Jump to content

New Nano Reef 30Lt.

βαρδας

Recommended Posts

φιλε geosid εχεις δει γυναικα να παει με την οπισθεν?τη παρτυ τη δικια της και της κορης της κοιταζε.παρτο μου λεει δε ξερω τι θα κανεις εγω θελω νεμο....διαβασε κοροιδο τωρα,,,,χαχαχαχαα

Οι γαριδες αυτες μπορουν να κανουν ζημιες.Παρακολουθα την.

:)

ναι στρατο διαβασα τι ειχαν κανει σε εσενα.γιαυτο εγραψα καθεται παναγια μεχρι στιγμης.προσπαθω να τις ριχνω τροφη συχνα ωστε να μην εχει το νου της στους ζωανθους.αλλιως αμα δε καθεται καλα το καλυτερο δολωμα εδω στη χαλκιδα ειναι το καραβιδακι!!χαχαχααχ

• 1 month later...

καλημερα και χρονια πολλα !ερωτηση.πως θα καθαρισω τη κοραλινη απο το τζαμι του νανο μου?κοντευει να γινει σαν το ενυδρειο της barbie! :bigemo_harabe_net-75: .επισης το τζαμι πιανει και πρασινιλα.εχω 2 τουρμπο σαλιγκαρους αλλα δε τους κοβω τοσο φαγαδες.να δοκιμασω και κανενα αλλο σαλιγκαρο?ευχαριστω.

και η τηλεκαρτα κανει δουλεια με λιγο υπομονη...

Στην κοραλίνη δύσκολα αντιδτέκεται η τηλεκάρτα! Όπως σου έδειξε και ο στράτος, μια ξύστρα Τζαμιών και όχι οποιαδήποτε ξύστρα είναι μια χαρά. Εγώ την πήρα 70 λεπτά. Απλά μετά απο την χρήση της θέλει καλό ξέπλυμα νε γλυκό νερό και στέγνωμα για να μην σκουριάσει.

Αν θυμάμαι καλά,τα ανταλλακτικά ξυράφια,θέλουν καλό πλύσιμο στην αρχή γιατί έχουν λάδι.

Προφανώς στο σακουλάκι που είναι,για προστασία από την σκουριά.

σας ευχαριστω πολυ.ο κυβος ειναι της dennerle και μπροστα στις γωνιες ειναι οβαλ.θα γινεται δουλεια με τη ξυστρα τζαμιων και εκει?

σας ευχαριστω πολυ.ο κυβος ειναι της dennerle και μπροστα στις γωνιες ειναι οβαλ.θα γινεται δουλεια με τη ξυστρα τζαμιων και εκει?

Εκει θα ξυνεις παραλληλα :bigemo_harabe_net-64:

Επειδή έχουμε να κάνουμε με ξυράφια,δώσε λίγο προσοχή στις γωνίες που είναι η σιλικόνη.

:bigemo_harabe_net-64:

ευχαριστω παιδες.και ενα αλλο προβληματακι.τις τελευταιες μερες εχω χασει το magnifica nemateleotris.δε νομιζω να εχει κανει σαλτο μορταλε.θα το ειχα βρει.εχει να εμφανιστει 3 μερες.μαλλον μας αφησε χρονους..ψαχνω μπας και το βρω αλλα τιποτα.για το λογο οτι εχω να κανω με μολις 30 λιτρα τι να κανω?να αφησω τη φυση να κανει τη δουλεια της?να αλλαζω ποιο συχνα ανθρακα?δε θελω να βαλω χερι μεσα και να κουνησω πετρες,γιατι το νανακι παει μια χαρα.

Δεν μπορείς να βρεις ένα ψάρι μέσα σε 30 λίτρα?

Το εχεις ανοιχτό απο πάνω? Αν ναι, να το υποψιάζεσαι!

Επειδή έχουμε να κάνουμε με ξυράφια,δώσε λίγο προσοχή στις γωνίες που είναι η σιλικόνη.

:bigemo_harabe_net-64:

Δεν έχει σιλικόνες στις γωνίες. Είναι ενιαίο.

Δεν μπορείς να βρεις ένα ψάρι μέσα σε 30 λίτρα?

Το εχεις ανοιχτό απο πάνω? Αν ναι, να το υποψιάζεσαι!

Δεν έχει σιλικόνες στις γωνίες. Είναι ενιαίο.

Δίκιο έχεις!!Έχουμε να κάνουμε με τον κύβο της Dennerle.

Οι υπόλοιποι που έχουμε να κάνουμε με σιλικόνες,ας έχουμε το νου μας.

