istellas 18 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Λόγω της νόσου των πτηνών και για προληπτικούς λόγους θα ήθελα να αφαιρεθεί το παπάκι (@) από το e-mail μου. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 18 Οκτωβρίου 2005 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Λόγω της νόσου των πτηνών και για προληπτικούς λόγους θα ήθελα να αφαιρεθεί το παπάκι (@) από το e-mail μου.Ευχαριστώ 2706[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 18 Οκτωβρίου 2005 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλό Γιάννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Οκτωβρίου 2005 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2005 μακρια τα παλιο παπακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 18 Οκτωβρίου 2005 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Λόγω της νόσου των πτηνών και για προληπτικούς λόγους θα ήθελα να αφαιρεθεί το παπάκι (@) από το e-mail μου.Ευχαριστώ 2706[/snapback] Α καλο, εεεεεεεε.................. Ωρε παπαααααακιιιι που πααας στην ποοοταμιααα! ΩΠΑ!!! Στα σαλονα σφαζουνε αρνια, στην Χιο Γαλοπουλες, στο aquazone εχουμε παπια, που πρεπει να καουνε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 18 Οκτωβρίου 2005 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Τόσο καιρό που το έχουμε ελπίζω να μην κολλήσαμε και τίποτα βρε παιδία. Istella μας έφτιαξες την ημέρα , έχω γελάσει πάρα πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Οκτωβρίου 2005 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 19 Οκτωβρίου 2005 Author #8 Share 19 Οκτωβρίου 2005 (edited) Α! και για να μην ξέχάσω, Κε Administratorα σας παρακαλώ να διώξετε τον istellas από το forum γιατί είναι ΚΟΤΑ Υ.Γ. τρόπος του λέγειν Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2005 - istellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 19 Οκτωβρίου 2005 #9 Share 19 Οκτωβρίου 2005 παιδιά κάντε ban τον istella θα μας κολλήσει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος