Kouvou 14 Ιουνίου 2012 #1 Share 14 Ιουνίου 2012 καλησπερα σημερα παρατηρησα οτι κατι πρασινα στιγματα που ειχα στο πισω μεροσ του ενυδρειου μου και μου ειχαν πει οτι εινια ειδοσ αλγησ εμφανιστικαν και πανω στα φυλλα της anubias μου!ειναι ανυσηχητικο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Ιουνίου 2012 #2 Share 14 Ιουνίου 2012 θα την γεμισει οπως και το τζαμι σου. βαλτην σε σκιερο μερος.γεμιζει γιατι ειναι πολυ αργης αναπτυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 14 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 14 Ιουνίου 2012 η anubia ειναι αργησ αναπτηξεισ εννοεισ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Ιουνίου 2012 #4 Share 14 Ιουνίου 2012 ναι.τοσο αργης ,οσο και τα τζαμια σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 14 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 14 Ιουνίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα εγινε κατι θα κανω σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 15 Ιουνίου 2012 #6 Share 15 Ιουνίου 2012 Εγω παιδια παρατηρω μαύρες τριχουλες πάνω σε ενα φίλο της Anubia και σαν να χαλάει. Μπορω να πω οτι είναι σε πολυ φωτεινό μέρος.... Αλλα εκει βρισκόταν το ξυλο που την έβαλα Λέτε να είναι μαύρη αλγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2012 #7 Share 15 Ιουνίου 2012 πολυ πιθανο.βγαλτες με το χερι τις τριχες και βαλτην σε σκιερο σημειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος