BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 #1 Share 15 Ιουνίου 2012 το ανεμηστιρακι πρεπει να τραβαει αερα απο το ενυδρειο και να τον ριχνει εξω ή πρεπει να ριχνει αερα μεσα στο ενυδρειο ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #2 Share 15 Ιουνίου 2012 και το ενα και το αλλο μπορουμε να κανουμε. συνηθως τα βαζουμε να φυσανε την επιφανεια και ετσι ψυχουμε,αλλα εχουμε και μεγαλη εξατμιση νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2012 μαλιστα κοιταχτε εγω το ειχα τωρα περιπου 2 ωρες να τραβαει και δεν εκανε τιποτα και τωρα το αλλαξα και το εβαλα να φυσαει την επιφανει...εσεις τι προτινετε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #4 Share 15 Ιουνίου 2012 οτι ειπα παραπανω.δηλ εσυ περιμενες μεσα σε 2 ωρες που το εβαλες να ρουφαει να σου κατεβασει τη θερμοκρασια σε ενυδρειο 115 λιτρων και με 1 ανεμιστηρακι..????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 15 Ιουνίου 2012 αυριο θα παω να παρω και αλλο ενα και θα βαλω το ενα να ρουφαει και το αλλο να τραβαει αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #6 Share 15 Ιουνίου 2012 και πως τα συνδεεις?δηλαδη πως θα τα δουλευεις,ποσες ωρες,σε κοντρολερ θα τα βαλεις η κατι αλλο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 15 Ιουνίου 2012 τα συνδεω με μετασχυματιστη 12v και με την καθοδιγηση ειδικου...μπορω αν τα εχω ολοι μερα η μπορω να τα τα βαλω στον χρονοδιακοπτη που ειναι και οι λαμπες και να δουλευουν 8 ωρες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχει καλα αποτελεσματα αυτο αρα λεω ολη μερα να δουλευουν...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #8 Share 15 Ιουνίου 2012 αφου δεν εχεις κοντρολερ βαλτα να δουλευουν μαζι με τα φωτα.θα τα παρατηρεις ομως μηπως και σου χαμηλωσουν αρκετα τη θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 15 Ιουνίου 2012 οκ αλλα οταν θα λυπω για διακοπες 1 μηνα ... ;;; το πολυ ειναι να μπορει να ερχετε καποιος μια φορα την εβδομαδα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #10 Share 15 Ιουνίου 2012 τοτε δεν μπορεις να μην εχεις κοντρολερ.ειναι επικινδυνο τοσο χρονο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 Author #11 Share 15 Ιουνίου 2012 και το κοντρολερ που το βρισκω και τι ειναι ;;; (συγνωμη για τισ τοσες πολλες ερωτησεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #12 Share 15 Ιουνίου 2012 εχει συζητηθει δεκαδες φορες.κανε αναζητηση εδω μεσα για ''ελιγουελ''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 15 Ιουνίου 2012 Author #13 Share 15 Ιουνίου 2012 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPYROSSS 15 Ιουνίου 2012 #14 Share 15 Ιουνίου 2012 Καλησπερα διαβασα το προβλημα που εχεις και θα ηθελα να σου πω οτι πουλαω ψηφιακο κοντρολερ και για ανεμιστηρακι και για τον θερμοστατη σου προς 50 ευρω. θα σου εξηγησω ακριβως την λειτουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #15 Share 15 Ιουνίου 2012 Καλησπερα διαβασα το προβλημα που εχεις και θα ηθελα να σου πω οτι πουλαω ψηφιακο κοντρολερ και για ανεμιστηρακι και για τον θερμοστατη σου προς 50 ευρω. θα σου εξηγησω ακριβως την λειτουργια. δεν θελω να το παρεις σαν επιθεση προς εσενα,αλλα θα ηταν καλο να μας πεις πρωτα 5 κουβεντες για σενα και το ενυδρειο σου σαν νεο μελος στην παρεα και οχι να αρχισεις τις αγοραπωλησιες με το καλημερα.