Jump to content

Bubble Και Θερμοκρασια

mitsaras

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα εχω ενα bubble το οποιο εδω και 2 μερες εχει αρχισει και δειχνει οτι κατι το ενωχλει απο μετρισεις αν εξερεσεις το αβεστιο που ειναι πιο ψιλα αλλα σιγα σιγα το ριχνω ολα τα αλλα ειναι φισιολογικα το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φτεει ειναι η θερμοκρασια την οποιαεδω και 2 μερε τν ανεβασα στο 27,2 απο το 26 για να μην δουλευει συνεχεια το ψυκτικο πεζει να το ενοχλει η αυξηση της θερμοκρασιας;Απο οτι διαβασα και στο προφιλ του που εχει γραψει ο αιολος θελει μεχρι 26,5 να την ελατωσω για να δω αν θα συνελθει;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη θερμοκρασία (αν είναι μεταξύ 25 και 29), ούτε και με τις λοιπές παραμέτρους σε γενικές γραμμές. Αυτό που ενοχλεί τα bubble και πολύ μάλιστα είναι η μη σωστή κυκλοφορία.

Μα δεν εχω αλλαξει κατι σε σχεσημε την κυκλοφορια

Το ταΐζεις κάτι ή μόνο ότι πάρει από την στήλη νερού.

Έχω και εγώ bubble και θερμοκρασία 27-27,3.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Οταν λες δειχνει σαν κατι να το ενοχλει;Τι ακριβως γινεται;

Βαλε μια φωτογραφια.

ριχνω και πλαγκτον και κατεψιγμενη η πλακα ειναι οτι εχθες το βραδυ ξανα εβαλα το ψυκτικο στους 26 και τωρα που γυρισα σπιτι και το ειδα εχει ανοιξει παλι φουλ ενω τις 2 προηγουμενες ημερες με το 27,2 ηταν ολλη την ωρα σχεδον κλειστο,σε τετοια κατασταση δεν το ειχα ξαναδει εδω και 5 μηνες που το εχω.Μυπως το πειραξε η αποτομη αλλαγη απο το 26 στο 27,2;Αν το παω σιγα σιγα δλδ σημερα 26 αυριο 26,2 και παει λεγοντας μεχρι να φτασω το 27 με 27,5;

Μη πειράζεις θερμοκρασίες.

Το Bubble πόσο καιρό το έχεις, είναι καινούργειο στο ενυδρείο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...