Alexpsycho 8 Αυγούστου 2012 #26 Share 8 Αυγούστου 2012 Τα δικά μου τα έχω 3 χρόνια περίπου μόλις τα καθαρίζω σαν καινούργια είναι.Το πιο σημαντικό είναι να έχει υλικό μέσα.Επίσης έχω μια τάση να το πατάω όσο πάει όπως όταν φτιάχνω εσπρέσο που πατάω 3 δόσεις καφέ ενώ το μπρίκι της εσπρεσιέρας πέρνει 2 και κάτι... To flushing βοηθάει ? πως το βλέπετε το πράμα? Εγώ βουλώνω την έξοδο της όσμωσης απο το καθαρό και το ρίχνω όλο στο βρόμικο κανένα 10 λεπτο μετά απο κάθε χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος