giorgosmarios 14 Ιουνίου 2012 #1 Share 14 Ιουνίου 2012 Μια ερωτηση προς τους φιλους συνχομπιστες. Τους καλοκαιρινους μηνες στα ζωοτοκα σταματα η αναπαραγωγη τους και εαν ναι, ποτε ξεκινουν παλι? Στο περιπου ολα αυτα βεβαια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #2 Share 15 Ιουνίου 2012 (edited) Ολα ειναι σχετικα συμφωνα με αυτα που ρωτας.ακομη και μια αλλαγη νερου με ελαφρως πιο δροσερο νερακι μπορει μα οδηγησει μια εγγυο σε γεννα.αρα αυτο που ειπες με τις εποχες δεν πιστευω πως ισχυει... Εκ συντονιστου εν κινηση Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 16 Ιουνίου 2012 οκ ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Ιουνίου 2012 #4 Share 17 Ιουνίου 2012 εμένα δεν καταλαβαίνουν τίποτα γεννανε ασταμάτητα και τα εντλερ που μου έδωσες η μια είναι είναι έτοιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 17 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 17 Ιουνίου 2012 Φιλε Λυκουργο το μολλυ που μου εδωσες εχει κανει επιθεσει σε ολες τις θυληκες αλλα μεχρει στιγμης δεν εχει γινει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Ιουνίου 2012 #6 Share 17 Ιουνίου 2012 λες να είναι ασφαιρος!! χαχαχα κανε υπομονη θέλει καιρο για να δεις φουσκομενες θυλικες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 20 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 20 Ιουνίου 2012 Παντος το εξφενδονιζει οποτε εχει τυχη να το παρατηρησω. Σε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος