Jump to content

Βιταμινες

mathaios81

Recommended Posts

ποια η διαφορα των βιταμινων σε υγρη μορφη για ανθρωπινη χρηση απο αυτες που χρησιμοποιουμαι για τα ψαρια?

Υπαρχει καποια βιταμινη για ανθρωπινη χρηση η οποια μπορει να χρησιμοποιηθει στα ψαρια μας κατευθειαν στο νερο η στην τροφη? και ποια ειναι αυτη?

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

Πολυ καλη απορια,θα ηθελα να μαθω και εγω.

μαρκες κλπ δεν θυμαμαι.αυτο που μπορω να αναφερω ειναι οτι ορισμενοι χομπιστες δοκιμασαν με παιδικες υγρες βιταμινες απο φαρμακειο.μπορουμε να βρεξουμε την τροφη των ψαριων και να ταισουμε,αλλα υπαρχει πιθανοτητα ακομη και για εξαρση αλγης.

κατα την προσωπικη μου αποψη το γνωστο σκορδοζουμο,η οι ψαροβιταμινες πχ fishtamin της sera ειναι και μια χαρα και αρκετα οικονομικες.δεν υπαρχει λογος για πειραματα κλπ και θεωρω πως δεν αξιζει ο κοπος...

Έγινε επεξεργασία - klaz

μαρκες κλπ δεν θυμαμαι.αυτο που μπορω να αναφερω ειναι οτι ορισμενοι χομπιστες δοκιμασαν με παιδικες υγρες βιταμινες απο φαρμακειο.μπορουμε να βρεξουμε την τροφη των ψαριων και να ταισουμε,αλλα υπαρχει πιθανοτητα ακομη και για εξαρση αλγης.

κατα την προσωπικη μου αποψη το γνωστο σκορδοζουμο,η οι ψαροβιταμινες πχ fishtamin της sera ειναι και μια χαρα και αρκετα οικονομικες.δεν υπαρχει λογος για πειραματα κλπ και θεωρω πως δεν αξιζει ο κοπος...

πηγα να παρω sera τα 15ml αν θυμαμαι κάλα 6,5 ευρω.... δεν ειναι τοσο οικονομικες αν με τα ιδια η λιγο παραπανω χρηματα παρεις περισσοτερη ποσοτητα ....

θυμησου σε παρακαλω.......

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

ματθαιο με τετοια ποσοτητα,εβγαζα πανω απο χρονο και ταιζα 1 φορα τη βδομαδα με μουλιασμα στο φαγητο.

και μιλαμε για πολυ φαι σε 8χ 20ποντους δισκους.

εσενα δεν σου φτανει...?νομιζω οτι ειναι οικονομικοτατη λυση και μαλιστα χωρις τα ρισκα με αλγες κλπ που ειπα παραπανω.

μηπως βαζεις πολυ?σε ρωταω γιατι στις βιταμινες δεν κανει καλο και η υπερβολη εε...

θα ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησω γι αυτο ρωταω

η βιταμινη δεν ειναι για χορταση.κανε τη δουλεια σου με σιγουρο προιον.

Υπάρχει και η JBL Atvitol με την ίδια τιμή με την Sera αλλά 50 ml αντί για 15...

Η χορήγηση βιταμινών ενδείκνυται ως πρόληψη και όχι σαν συμπλήρωμα διατροφής!

Αυτό σημαίνει ότι η χρήση της μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή!

+1000

παιδια διευκρινηση.... δεν ειπα οτι χρησιμοποιω συνεχεια η θα χρησιμοποιω...

απλα θελω να δω αν εχουν τα ιδια αποτελεσμα βιταμινες για ανθρωπινη χρηση με τις βιταμινες για τα ψαρια γιατι απο οτι ξερω εχουν!

και συσχετηση τιμης με ποσοτητας...! μου φαινεται αρκετα ακριβω ενα σκευασμα 15 ml 5 εως7 ευρω σε περιπτωση που υπαρχει κατι φαρμακευτκο σε μεγαλυτερη ποσοτητα στην ιδια τιμη με τα ιδια αποτελεσματα....

συμφωνειται?

Όσον αφορά το θέμα ποσότητας / τιμής εγώ συμφωνώ μαζί σου και γι αυτό σου πρότεινα και την JBL.

Φοβάμαι όμως πως αν δεν μιλάμε για μια συγκεκριμένη βιταμίνη, δεν μπορεί να υπάρξει αντιστοιχία μεταξύ ανθρώπου και ζώων. Τα παρασκευάσματα αυτά, και στις δύο περιπτώσεις είναι πολυβιταμινες, και θεωρώ -χωρίς να είμαι ειδικός- πως δεν μπορεί να είναι τα ίδια για δύο τόσο διαφορετικούς οργανισμούς.

Κ

Έγινε επεξεργασία - KokkinosK

σε περιπτωση που υπαρχει κατι φαρμακευτκο σε μεγαλυτερη ποσοτητα στην ιδια τιμη με τα ιδια αποτελεσματα....

συμφωνειται?

διαφωνουμε.................παλιο.τσιγγουνη!!!.θελεις κ δισκους!!!...... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: .......στην κοπη της πιτας του χρονου......θα στις βρεξω...............αν μ αφησει ο ΦΑΝουρης!!! :bigemo_harabe_net-163: ........φιλαρακι μ εσυ!!!!! :bigemo_harabe_net-146:

...........................και θεωρώ -χωρίς να είμαι ειδικός- πως δεν μπορεί να είναι τα ίδια για δύο τόσο διαφορετικούς οργανισμούς.

Κ

100000000+++++++++++ :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...