το εχω ανοιχτο απο πανω ναι.αλλα εψαξα παντου γυρω γυρω και δε το βρισκω πουθενα.ο ενας βραχος που εχω ειναι γεματος τρυπες.εκει εκοβε τις τσαρκες του.αμα κρυβοταν δε τον εβλεπα με τιποτα!εχω και ενα καβουρα λαθρεπιβατη μαυρο με μυτερες δαγκανες.δεν εχω καταφερει τοσους μηνες να τον πιασω το μπαγασα..αμα τα τιναξε ο ψαρης υπαρχει πιθανοτητα να τον εφαγε ο καβουρας? :pirate:

αμα τα τιναξε ο ψαρης υπαρχει πιθανοτητα να τον εφαγε ο καβουρας? :pirate:

Ίσως, αλλά όχι όλο με την μία! Ίσως να ψόφησε σε κάποια σπυλιά. Καλό είναι να το βρείς καθώς μπορεί να σηκώσεις αμμωνία σε τόσα λίγα λίτρα.

μολις τελειωσα τη μετρηση της αμωνιας και εχω 0,05mg/lt.. ( tropic marine)παντα ειχα το απολυτο 0.εφαγα το τοπο φιλε παναγιωτη και δε μπορω να το βρω με τιποτα..θα μετρησω ξανα αυριο το πρωι.αν ανεβει τοτε θα εχω προβλημα...

• 2 weeks later...

καλησπερα και καλη χρονια!για αλλη μια φορα τα φωτα σας..ενας βραχος ειχε γεμισει με αυτη τη μακροαλγη..αποφασισα να τη κουρεψω.κοβοντας τη ομως εφυγαν κλαρακια μεσα στο νανακι με αποτελεσμα σε πολλα σημεια να εχει φυτρωσει η εν λογο αλγη.οσο τη κλαδευω τοσο φουντωνει.ειδικα τωρα που θελω να γεμισω με ρικορδεες το βραχακι μου.κανενα κολπο να τι ξεφορτωθω?ααα! και η ξυστρα τζαμιου που μου προτεινατε κανει θαυματα!λαμπικο το νανακι ευχαριστω ξανα

Λίγο αντιφώσφορο και λιγότερο τάισμα μπορεί να σε σώσει από την συγκεκριμένη άλγη που είναι και δύσκολη στην αφαίρεση.

βαζω αντιφως με βαση το αλουμινιο και το αλλαζω καθε εβδομαδα που κανω αλλαγη νερου.και στο θεμα ταισματος ειμαι σπαρτιατης...ελεγα μπας και υπαρχει τιποτα....ενεσιμο!!!χαχαχα

• 8 months later...

Κανά απντέιτ εδώ παίζει? :D

• 3 months later...

ενα μικρο update απο το μπρικι μου..σε λιγο θα μου ερθουν μια hystrix pink kai μια μοντιπορα digidata blue tips.θα ηθελα τη γνωμη σας για το που θα τα τοποθετησω.σκεφτηκα την hustrix αριστερα ψηλα κ την μοντι αριστερα.χωρο ψηλα ομως δε θα εχω για κανενα φραγκακι ακρο στο αμεσο μελλον :xmas_smile: .τα χρονια που πολλα με υγεια και περιμενω γνωμες

• 2 weeks later...

μετα το στραπατσο με το chemi clean σιγα σιγα ξαναμπαινουν κοραλακια και επιτελους βλεπω λιγο χρωμα.οσο για τις φωτο δε το κατεχω αλλα εκανα οτι μπορουσα.θελω μαθηματα γιατι εχω καλη μηχανη και τραβαω απο κινητο :xmas_laugh:

post-50102-0-19188000-1388837897_thumb.jpg

post-50102-0-52596700-1388837911_thumb.jpg

post-50102-0-27556700-1388837924_thumb.jpg

post-50102-0-04091100-1388837943_thumb.jpg

post-50102-0-67040700-1388837977_thumb.jpg

post-50102-0-18047300-1388837992_thumb.jpg

post-50102-0-03506100-1388838006_thumb.jpg

post-50102-0-35934400-1388838020_thumb.jpg

post-50102-0-28342200-1388838045_thumb.jpg

απορια αυτο το μανιταρι με τις μπιλιτσες πως το λενε?μια μερα εκλεισε σα μπαλα οταν περασε ενας μικρος παγουριστας ανοιξε το κεντρο του που ειναι σα στομα και το ξεζουμισε,,, :rip_1:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...