ειναι απο επιλεκτικη εκτροφη.

http://www.tropicalfishcentre.co.uk/Labidochromis.htm

http://www.onzemalawicichliden.eu/Onze%20vissen%20eng/caeruleuseng.html

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!μολις αλλαξα ολο το νερο και τα βλεπω ηδη να ζωντανευουν τα χρωματα τους!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!μολις αλλαξα ολο το νερο και τα βλεπω ηδη να ζωντανευουν τα χρωματα τους!

Τι εκανες? ολο οταν λες ολο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...