idnik 19 Ιουνίου 2012 #1 Share 19 Ιουνίου 2012 (edited) Ήρθε λοιπόν και η ώρα μου... να παρουσιάσω το ενυδρειάκι μου... Είπα λοιπόν σαν αρχάριος να ξεκινήσω με ένα μικρό ενυδρείο ώστε να ξεκινήσω να μπαίνω σε αυτόν τον θαυμαστό μικρόκοσμο. Τελικά όπως αποδείχθηκε είχα και έχω πολλά να μάθω ακόμα για το χόμπι. Το θέμα είναι οτι η αρχή έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!!! Αναλυτικά Ενυδρείο : Eheim MP Aquastar 60 (55 λίτρα) Φίλτρανση : Εξωτερικό φίλτρο Eheim ecco pro 200 (2032) με βιολογικό υλικό substrat pro, σφουγγάρι για μηχανικό καθαρισμό και υαλοβάμβακα Θερμοκρασίες : θέρμανση θερμοστάτης Jagger 50Watt ψύξη controller θερμοκρασίας elliwel IC902 και πάνω του ανεμιστηράκι SUN SUN JF001 Φωτισμός : DIY led παρουσίαση εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76488&st=0#entry674406 Διακόσμηση : Υπόστρωμα της sera, Ψιλό χαλίκι άσπρο, ένα ξύλο και ένα ψεύτικο διακοσμητικό(το οποίο μάλλον θα φύγει κάποια στιγμή για να αντικατααταθεί απο κανονικές πέτρες) Ψάρια : 4 guppie 2 platy (xiphophorus maculatus) 1 xiphophorus helleri 2 σαλιγκαράκια Apple Snail (pomacea bridgesi) Φυτά : Egeria Densa Cabomba Caroliniania ceratophyllum Valisneria Americana Anubia nana Φωτογραφίες απο την αρχή του ενυδρείου μέχρι όπως είναι σήμερα Έγινε επεξεργασία 19 Ιουνίου 2012 - idnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 19 Ιουνίου 2012 Author #2 Share 19 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 19 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 19 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 19 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 19 Ιουνίου 2012 Το ενυδρείο τρέχει 2.5 μήνες αυτό σημαίνει οτι θέλει σίγουρα και άλλες προσθήκες και διορθώσεις. Το aquascape ήθελα να το κάνω κάπως ζούγκλα.. με κάποιες φυσικές φωλιές... δεν είχε συγκεκριμένο σχέδιο Δεχτές όλες οι απόψεις και παρατηρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Ιουνίου 2012 #5 Share 19 Ιουνίου 2012 κουκλιστικο.....!!! ΒΓΑΛΕ πολυ συντομα την ψευτικη χαζομαρα.προσπαθησε για πιο σωστο οπτικο αποτελεσμα να φτιαξεις πολυ κοντινες συστοιχειες τις εγκεριες,και να μην φαινονται με τοσα κενα φυτεμενες μεταξυ τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 19 Ιουνίου 2012 #6 Share 19 Ιουνίου 2012 πολυ ωραιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Ιουνίου 2012 #7 Share 19 Ιουνίου 2012 Μπράβο! Πολύ καλή η προσπάθεια σου! Συμφωνώ με το klaz για το ψεύτικο διακοσμητικό., μπορείς να το φτιάξεις με πραγματικές πέτρες από την φύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 19 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 19 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστώ πολυ. Βασικα είναι πρώτο μέλημα μου να φύγει απο κει αυτο και να αντικατασταθεί με αληθινές πετρες σε σχήμα φωλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 19 Ιουνίου 2012 #9 Share 19 Ιουνίου 2012 Τελειο, μπραβο πολυ ομορφα φυτα και γενικα πολυ ομορφο στησιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 19 Ιουνίου 2012 #10 Share 19 Ιουνίου 2012 Πολυ πολυ καλο φιλε μου... πολυ προσεγμενο να το χαιρεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngreek 20 Ιουνίου 2012 #11 Share 20 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραιό,και όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι θα γίνει πολύ πιο ωραίο με αληθινά διακοσμητικά :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 20 Ιουνίου 2012 #12 Share 20 Ιουνίου 2012 Πανέμορφο Κώστα, να το χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 20 Ιουνίου 2012 Author #13 Share 20 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστώ πολυ Νίκο!!! Ολες οι συμβουλές σας θα εφαρμοστούν σιγα σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 20 Ιουνίου 2012 #14 Share 20 Ιουνίου 2012 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Μπραβο. Θα συμφωνησω και γω για το πλαστικο.Θα ειναι πιο ωραιο μετα και ακομα πιο φυσικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 21 Ιουνίου 2012 #15 Share 21 Ιουνίου 2012 Φίλε μου, φαίνεται πως το ενυδρείο σου είναι προσεγμένο. όπως λες κάποιες αλλαγές χρειάζονται για να γίνει ακόμα καλύτερο. Από εμένα μπράβο σου και καλή συνέχεια. Αναμένουμε την εξέλιξή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 29 Ιουλίου 2012 Author #16 Share 29 Ιουλίου 2012 καλημέρα παιδιά... επειδή παρατηρώ κάποια πράγματα που με ανησυχούν αυτό το σκεύασμα έχει λήξει; στο αντίχοιχο της sera florena δεν βλέπω κάπου να γράφει ημερομηνία λήξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 22 Αυγούστου 2012 Author #17 Share 22 Αυγούστου 2012 Μήπως μπορει κάποιος να μου απαντήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Αυγούστου 2012 #18 Share 22 Αυγούστου 2012 Μήπως είναι ημερομηνία παραγωγής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 21 7 Ιουνίου 2014 #19 Share 7 Ιουνίου 2014 (edited) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ !!!!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΥΣΗΜΟ !!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΥΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ! ΕΝΑΙ ΜΕ ΣΤΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΕΙΡΩΣΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 50 ΜΛ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟ 50 ΜΛ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ. ΕΧΩ 2 ΝΕΟΝ ΤΕΤΡΑ ΕΝΑ ΓΚΟΥΡΑΜΙ ΜΙΑ ΓΑΡΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΠΛΕΚΟ . ΘΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥ? ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ !!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2014 - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Ιουνίου 2014 #20 Share 7 Ιουνίου 2014 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ !!!!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΥΣΗΜΟ !!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΥΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ! ΕΝΑΙ ΜΕ ΣΤΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΕΙΡΩΣΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 50 ΜΛ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟ 50 ΜΛ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ. ΕΧΩ 2 ΝΕΟΝ ΤΕΤΡΑ ΕΝΑ ΓΚΟΥΡΑΜΙ ΜΙΑ ΓΑΡΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΠΛΕΚΟ . ΘΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥ? ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ !!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ Καλώς ήρθες στην παρέα. Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία καθώς είναι κανονισμός του φόρουμ. Άνοιξε ένα θέμα για να συζητήσουμε πως μπορείς να διορθώσεις την ψαροσύνθεσή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος