tzole 19 Ιουνίου 2012 #1 Share 19 Ιουνίου 2012 επιτελους εχθες ειδα τιν προτι γενα απο τα λιφαλιλι μου!!!τρομεροι γονεις!αμα πας να πλισιασεις τα μικρα..... μπωρο να τους δινω για αρχη σκονι για ζωοτοκα?και ποσο καιρο μπορουν να μηνουν ολα μαζι με τους γονεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Ιουνίου 2012 #2 Share 22 Ιουνίου 2012 Αν και λίγο καθυστερημένα να τα χαίρεσαι!!! Τριψε την τροφή που ριχνεις για τους γονείς καλα και θα φανε και αυτα....για μεγαλύτερη ευκολία σταμάτησε την κυκλοφορία οταν τα ταϊζεις! Για την ωρα τα κρατας ολα μαζί με τους γονείς, ταϊζεις και περιμένεις να μεγαλώσουν! Κανε συχνότερες και μικρότερες αλλαγές νερού! Φωτογραφία θα δούμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 23 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 23 Ιουνίου 2012 σε ευχαριστω prince!!!το κακο ειναι οτι εχθες αργα ειδα τον αρσενικο χωρις να εχει τα κλασικα ωραια χρωματα και την θηλικια να τον διωχνει οταν πηγενε καντα σε αυτην και στα μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 23 Ιουνίου 2012 #4 Share 23 Ιουνίου 2012 Επειδή την έχω δει αυτή την συμπεριφορά σε σκαλαρια του αδελφού μου και μετά από λίγο καιρό έφαγαν τα μωρά. Πιστεύω ότι γίνεται αυτό επειδή δεν έχουν ζήσει στην φύση και δεν έχουν της ίδιες συμπεριφορές με τα άγρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Ιουνίου 2012 #5 Share 23 Ιουνίου 2012 σε ευχαριστω prince!!!το κακο ειναι οτι εχθες αργα ειδα τον αρσενικο χωρις να εχει τα κλασικα ωραια χρωματα και την θηλικια να τον διωχνει οταν πηγενε καντα σε αυτην και στα μικρα Τα προστατευει,δεν ειναι κακο αυτο Kαι καμμια φωτο δωσε μας αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 23 Ιουνίου 2012 Author #6 Share 23 Ιουνίου 2012 το θεμα ειναι οτι μεχρι εχθες τα προσεχε και ο πατερας !τι επαθε ξαφνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 23 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 23 Ιουνίου 2012 ειμαι δουλεια και δεν μπωρο για φωτο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Ιουνίου 2012 #8 Share 23 Ιουνίου 2012 καλως τα δεχτηκες! οποτε εχεις χρονο ανεβασε φωτο να τα καμαρωσουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 23 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 23 Ιουνίου 2012 ναι κουμαν θα βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος