donnie 18 Ιουνίου 2012 #1 Share 18 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, σήμερα πήρα την πρώτη μου αντιστροφή όσμωση και έχω μερικές ερωτήσεις. 1. Γράφει αν το νερό προορίζεται για πόσιμο να γίνει μια ώρα flushing, εγώ όμως μόνο για το ενυδρείο το θέλω, να κάνω για αρχή μια ώρα flush ; 2. Το flush kit πως λειτουργεί ; 3. Όταν σταματάω την λειτουργιά της, πρέπει να προσέξω κάτι ; π.χ. πρεπε να μένει νερό μέσα στην A/O ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
donnie 20 Ιουνίου 2012 Author #2 Share 20 Ιουνίου 2012 Μονο εγω εχω τελικα α/ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Ιουνίου 2012 #3 Share 20 Ιουνίου 2012 οχι δεν εχεις εσυ μονο α/ο. το λινκ που σου βαζω ειναι σημερινο.....θελω να πω ας ψαχνουμε και λιγουλακι εδω μεσα... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76496&pid=674658&st=0entry674658 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 20 Ιουνίου 2012 #4 Share 20 Ιουνίου 2012 ριξε μια ματια σε ενα καλο αρθρο κ δω την πηρες απο ιντερνετ η απο καποιο μαγαζι? για να μαθεις οσο περισσοτερα μπορεις! ποσα λιτρα την ημερα παραγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος