mitsaras 17 Ιουνίου 2012 #1 Share 17 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα εχω ενα bubble το οποιο εδω και 2 μερες εχει αρχισει και δειχνει οτι κατι το ενωχλει απο μετρισεις αν εξερεσεις το αβεστιο που ειναι πιο ψιλα αλλα σιγα σιγα το ριχνω ολα τα αλλα ειναι φισιολογικα το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φτεει ειναι η θερμοκρασια την οποιαεδω και 2 μερε τν ανεβασα στο 27,2 απο το 26 για να μην δουλευει συνεχεια το ψυκτικο πεζει να το ενοχλει η αυξηση της θερμοκρασιας;Απο οτι διαβασα και στο προφιλ του που εχει γραψει ο αιολος θελει μεχρι 26,5 να την ελατωσω για να δω αν θα συνελθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 17 Ιουνίου 2012 #2 Share 17 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη θερμοκρασία (αν είναι μεταξύ 25 και 29), ούτε και με τις λοιπές παραμέτρους σε γενικές γραμμές. Αυτό που ενοχλεί τα bubble και πολύ μάλιστα είναι η μη σωστή κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 17 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 17 Ιουνίου 2012 Μα δεν εχω αλλαξει κατι σε σχεσημε την κυκλοφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 18 Ιουνίου 2012 #4 Share 18 Ιουνίου 2012 Το ταΐζεις κάτι ή μόνο ότι πάρει από την στήλη νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιουνίου 2012 #5 Share 18 Ιουνίου 2012 Έχω και εγώ bubble και θερμοκρασία 27-27,3. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουνίου 2012 #6 Share 18 Ιουνίου 2012 Οταν λες δειχνει σαν κατι να το ενοχλει;Τι ακριβως γινεται; Βαλε μια φωτογραφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 18 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 18 Ιουνίου 2012 ριχνω και πλαγκτον και κατεψιγμενη η πλακα ειναι οτι εχθες το βραδυ ξανα εβαλα το ψυκτικο στους 26 και τωρα που γυρισα σπιτι και το ειδα εχει ανοιξει παλι φουλ ενω τις 2 προηγουμενες ημερες με το 27,2 ηταν ολλη την ωρα σχεδον κλειστο,σε τετοια κατασταση δεν το ειχα ξαναδει εδω και 5 μηνες που το εχω.Μυπως το πειραξε η αποτομη αλλαγη απο το 26 στο 27,2;Αν το παω σιγα σιγα δλδ σημερα 26 αυριο 26,2 και παει λεγοντας μεχρι να φτασω το 27 με 27,5; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 18 Ιουνίου 2012 #8 Share 18 Ιουνίου 2012 Μη πειράζεις θερμοκρασίες. Το Bubble πόσο καιρό το έχεις, είναι καινούργειο στο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 18 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 18 Ιουνίου 2012 Περιπου 5μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος