genecr 15 Ιουνίου 2012 #1 Share 15 Ιουνίου 2012 το συγκεκριμένο ενυδρείο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2338 περιλαμβάνει μια πλαστική βάση (περιμετρικά μόνο του ενυδρείου) που πατάει στο έπιπλο/βάση. ο πάτος του ενυδρείου (εκτός από 2 εκατοστά γύρω γύρω που πατάνε στη πλαστική βάση) είναι στον αέρα και σε 1 εκατοστό ύψος.επειδή το ενυδρείο πάει για νταμάρι τι υλικό να χρησιμοποιήσω για να πατήσει πάνω ο υπόλοιπος πάτος;από τη λίγη εμπειρία μου θεωρώ ότι πρέπει να μπει κάτι μην το κλαίμε πριν την ώρα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Ιουνίου 2012 #2 Share 15 Ιουνίου 2012 (edited) δεν το εχω δει το συγκεκριμενο ενυδρειο αλλα λες ο κατασκευαστεις ναμην το ειχε σκεφτει αυτο?δηλαδη να εχει αφησει τοσο κενο απο κατω ωστε να κανει "κοιλια" το τζαμι?δεν ξερω..παντως αν θες να εισαι σιγουρος μπορεις να κανεις αυτο που κανω εγω οταν φτιαχνω ενα ενυδρειο με αλουμινογωνιες.. στον πατο βαζω λαμες αλουμινιου(μια αν ειναι στενο. 2 αν ειναι πιο φαρδύ, κ.τ.λ.)ιδιου παχους!εσυ πρεπει να βρεις τι παχος ειναι οι γωνιες σου(συνηθως 2 χιλιοστά)και να βαλεις 2 ή 3 λαμες αλουμινιου ιδιου παχους! Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 15 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2012 (edited) εσυ πρεπει να βρεις τι παχος ειναι οι γωνιες σου(συνηθως 2 χιλιοστά)και να βαλεις 2 ή 3 λαμες αλουμινιου ιδιου παχους! δεν το κατάλαβα αυτό. δεν πρέπει οι λάμες να έχουν πάχος 1 εκατοστό, όσο είναι δηλαδή και το κενό μεταξύ επίπλου και πάτου ενυδρείου; Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2012 - genecr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος