lykourgos 19 Ιουνίου 2012 #1 Share 19 Ιουνίου 2012 (edited) πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος εχει μόνο 800 like ενώ το φόρουμ εχει 14.000+++ χρηστες ενίσχυσε το Facebook ώστε να μάθουν και άλλοι την τρέλα μας και κάποιοι που ασχολούνται να μπουν και να μάθουν.... ένα like και μια κοινοποίηση δεν κοστίζει αλλα στηρίζει πολυ το φόρουμ... περιμένω σχόλια..... Έγινε επεξεργασία 19 Ιουνίου 2012 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 19 Ιουνίου 2012 #2 Share 19 Ιουνίου 2012 ε σιγα το fb..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 19 Ιουνίου 2012 #3 Share 19 Ιουνίου 2012 εγω προσωπικα ειμαι εναντιον του facebook και για αυτο δεν εχω σελιδα εκει και στηριζω το αγαπημενο forum μας λεγωντας σε ολους οπου σταθω και οπου βρεθω για αυτο.εξαλου και εγω ετσι το εμαθα. καποιοι μου το ειπαν και εγω το ειπα σε αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 19 Ιουνίου 2012 #4 Share 19 Ιουνίου 2012 Εχουμε κανει like το εχουμε προτεινει και σε φιλους...αλλα οπως ειπε και το παιδι πιο πανω δεν μας χρειαζεται το fb μεγαλωνει απο μονη της η παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 19 Ιουνίου 2012 ούτε εγω είμαι ο καλύτερος φίλος του φβ δεν μπαίνω και συνέχεια αλλα βλέποντας την σελίδα στο fb να λέει πάνω απο 10000 μέλη στο φόρουμ και να εχει μόνα 800 like και μόνο και μόνο για τα ανεβάσουμε το αγαπημένο μας φόρουμ έπρεπε να είχε τουλάχιστον 8000like! και να είστε σίγουροι αυτο μπορει και να βοηθήσει πολυ και το φόρουμ απλα αυτο σκεφτείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 20 Ιουνίου 2012 #6 Share 20 Ιουνίου 2012 (edited) Εγώ έχω κάνει και like και πρόσφατα έκανα και κοινοποίηση! Αλλά και πάλι ανταπόκριση δεν βλέπω... Πάντως όπως είπες, δεν κοστίζει τίποτα οπότε ας ξανακάνω! ΥΓ. Μου ήρθε μιά ιδέα!!!!!!! Όσοι έχετε πολλούς φίλους στο τσατ, καντε κοπι πειστ αυτό Σε παρακαλω κανε like σε αυτη τη σελιδα http://www.facebook.com/aquazone.gr και απλά περιμένουμε να αυξηθεί!! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 20 Ιουνίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 21 Ιουνίου 2012 μονο 10 like! σιγα σιγα μην σπρωχνεστε να ανεβασουμε και εκει το φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 28 Ιουνίου 2012 έλα βρε παιδιά που είστε να ανεβάσουμε το φόρουμ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος