zaxoscorfu 11 Ιουνίου 2012 #1 Share 11 Ιουνίου 2012 Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα και γω να στησω το πρωτο μου θαλασσινο ενυδρειο.. Το ενυδρειο ειναι 130 lt (1,00x30x40). To φωτιστικο ειναι πατεντα με γωνιες αλουμινιου 4x2 οπου εχει τρεις λαμπες τ5(Korallen-Zucht T5 Coral Light Fiji Purple,μια ATI blue plus μια ΑΤΙ white,ολες 39w και ενα moon light..Οι ωρες που δουλευουν ειναι γυρω στις 9-10 ωρες,δεν δουλευουν ολες μαζι, αναβει πρωτη η fiji για καμια ωρα και το ιδιο και στο κλεισιμο.. Για σκιμαρισμα εχω ενα deltec mce 300 και ενα εξωτερικο φιλτρακι prime για αντιφωσφορο και ανθρακα, οσο για κυκλοφορια εχω 3 nano coralia.. o ενας 900 και οι αλλοι δυο 1600 lh.. Ζωντανο βραχο 12 kg και ζωντανο αραγωνιτη 10kg. Αλατια δεν χρησιμοποιώ γιατι κανω αλαγες απο την θαλασσα(με δικο μου ρισκο παντα) οπου δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης και σχεδον ολα τα παιδια εδω που κανουν το ιδιο πραγμα.. Απο ψαρια εχω δυο Ocellaris Clownfish,1 sularias fasiatus,1 blue tank, 1 χρομιδα(ειχα δυο αλλα μου ψοφησε η μια),1 mandarine fish.. Για συνεργειο καθαρισμου εχω 3 turbo snails, εχω καποια σαλιγκαρια μεσογειακα(κανουν πολυ καλη δουλεια) και απο σκαρτσιμαδες εχω μονο μεσογειακους(reef safe παντα) και μεριες γαριδες(μεσογειακες) .Ξεχασα...εχω και εναν ομφιουρο. Απο κοραλια εχω μια τραχιφιλια, μια ανεμωνη μεσογειακη(με μωβ tips),μια red bubble anemone, μια σινουλαρια κοκκινη, ενα star polyp, μερικα μανιταρακια, δυο frags ακροπορες(οπου πανε πολυ καλα), kai 3 tube worms... Καποιες τιμες του ενυδειου kh 10, ph 8, no3 0, ca 425.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxoscorfu 11 Ιουνίου 2012 Author #2 Share 11 Ιουνίου 2012 ομφιουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 11 Ιουνίου 2012 #3 Share 11 Ιουνίου 2012 Μιααα χαρα ! Κουκλα το εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 11 Ιουνίου 2012 #4 Share 11 Ιουνίου 2012 Όμορφο ενυδρείο και με ιδιαίτερο συνδιασμό μεσογειακών με τροπικά είδη. Μπράβο, καλή συνέχεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Ιουνίου 2012 #5 Share 11 Ιουνίου 2012 Όμορφο ενυδρείο και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 11 Ιουνίου 2012 #6 Share 11 Ιουνίου 2012 Καλή συνέχεια φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος