idnik 18 Ιουνίου 2012 #1 Share 18 Ιουνίου 2012 Επειδή όπως ξέρουμε είναι καλό να μην δίνουμε την ίδια τροφή συνέχεια στα ψαράκια μας για πολλούς λόγους.... εκτός από γενικές τροφές για ψαράκια ή ειδικές μόνο π.χ. για guppie η platυ, εκτός από τον αρακά που μπορούμε να δίνουμε κάπου κάπου... υπάρχει κάποια ζωντανή τροφή που μπορούμε να τους ρίχνουμε; Απ ότι ξέρω τρελαίνονται γι αυτήν... Μιλάω πάντα για κάποιο σκεύασμα του εμπορίου ώστε να αποφύγουμε τις διάφορες αρρώστιες στο ενυδρείο μας απο βακτήρια και παράσιτα. Εσείς τι άλλες τροφές χρησιμοποιείται στα ζωοτόκα σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Ιουνίου 2012 #2 Share 18 Ιουνίου 2012 αρκετα συχνα μπορεις να δινεις σπιρουλινα σε νιφαδες και αραια και που λιγη αρτεμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 18 Ιουνίου 2012 #3 Share 18 Ιουνίου 2012 κωστα οταν λες αρτεμια εννοεις την κατεψυγμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 18 Ιουνίου 2012 #4 Share 18 Ιουνίου 2012 μπορεις να παιρνεις φακελακι αυγα και να φτιαχνεις ζωντανη αρτεμια.ειδικα για τα μικρα ειναι οτι καλυτερο.Εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.sera.de/uk/pages/products/in_category/food-specialties-261/product/sera-artemia-mix.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 18 Ιουνίου 2012 #5 Share 18 Ιουνίου 2012 μπορεις να παιρνεις φακελακι αυγα και να φτιαχνεις ζωντανη αρτεμια.ειδικα για τα μικρα ειναι οτι καλυτερο.Εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.sera.de/u...rtemia-mix.html και τα ψαρια σου τα βλεπουν? προσεχε μην εχεις αμμωνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Ιουνίου 2012 #6 Share 18 Ιουνίου 2012 αν εχεις προγραμματισει αλλαγη νερου μετα το ταισμα του γονου αρτεμιας ειναι το καλυτερο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος