kikos7 12 Ιουνίου 2012 #1 Share 12 Ιουνίου 2012 (edited) Χαιρετώ την όμορφη παρέα του aquazone!! ...και επειδή είστε οι μόνοι που θα με καταλάβετε , θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που έχω από όταν είδα σήμερα τον μανδαρίνο να τρώει pellets (marine base color, fauna marin, medium size) :icon_dance: . Η Ελλάδα έχασε στο euro , οι ειδήσεις στη τηλεόραση σκέτη κατάθλιψη και εγώ να πανηγυρίζω που επιτέλους κατάλαβα γιατί ο μανδαρίνος έχει γίνει διπλάσιος το τελευταίο μήνα και χωρίς target feeding :wootwoot: Η δε γυναίκα μου να με κοιτά περίεργα και να είναι έτοιμη να πάρει το 166 . Τον κούκλο τον έχω 7 μήνες, τους 5 πρώτους τους πέρασε στο 30λτ νάνο που έχω και τον συντηρούσα με target feeding με αρτέμια, πριν 2 μήνες τον έβαλα στο rsm130,( που τάιζα ανά 2ημερο pellets) σταμάτησα το target και μέχρι σήμερα νόμιζα πως η αύξηση του μεγέθους του οφειλόταν αποκλειστικά στα κοπήποδα. Ένας ακόμη κάτοικος που τιμά ιδιαιτέρος τα συγκεκριμένα pellets είναι και το valenciennea sexguttata που παρεμπιπτόντως, κάνει τρομερή δουλειά στο καθάρισμα του αραγονίτη. Ακόμα και στη χλωρίνη να τον έβαζα δεν θα είχα τόσο λευκό υπόστρωμα . Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2012 - kikos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Ιουνίου 2012 #2 Share 12 Ιουνίου 2012 Μπράβο, είσαι από τους τυχερούς που τα κατάφερες !!! Το δικό μου ζευγάρι εδώ και 2-3 χρόνια μόνο ζωντανή τρώει από τον βράχο.... η αλήθεια είναι ότι δεν προσπάθησα κιόλας να τους μάθω κάτι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Ιουνίου 2012 #3 Share 12 Ιουνίου 2012 Μπράβο Δημήτρη.Πιο παλιά είχα ένα μανδαρινάκι και του έβαζα τροφή σε δοκιμαστικό σωλήνα...για να του μάθω να τρώει...μετά απο 15-20μέρες το είχε πιάσει το κόλπο ο μάγκας και νόμιζα οτι θα τον μεγαλώσω.Δυστυχώς ήρθε το χαρτί από την μαμά πατρίδα και 1 μήνα πριν απολυθώ αυτοκτόνησε κάνοντας σάλτο έξω απο το ενυδρείο.Πριν κανένα μήνα πείρα έναν μικρό θηλυκό μανδαρίνο αλλά το είχα σίγουράκι γιατί είμαι γεμάτος αμφίποδα...Δεν τρώει τίποτα άλλο προς το παρόν.Να ναι καλά ο πληθυσμός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 12 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 12 Ιουνίου 2012 Και για να προλάβω τους φίλους που έχουν νάνο και ενδεχομένως πιστέψουν από αυτά που γράφω πως μπορούν εύκολα να το προσθέσουν στη ψαροσυνθεσή τους, πως ήμουν τυχερός εξαρχής που έτυχε και έτρωγε κατεψυγμένη αρτέμια και εκτός αυτού δεν ήταν καθόλου μα καθόλου εύκολο κάθε βράδυ να αφιερώνω τουλάχιστον 15 λεπτά για να τον ταΐζω κυριολεκτικά στο στόμα και πραγματικά μετά από αυτούς τους 5 μήνες είχα φτάσει στα όρια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 12 Ιουνίου 2012 #5 Share 12 Ιουνίου 2012 μπραβο δημητρη για την προσπαθεια που εκανες αμα εχεις μερακι υπομονη και αγαπας αυτο που κανεις τοτε ειναι σιγουρη η επιτυχια... ΥΓ. θα σου στειλω το δικο μου να μου τον εκπαιδευσης να τρωει pellets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 13 Ιουνίου 2012 #6 Share 13 Ιουνίου 2012 Μπράβο για το μεράκι και την προσπάθεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 13 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 13 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!! Και να ευχηθώ σε όλους πάντα χαμόγελα και ωραίες στιγμές. ΥΓ. θα σου στειλω το δικο μου να μου τον εκπαιδευσης να τρωει pellets Νίκο...όχι άλλο κάρβουνοοο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 19 Ιουνίου 2012 #8 Share 19 Ιουνίου 2012 Βάλε βρε φίλε και κανένα βιντεάκι να ζηλέψουν κι οι άπιστοι Θωμάδες όπως εγώ... λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 19 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 19 Ιουνίου 2012 Αν και δεν του αρέσει να τον ενοχλούν εν ώρα γεύματος... κάτι κατάφερα. Υ.Γ. η κάμερα μου είναι άθλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 19 Ιουνίου 2012 #10 Share 19 Ιουνίου 2012 :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 19 Ιουνίου 2012 #11 Share 19 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο βίντεο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 24 Ιουνίου 2012 #12 Share 24 Ιουνίου 2012 Άξιος!!! Χάρμα οφθαλών, πολύ τον χάρηκα, να τον χαίρεσαι, μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #13 Share 24 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 24 Ιουνίου 2012 Author #14 Share 24 Ιουνίου 2012 Να είστε καλά. Και εγώ το έχω χαρεί πολύ που ξέρω ότι δέχεται μια πλήρη τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #15 Share 24 Ιουνίου 2012 Είναι πολύ ωραίο ψάρι και για λίγο δεν έβαλα και στο δικό μου έναν! Τώρα έχω ένα six line! Άραγε ταιριάζουν και τα δυο μαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 24 Ιουνίου 2012 #16 Share 24 Ιουνίου 2012 φιλε maik ενας φιλος μου τα εχει μαζι σε ενα 300 λιτρο και δεν εχει προβλημα και το six line του ειναι και μεγαλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιουνίου 2012 #17 Share 24 Ιουνίου 2012 Άμα βρω μπορεί να δοκιμάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος