βαρδας 6 Νοεμβρίου 2012 Author #101 Share 6 Νοεμβρίου 2012 φιλε geosid εχεις δει γυναικα να παει με την οπισθεν?τη παρτυ τη δικια της και της κορης της κοιταζε.παρτο μου λεει δε ξερω τι θα κανεις εγω θελω νεμο....διαβασε κοροιδο τωρα,,,,χαχαχαχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2012 #102 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Οι γαριδες αυτες μπορουν να κανουν ζημιες.Παρακολουθα την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 6 Νοεμβρίου 2012 Author #103 Share 6 Νοεμβρίου 2012 ναι στρατο διαβασα τι ειχαν κανει σε εσενα.γιαυτο εγραψα καθεται παναγια μεχρι στιγμης.προσπαθω να τις ριχνω τροφη συχνα ωστε να μην εχει το νου της στους ζωανθους.αλλιως αμα δε καθεται καλα το καλυτερο δολωμα εδω στη χαλκιδα ειναι το καραβιδακι!!χαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #104 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα και χρονια πολλα !ερωτηση.πως θα καθαρισω τη κοραλινη απο το τζαμι του νανο μου?κοντευει να γινει σαν το ενυδρειο της barbie! .επισης το τζαμι πιανει και πρασινιλα.εχω 2 τουρμπο σαλιγκαρους αλλα δε τους κοβω τοσο φαγαδες.να δοκιμασω και κανενα αλλο σαλιγκαρο?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2012 #105 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Ενα τετοιο σαλιγκαρι θα σου κανει το τζαμι σου....Τζαααααμι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 22 Δεκεμβρίου 2012 #106 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 και η τηλεκαρτα κανει δουλεια με λιγο υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 #107 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Στην κοραλίνη δύσκολα αντιδτέκεται η τηλεκάρτα! Όπως σου έδειξε και ο στράτος, μια ξύστρα Τζαμιών και όχι οποιαδήποτε ξύστρα είναι μια χαρά. Εγώ την πήρα 70 λεπτά. Απλά μετά απο την χρήση της θέλει καλό ξέπλυμα νε γλυκό νερό και στέγνωμα για να μην σκουριάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Δεκεμβρίου 2012 #108 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά,τα ανταλλακτικά ξυράφια,θέλουν καλό πλύσιμο στην αρχή γιατί έχουν λάδι. Προφανώς στο σακουλάκι που είναι,για προστασία από την σκουριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #109 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 σας ευχαριστω πολυ.ο κυβος ειναι της dennerle και μπροστα στις γωνιες ειναι οβαλ.θα γινεται δουλεια με τη ξυστρα τζαμιων και εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 22 Δεκεμβρίου 2012 #110 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 σας ευχαριστω πολυ.ο κυβος ειναι της dennerle και μπροστα στις γωνιες ειναι οβαλ.θα γινεται δουλεια με τη ξυστρα τζαμιων και εκει? Εκει θα ξυνεις παραλληλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Δεκεμβρίου 2012 #111 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή έχουμε να κάνουμε με ξυράφια,δώσε λίγο προσοχή στις γωνίες που είναι η σιλικόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #112 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω παιδες.και ενα αλλο προβληματακι.τις τελευταιες μερες εχω χασει το magnifica nemateleotris.δε νομιζω να εχει κανει σαλτο μορταλε.θα το ειχα βρει.εχει να εμφανιστει 3 μερες.μαλλον μας αφησε χρονους..ψαχνω μπας και το βρω αλλα τιποτα.για το λογο οτι εχω να κανω με μολις 30 λιτρα τι να κανω?να αφησω τη φυση να κανει τη δουλεια της?να αλλαζω ποιο συχνα ανθρακα?δε θελω να βαλω χερι μεσα και να κουνησω πετρες,γιατι το νανακι παει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 #113 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς να βρεις ένα ψάρι μέσα σε 30 λίτρα? Το εχεις ανοιχτό απο πάνω? Αν ναι, να το υποψιάζεσαι! Επειδή έχουμε να κάνουμε με ξυράφια,δώσε λίγο προσοχή στις γωνίες που είναι η σιλικόνη. Δεν έχει σιλικόνες στις γωνίες. Είναι ενιαίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Δεκεμβρίου 2012 #114 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς να βρεις ένα ψάρι μέσα σε 30 λίτρα? Το εχεις ανοιχτό απο πάνω? Αν ναι, να το υποψιάζεσαι! Δεν έχει σιλικόνες στις γωνίες. Είναι ενιαίο. Δίκιο έχεις!!Έχουμε να κάνουμε με τον κύβο της Dennerle. Οι υπόλοιποι που έχουμε να κάνουμε με σιλικόνες,ας έχουμε το νου μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #115 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 το εχω ανοιχτο απο πανω ναι.αλλα εψαξα παντου γυρω γυρω και δε το βρισκω πουθενα.ο ενας βραχος που εχω ειναι γεματος τρυπες.εκει εκοβε τις τσαρκες του.αμα κρυβοταν δε τον εβλεπα με τιποτα!εχω και ενα καβουρα λαθρεπιβατη μαυρο με μυτερες δαγκανες.δεν εχω καταφερει τοσους μηνες να τον πιασω το μπαγασα..αμα τα τιναξε ο ψαρης υπαρχει πιθανοτητα να τον εφαγε ο καβουρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 #116 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 αμα τα τιναξε ο ψαρης υπαρχει πιθανοτητα να τον εφαγε ο καβουρας? Ίσως, αλλά όχι όλο με την μία! Ίσως να ψόφησε σε κάποια σπυλιά. Καλό είναι να το βρείς καθώς μπορεί να σηκώσεις αμμωνία σε τόσα λίγα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #117 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 μολις τελειωσα τη μετρηση της αμωνιας και εχω 0,05mg/lt.. ( tropic marine)παντα ειχα το απολυτο 0.εφαγα το τοπο φιλε παναγιωτη και δε μπορω να το βρω με τιποτα..θα μετρησω ξανα αυριο το πρωι.αν ανεβει τοτε θα εχω προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 4 Ιανουαρίου 2013 Author #118 Share 4 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα και καλη χρονια!για αλλη μια φορα τα φωτα σας..ενας βραχος ειχε γεμισει με αυτη τη μακροαλγη..αποφασισα να τη κουρεψω.κοβοντας τη ομως εφυγαν κλαρακια μεσα στο νανακι με αποτελεσμα σε πολλα σημεια να εχει φυτρωσει η εν λογο αλγη.οσο τη κλαδευω τοσο φουντωνει.ειδικα τωρα που θελω να γεμισω με ρικορδεες το βραχακι μου.κανενα κολπο να τι ξεφορτωθω?ααα! και η ξυστρα τζαμιου που μου προτεινατε κανει θαυματα!λαμπικο το νανακι ευχαριστω ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 4 Ιανουαρίου 2013 #119 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Λίγο αντιφώσφορο και λιγότερο τάισμα μπορεί να σε σώσει από την συγκεκριμένη άλγη που είναι και δύσκολη στην αφαίρεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 4 Ιανουαρίου 2013 Author #120 Share 4 Ιανουαρίου 2013 βαζω αντιφως με βαση το αλουμινιο και το αλλαζω καθε εβδομαδα που κανω αλλαγη νερου.και στο θεμα ταισματος ειμαι σπαρτιατης...ελεγα μπας και υπαρχει τιποτα....ενεσιμο!!!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #121 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κανά απντέιτ εδώ παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 24 Δεκεμβρίου 2013 Author #122 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 ενα μικρο update απο το μπρικι μου..σε λιγο θα μου ερθουν μια hystrix pink kai μια μοντιπορα digidata blue tips.θα ηθελα τη γνωμη σας για το που θα τα τοποθετησω.σκεφτηκα την hustrix αριστερα ψηλα κ την μοντι αριστερα.χωρο ψηλα ομως δε θα εχω για κανενα φραγκακι ακρο στο αμεσο μελλον .τα χρονια που πολλα με υγεια και περιμενω γνωμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 4 Ιανουαρίου 2014 Author #123 Share 4 Ιανουαρίου 2014 μετα το στραπατσο με το chemi clean σιγα σιγα ξαναμπαινουν κοραλακια και επιτελους βλεπω λιγο χρωμα.οσο για τις φωτο δε το κατεχω αλλα εκανα οτι μπορουσα.θελω μαθηματα γιατι εχω καλη μηχανη και τραβαω απο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 4 Ιανουαρίου 2014 Author #124 Share 4 Ιανουαρίου 2014 απορια αυτο το μανιταρι με τις μπιλιτσες πως το λενε?μια μερα εκλεισε σα μπαλα οταν περασε ενας μικρος παγουριστας ανοιξε το κεντρο του που ειναι σα στομα και το ξεζουμισε,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιανουαρίου 2014 #125 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Ricordea yuma λέγεται το εν λόγω μανιταράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος