Jump to content

Μινι Φιλτρο

Giannakis27

Recommended Posts

καλησπερα σας...ψαχνω να βρω ενα φιλτρο που χωραει σε 5 λιτρα ,αλλα δεν βρισκω....παντως πριν 3 χρονια υπηρχαν τετοια μικρα φιλτρα..μηπως ξερετε καμια μαρκα?

και ομως υπαρχουν......ψαξε για elite.ειναι για πολυ μικρο ενυδρειο και δεν εχει πανω απο 10 ευρω....

ΥΓ.εαν βρεθουμε σε καποια συναντηση καπου εχω ενα τετοιο.......να στο δωσω εννοειται δωρεαν.

εγω φιλε μουσε ενα 4λιτρο που εχω παλια χρησιμοποιουσα αυτο και μετα εβαλα αυτο...εσενα μπορει να σε καλυψει και αυτο

παντως ολα τα βρισκειςκαι στη νΕλληνικη αγορα

Έγινε επεξεργασία - G.T

και ομως υπαρχουν......ψαξε για elite.ειναι για πολυ μικρο ενυδρειο και δεν εχει πανω απο 10 ευρω....

ΥΓ.εαν βρεθουμε σε καποια συναντηση καπου εχω ενα τετοιο.......να στο δωσω εννοειται δωρεαν.

σε ευχαριστω πολυ κλαζ αλλα δεν πειραζει θα παρω αυριο ενα μικρο να το βαλω στο μικρο ενυδρειακι και να το δωσω ως δωρο για να φυγει και το βαρος που κουβαλω.....παντως της elite(αν και νομιζα για φρυγανιες ελεγες)μου φανηκε ικανοποιητικο για μικρο ενυδρειο,θα το ψαξω εννοειτε...και παλι σε ευχαριστω :)

εγω φιλε μουσε ενα 4λιτρο που εχω παλια χρησιμοποιουσα αυτο και μετα εβαλα αυτο...εσενα μπορει να σε καλυψει και αυτο

παντως ολα τα βρισκειςκαι στη νΕλληνικη αγορα

το πρωτο το ειχα δει σε ενα μεγαλο πετ που ειχα παει αλλα μου φανηκε ικανοποιητικο για πανω απο 10λιτρα λογω μεγεθους ή μπορει να κανω λαθος,παντως η συσκευασια ηταν ιδια...οσο το δευτερο θα το ψαξω να το δω απο κοντα...σε ευχαριστω :)

Mini φιλτρα εχει η Λαμπρινη στην Ιασωνιδου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...