Akridas66 15 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Απο Λουτσα Αττικης οποιος θελει...ενυδρειακο μαλλι,μακαρονη,νερο αλλαγης,σφουγκαρι και δωρο ο καφες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 18 Νοεμβρίου 2012 όποιος θέλει μπόλι σφουγγάρι siporax και biomax στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ή στα περίχωρα εδώ είμαι :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 3 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Από Πειραιά siporax και mini siporax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Αλλος απο Αιγάλεω !!! Και έχουμε αύθονο μπόλι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 4 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Πρεβεζα siporax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokakis 9 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Σπερχειάδα Λαμίας.Εχει ότι θες η γυάλα μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotkon 13 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Nα ευχαριστησω τον Αγγελο ( akridas66) που μπηκε στον κοπο να μου δωσει λιγο απο το μπολι του ενυδρειου του Εκανα μετρησεις πριν το βαλω .... Για να δουμε αυριο !! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Nα ευχαριστησω τον Αγγελο ( akridas66) που μπηκε στον κοπο να μου δωσει λιγο απο το μπολι του ενυδρειου του Εκανα μετρησεις πριν το βαλω .... Για να δουμε αυριο !! .... Τιποτα βρε....αντε να δουμε...αναμενω αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά κανένας για Ολυμπιακό Χωριό και κοντινές περιοχές υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios 29 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 29 Ιανουαρίου 2013 (edited) Κομοτηνή. Siporax (δουλεύω με 2 φίλτρα και μπορώ να δώσω μέχρι και 5 λίτρα) Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2013 - Ignatios Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 29 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Θεσσαλονίκη και εγώ μπορώ να δώσω siporax!!!! Όποιος θέλει μου λέει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 29 Ιανουαρίου 2013 #37 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο για νέα παιδιά που στήνουν καινούργια ενυδρεία, και κάθε φορά τους λέμε, βαλε αγγελία να βρεις μπόλι, θεώρησα σωστό να υπάρχουν και εδω μέσα παρόλο που την ιδέα την πήρα από άλλο ενυδρειακο φόρουμ που την είχε ξεκινήσει ο Γιώργος Κ. έτσι ώστε όσοι θέλουν να μπορούν να το διαθέσουν. Οσοι θα χρειστουν μπολι,να συνεννοηθουν με αυτον που το διαθετει,να του πηγαινει το αντιστοιχο καινουργιο βιολογικο υλικο,για να περνει το παλιο. Επισης να διαβασει και αυτο το θεμα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36712&hl=μπολιασμα Ξεκιναω πρωτος. Οποιος χρειαζετε μπολι στην Σαντορινη,ας μου στειλει πμ.κερναω και κρασι δεν το κανεις ενα 3ημερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
common 2 Φεβρουαρίου 2013 #38 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 Μένω Αγ. Δημήτριο,Αθήνα Όποιος μένει κοντά και διαθέτει ας μου στείλει μήνυμα το χρειάζομαι το συντομότερο δυνατόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Φεβρουαρίου 2013 #39 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 παιδια υπαρχει αναγκη για μπολι στην Αθηνα. Οποιος μπορει να προσφερει ας μου στειλει ενα μηνυματακι. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
andris 1 Μαρτίου 2013 #40 Share 1 Μαρτίου 2013 μυτιλήνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
george78 9 Μαρτίου 2013 #41 Share 9 Μαρτίου 2013 ανω γλυφαδα siporax kalhspera....δινεις ακομα? μενουμε κοντα(ανω γλυφαδα κ εγω) κ αν μπορεις να μςε βοηθησεις θα το εκτιμουσα.(εχω φαει πακετο αυτο το καιρο οπως καταλαβαινεις).Περιμενω απαντηση σου .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makismakis2004 13 Μαρτίου 2013 #42 Share 13 Μαρτίου 2013 ΚΑΡΔΙΤΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 13 Μαρτίου 2013 #43 Share 13 Μαρτίου 2013 kalhspera....δινεις ακομα? μενουμε κοντα(ανω γλυφαδα κ εγω) κ αν μπορεις να μςε βοηθησεις θα το εκτιμουσα.(εχω φαει πακετο αυτο το καιρο οπως καταλαβαινεις).Περιμενω απαντηση σου .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ε... καλυτερα να στειλεις pm για να το δει σιγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanaut 24 Μαρτίου 2013 #44 Share 24 Μαρτίου 2013 Κολωνάκι - Αθήνα -- (Αν δεν λείπω Αμερική για ακαδημαϊκό εξάμηνο) The Professor “Oceanaut” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red tiger 1 Απριλίου 2013 #45 Share 1 Απριλίου 2013 μαρουσι siporax και mini siporax Link to comment Share on other sites More sharing options...
billartist 16 Απριλίου 2013 #46 Share 16 Απριλίου 2013 βάρη siporax Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 23 Ιουλίου 2013 #47 Share 23 Ιουλίου 2013 κερατσινι-αμφιαλη,,,,σιποραξ και ενυδρειακο βαμβακι,,,,,,αν δεν λειπω για υπχρεωσεις,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Σεπτεμβρίου 2013 #48 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και καλό μήνα! Μήπως έχει κάποιος μπόλι σε περιοχή κοντά στο δήμο Διονύσου (Αττικής); Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 1 Σεπτεμβρίου 2013 #49 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 καλο ειναι να βαλεις μια αγγελια για να το δουνε σιγουρα.... αμα θελεις και σε βολευει , εγω μενω μεταμορφωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Σεπτεμβρίου 2013 #50 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Α, εγώ νόμιζα ότι εδώ έπρεπε να το βάλω! Θα βάλω αγγελία λοιπόν, μήπως και βρω πιο κοντά στην περιοχή μου, αλλιώς θα σου στείλω πμ. Σ'ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος