Jump to content

Αντιμετωπηση Peppering

vaggelhsGUPPY

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα δισκακι με εντονο πεππερινγκ τι μπορω να κανω για να το βοηθησω να "καθαρισει" ???

να και μια φοτο για το πως ηταν πριν κανα μηνα post-44267-0-68763500-1339924160_thumb.jpg

Να αναφερω πως ο μπαμπας τουσ ειναι White Butterfly και η μαμα Pigeon Blood

Το peppering φιλε συνήθως δεν αντιμετωπίζετε γιατί δεν ειναι κάποια πάθηση ή αρρώστια.

Ειναι κυρίως γονιδιακο και το μονο που μπορείς να κανεις ειναι ανοιχτόχρωμο background και καλή διατροφη κ ίσως δεις αποτελέσματα. Κάνε κ μια αναζήτηση εδώ στο φόρουμ θα βρεις οτι πληροφορίες ζητάς.

Όπως έγραψε ο φίλος είναι γονιδιακό και έχει άμμεση σχέση με τα άιματα-γραμμές της εκτροφής.

Το 70% των Pigeon Blood κατα την γνώμη μου είναι αποτέλεσμα κακής εκτροφής. Έχω δει λίγα καλά Pigeon Blood. Τα περισσότερα είναι γεμάτα πέπερινγκ επειδί τα ζευγαρώνουμε με ότι να'ναι.

Όπως έγραψε ο φίλος είναι γονιδιακό και έχει άμμεση σχέση με τα άιματα-γραμμές της εκτροφής.

Το 70% των Pigeon Blood κατα την γνώμη μου είναι αποτέλεσμα κακής εκτροφής. Έχω δει λίγα καλά Pigeon Blood. Τα περισσότερα είναι γεμάτα πέπερινγκ επειδί τα ζευγαρώνουμε με ότι να'ναι.

:thumbup: :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - vaggellis

Αναπαραγωγή Pigeon Blood ή άλλου ανοιχτόχρωμου δίσκου με "ότι νάναι" = 90% από τα ψάρια της γέννας με πέπερινγκ. Ελάχιστα θα βγούν καθαρά αλλά και αυτά μπορεί να βγάλουν μωρά με πέπερινγκ.

Επίσης σε ανοιχτόχρωμους δίσκους το πέπερινγκ μερικές φορές είναι το στρες μπάρ που έχουν τα σκούρα ψάρια.

Όταν λοιπόν τα ψαράκια σου νιώσουν άνετα θα φύγει ένα μέρος, αλλά στην περίπτωσή σου να φύγει όλο αποκλείεται.

Έγινε επεξεργασία - Mpampis11

Kαι να φανταστειτε οτι στις αρχες του 90 το πεπερινγκ αν θυμμαι καλα αποτελουσε ''ειδος''δισκου ,κατι σε red dragon τοτε....

Το πεπερινγκ δεν θα φυγει ποτε φιλε μου,ισως μειωθει απο λιγο εως αρκετα αν τα ψαρια ηρεμησουν.Παιξε και λιγο με το χρωμα της πλατης.

:)

Κατά την γνώμη μου πάντως και το peppering έχει την ομορφιά και την γοητεία του .

Εμένα ποτέ δεν με χάλασε σε 1-2 ψάρια που εμφανίστηκε!

Παιδια λοιπον εγω ζευγαρωσα τον καθαρο μου πιγεον βλοοδ με ενα white butterfly για πειραματισμο τα χρωματα βγηκαν καλα το μονο μποβλημα ειναι το πεπερινγκ τωρα τι χρωμα πλατη να βαλω επειδη ειχα μαυρη αλλα τα χειροτερευει...

Παιδια λοιπον εγω ζευγαρωσα τον καθαρο μου πιγεον βλοοδ με ενα white butterfly για πειραματισμο τα χρωματα βγηκαν καλα το μονο μποβλημα ειναι το πεπερινγκ τωρα τι χρωμα πλατη να βαλω επειδη ειχα μαυρη αλλα τα χειροτερευει...

Πηγαινε παρε χαρτονι απο βιβλιοποωλειο σε οποιο χρωμα σου αρεσει και δοκιμασε,πχ μπλε,καφε,πρασινογκριζο.

:)

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ολόλευκο χαρτόνι μπάς και δείς διαφορά έστω και μικρή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...