ολα αυτα με φιλικη παντα διαθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPYROSSS 15 Ιουνίου 2012 #16 Share 15 Ιουνίου 2012 Να συστηθω ενυδρειακα,εχω ενυδρεια 30 χρονια, τα τελευταια 4 εχω 500λιτ. με λιμνη μαλαουι. οπως καταλαβαινης εχω αντιμετοπηση πολλα προβληματα στο παρελθον αλλα οταν βλεπω SOS ηθελα να σε βγαλω απο το τοσο μικρο για μενα προβλημα σου, Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #17 Share 15 Ιουνίου 2012 Να συστηθω ενυδρειακα,εχω ενυδρεια 30 χρονια, τα τελευταια 4 εχω 500λιτ. με λιμνη μαλαουι. οπως καταλαβαινης εχω αντιμετοπηση πολλα προβληματα στο παρελθον αλλα οταν βλεπω SOS ηθελα να σε βγαλω απο το τοσο μικρο για μενα προβλημα σου, και καλα κανεις και θελεις να βοηθησεις.μπορεις να ανοιξεις νεο δικο σου θεμα στην κατηγορια ''καλως ηρθατε'' και να μας μιλησεις για σενα και τα ενυδρεια σου.θα χαρουμε να σε μαθουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 15 Ιουνίου 2012 #18 Share 15 Ιουνίου 2012 οκ αλλα οταν θα λυπω για διακοπες 1 μηνα ... ;;; το πολυ ειναι να μπορει να ερχετε καποιος μια φορα την εβδομαδα..! Πρέπει να σε απασχολήσουν και άλλα αν σκοπεύεις να λήψεις ένα μηνά όχι μόνο η θερμοκρασία! Καλό θα ήταν να οργανωθείς περισσότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 26 Ιουνίου 2012 Author #19 Share 26 Ιουνίου 2012 σαν τι αλλο να με απασχολισει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιουνίου 2012 #20 Share 26 Ιουνίου 2012 σαν τι αλλο να με απασχολισει;;; η αναπληρωση του νερου γιατι θα αδειαζει το ενυδρειο λογω εξατμισης απο τους ανεμιστηρες.επισης το ταισμα των ψαριων ολο αυτο το διαστημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 26 Ιουνίου 2012 Author #21 Share 26 Ιουνίου 2012 λοιπον οσο αφορα την εξατμιση θα ερχετε ενας φιλος μου που ξερει 2 φορες την εβδομαδα την μια θα συμπληρωνει απλα νερο και την αλλη θα κανει κανονικη αλλαγη και οτι αλλα συντηρηση χρειαστει και για το ταισμα εχω αυτοματη ταιστρα την οποιο αμα αδιασει 8α μπορει να την γεμισει ξανα ο φιλοσ μου...πρεπει να με απασχολει κατι ακομα;; :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιουνίου 2012 #22 Share 26 Ιουνίου 2012 ολα αυτα ξερεις πως πρεπει να τα δοκιμασεις απο τωρα να δεις πως θα δουλευουν πριν φυγεις ε..?ακομη και τον φιλο σου.να δεις τι θα κανει οταν λειπεις απο τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 26 Ιουνίου 2012 Author #23 Share 26 Ιουνίου 2012 τα αναμηστηρακια τα δουλευω απο τωρα και η ταιστρα την εχω απο τοτε που ξεκινησα το ενυδρειο και εχει χρεισιμοποιηθει απειρεσ φορες...μονο μπαταρια και νουργια θα βαλω και ειμαι κομπλε...τωρα οσο για τον φιλο μου αυτος με ερεθισε για το χομπυ και του εχω και απολυτη επιστοσυνη γιατι γνωριζει και το ενυδρειο μου αφου μαζι το στησαμε...! αρα πιστευω δεν θα εχν πουθενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος