Aiolos 4 Νοεμβρίου 2012 Author #76 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Καλό διάβασμα !!! http://www.aquazone....showtopic=80042 Το ΑΖ ευχαριστεί της ομάδες συνεργασίας. Μη το κατεβάσετε ακόμη, διαπιστώθηκαν κάποιες μικρές παραλήψεις και θα διορθωθούν μέχρι το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Νοεμβρίου 2012 #77 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Καλό διάβασμα !!!http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80042 Το ΑΖ ευχαριστεί της ομάδες συνεργασίας. Συγχαρητήρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2012 Author #78 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια!! .... σε όλους τους συμμετέχοντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Νοεμβρίου 2012 #79 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Φυσικα! Νυχτοπουλι?? αντε να μας δω το πρωι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2012 Author #80 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Στις 4 κοιμήθηκα τελικά.... και από τις 8 το πρωί το μάτι γαρίδα !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΤΑΣΩ ΥΠΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 4 Νοεμβρίου 2012 #81 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Επιτέλους τελείωσε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον Aiolo και τον Johnlaz. Ο johnlaz έκανε περισσότερη δουλειά και γι αυτό τελειώσαμε γρήγορα γιατί εγώ ατές τι μέρες στήνω το καινούριο ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Νοεμβρίου 2012 #82 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Επιτέλους τελείωσε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον Aiolo και τον Johnlaz. Ο johnlaz έκανε περισσότερη δουλειά και γι αυτό τελειώσαμε γρήγορα γιατί εγώ ατές τι μέρες στήνω το καινούριο ενυδρείο μου. Ομαδική δουλεία πάνω απο ολά! Το ενυδρείο σου είναι ήδη κουκλί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 4 Νοεμβρίου 2012 #83 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Ομαδική δουλεία πάνω απο ολά! Το ενυδρείο σου είναι ήδη κουκλί!! Eνα μεγαλο μπραβο σε ολους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexo 4 Νοεμβρίου 2012 #84 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και από μένα παιδιά! Είστε φανταστικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 5 Νοεμβρίου 2012 #85 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος