Jump to content

Vortech Ελληνικές Οδηγίες Χρήσης. (συζήτηση)

Recommended Posts

Ουπς… άλλον έπιασα αδιαβαστο.

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Θοδωρή κοίτα την μετάφραση την έχω αναλάβει μαζί με τον gante κ χωρίς ΤΙΣ γνώσεις του Aiolou .αυτό που κάνουμε δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα.

Από κει και πέρα όταν το παίρνεις μια μια λέξη κ απλά μεταφραζεις όπως πρέπει για να έχει νόημα από τα αγγλικά στα ελληνικά πίστεψε με δεν καταλαβαίνεις κ πολλά επειδή τα παίρνεις σαν μεμονωμένα κομμάτια.

Πιστεύω μέχρι αύριο θα είναι έτοιμο.

Και μόλις το στήσει κ το ανεβάσει ο Βαγγέλης το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω να το εκτύπωσω, πλαστικοποιηση κ βιβλιοδετηση να το έχω κ να το μελετήσω..

Είναι απίστευτα πολλές οι δυνατότητες παραμετροποίησης που πιστεύω λίγοι τις γνωρίζουν..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Τα εχεις αφυδατωσει τα παιδια.Ο johnlaz οταν ηρθε στην συναντηση τρομαξα να τον γνωρισω,μισος εμεινε.Ασε που τον ρωτουσες κατι και σου απαντουσε στα αγγλικα :lol: :lol: :lol:

Τα εχεις αφυδατωσει τα παιδια.Ο johnlaz οταν ηρθε στην συναντηση τρομαξα να τον γνωρισω,μισος εμεινε.Ασε που τον ρωτουσες κατι και σου απαντουσε στα αγγλικα

Χαχαχαχα καλημέέέράάάά!!!

Τα εχεις αφυδατωσει τα παιδια.Ο johnlaz οταν ηρθε στην συναντηση τρομαξα να τον γνωρισω,μισος εμεινε.Ασε που τον ρωτουσες κατι και σου απαντουσε στα αγγλικα :lol: :lol: :lol:

Κάτσε να δεις τι έχουν να τραβήξουν οι ομάδες DIY !!!

Κάτσε να δεις τι έχουν να τραβήξουν οι ομάδες DIY !!!

Περαστικά τους από τώρα!! :P

Ευτυχως που δεν γνωριζω αγγλικα
Παραδίδω ιδιαίτερα άμα θες. . 1000 ευρώ (τόσα μου λείπουν) κ σε ενα μήνα παίρνεις πτυχίο!!! Έγινε επεξεργασία - Johnlaz

Παραδίδω ιδιαίτερα άμα θες. . 1000 ευρώ (τόσα μου λείπουν) κ σε ενα μήνα παίρνεις πτυχίο!!!

1000 ευρώ ε? όσο ο Hyperion δηλαδή !!!

χα χα χα

1000 ευρώ ε? όσο ο Hyperion δηλαδή !!!

χα χα χα

Γάτα είσαι ρε δεν παιζεσε !!!!

καλημερουδια στους αρχοντες...

βαγγελη τωρα που εχω καθαρο μυαλο,ο υπεριωνας ειναι συμβατος με τον apex-neptune κοντρολλερ που παρακλαδι του ειναι ο μικρος κοντρολλερ για τις βορτεκ,αρα με 620 δολλαρια +τελωνειο+μεταφορικα εχεις τον πληρη ελεγχο στα παντα στο ενυδρειο σου και πουλας και το σεναι που θα μοιαζει με απομιμηση κινεζικου βαζου......

620... δηλαδή θα φτάσει το 1000ρικο !!! στα επόμενα Χριστούγεννα αν δεν καταστραφεί ο κόσμος μέχρι τότε!!!

μεχρι τα επομενα,ξερεις τι θα εχει βγει για δοκιμες.....???

πρεπει να κανουμε και τμημα reefer-thiefs,και να μπουκαρουμε 2 φορες το χρονο σε τραπεζες για χρηματοδοτηση των ερευνων μας ολο το χρονο.....

amex-platinum-300x199.gif

.....που θα βρούμε καμιά Platinum American Express, αλλά να την πληρώνει άλλος?

μπα,,,μην νομιζεις πως μετραει σαν καρτα....

απο την αλλη,αφου δεχθηκε ο κυριος ερικσον,τι με ρωτας...?παμε να τον χρεωσουμε....χεχεχε

Έχουμε την τάση τώρα τελευταία να το τραβάμε μέχρι να το ξηλωσουμε ή μου φαίνεται? ? Ποιος ξέρει τι μας ψέκασαν πάλι!!!

Ποιος ξέρει τι μας ψέκασαν πάλι!!!

Hyperionovortechazoli... πολύ ισχυρό χημικό !!!

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Hyperionovortechazoli... πολύ ισχυρό χημικό !!!

Χα χα χα χααααα γι'αυτό την έχουμε ακούσει όλοι αλα Ωνασηδες κ τα σκορπαμε αβλεπει!!!

Μεγάλε αθανατε Έλληνα!!!

Ειμαι ο Γιαννης και μολις τελειωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - Johnlaz

Είμαι ο Αίολος και περιμένω τον Gante να τελειώσω και εγώ... 3 σελίδες έμειναν !!!!!

Μπραβο ρε παιδες! και το ειχα βαρος στη συνειδηση μου που εφυγα απο το εγχειρημα....Αλλα τι φοβασαι οταν υπαρχουν τετοια μελη εδω μεσα? Ετοιμα να σε υποστηριξουν και να γεμισουν το κενο σου!!! Μπραβο John και Gante!

Έγινε επεξεργασία - vales_red

αντε να στρωθω στο διαβασμα την κυριακη.....

ποσο σας ευχαριστουμε :bigemo_harabe_net-145: :bigemo_harabe_net-145:

Τελείωσα και τις σελιδες 17,18,19... τωρα ολα ειναι θέμα του Αιολου και ειμαι σιγουρος το αποτελεσμα θα δικαιωσει τον κοπο μας.

Και μονο ΕΝΑΝ ανθρωπο να βοηθησει το εγχειριδιο αυτο τοτε παει να πει πως ο αξιζε τον κοπο!

Σας καληνυχτω.. πονεσαν τα ματια μου 6 ωρες μπροστα στο λαπτοπ!. :bigemo_harabe_net-166:

Παίδες επιτέλους τέλειωσε... και έγινε τέλειο !!!

Σε λίγο αναβαίνει !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...