Jump to content

Recommended Posts

Καλημερα σας! Πριν καμια βδομαδα η μανα μ μου πηρε για εκπληξη 2 γκαπυ [1 αρσ. 1 θηλ.] σε 17 λιτρα... ειχα σκοπο να βαλω χελωνακι αλλα η τσεπη δεν το επετρεπε... Ξερω οτι μπαινουν σε χαρεμι σε 60 λιτρα κτλ. κτλ. αλλα δν θελω να επιστρεψουν στο πετ κριμα ειναι... Το προβλημα.... η θηλυκια βγαζει ασπρα ''αποβλητα'' που κρεμονται απο κατω της... αρχικα μου φαινοταν εγκυος αλλα δεν ειμαι σιγουρη... [γκρι και οχι μαυρη κυλιδα στην κοιλια] λετε να ειναι ντροπσυ ? :( Μηπως παλι ειναι εγκυος??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!

Συντομα θα παρω 25λιτρο [ξερω δεν ειναι αρκετα αλλα χωρος δεν υπαρχει] για να τους παρεχω λιγο καλυτερες συνθηκες..

Αυριο θα παρω και μερικα φυτα..

post-49300-0-07979500-1339407719_thumb.jpg

post-49300-0-11043600-1339407745_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - anna-sushi

Άννα μία φωτογραφία του ψαριού θα βοηθούσε στη διάγνωση... :)

βρε εγκυος ειναι και θα αρχισει να φουσκωνει σιγα σιγα.....εγω που ειχα ενα μεγαλο θυληκο η κοιλια της πριν γεννησει ηταν ετσι http://www.google.gr...r:12,s:45,i:246

επισης να της δινεις τροφη μουλιασμενη σε βιταμινες

Έγινε επεξεργασία - Giannakis27

Μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα σε θέματα ασθενειών!

Άννα για να μην ξανά επαναλαμβανόμαστε ρίξε μια ματιά εδώ σε ένα πρόσφατο θέμα και παρακολούθησε την εξέλιξη του ψαριού σου!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76201

ebenos το διαβασα... τα συμπτωματα ειναι ιδια με τη διαφορα του οτι η δικια μου κανει τα ''δωρακια'' της καθε τρεις και λιγο... εχω δει 2-3 φορες φυσιολογικα κοπρανα αλλα πανε εναλλαξ με τα μη φυσιολογικα... η ιδια ειναι πααρα πολυ δραστηρια τρωει κανονικοτατα και γενικα δεν δειχνει κανενα αλλο συμπτωμα απο αυτο... οι πιο πανω φωτος ειναι απο την 2η μερα... σημερα ειναι ελαχιστα πιο φουσκωμενη..

Γιαννη μακαριι...

Τα περιττώματα που δηλώνουν υποψίες για dropsy είναι λεπτά, μακριά, και διάφανα!

Ακλούθησε την οδηγίες που προτείναμε και στον φίλο idnik και συνέχισε να παρακολουθείς το ψαράκι σου!

Μαλλον δεν ειναι τιποτα γτ φουσκωνει και η κοιλιτσα μαυριζει!

Δημιουργηθηκε αλλο προβλημα τωρα... ο αρσενικος δεν τρωει τιποτα εχει ενα 3ημερο που τα καταβροχθιζει ολα η θηλυκια.. σημερα την εβγαλα απο το ενυδρειο μπας και προλαβει να φαει αλλα δεν τα αγγιξε.. μεχρι στιγμης τα εχω ταισει αρακα φυλλαρακια και αποξηραμενα κουλικια... δεν του αρεσει τιποτα πια??? :(

Έγινε επεξεργασία - B_betta

Πως μπορω να τον κανω να φαει? 3 μερες δεν τρωει ο καημενος... δεν μπορω να τον κοιταζω χωρις να κανω τπτ... βοηθεια παρακαλω!

Οπότε το θέμα δεν είναι ότι δεν προλαβαίνει να φάει, αλλά ότι δεν έχει όρεξη να φάει!

Αυτό το 17 λιτρο που λες ότι τα έχεις τι είναι?

Έχει φίλτρο?

Παρατηρείς καμία άλλη αλλαγή στο ψάρι σου εκτός από την απώλεια όρεξης?

Συμπλήρωσε την φόρμα για να έχουμε μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739

Οπότε το θέμα δεν είναι ότι δεν προλαβαίνει να φάει, αλλά ότι δεν έχει όρεξη να φάει!

Αυτό το 17 λιτρο που λες ότι τα έχεις τι είναι? Ενυδρειο :P

Έχει φίλτρο? Ναι 250λ./ω.

Παρατηρείς καμία άλλη αλλαγή στο ψάρι σου εκτός από την απώλεια όρεξης? Χρωματα κινητικοτητα ολα ειναι μια χαρα! Συντομα θα φτιαξω σκορδοζουμο μηπως και φαει...

Συμπλήρωσε την φόρμα για να έχουμε μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα! Θα την συμπληρωσω αργιτερα γτ βιαζομαι

http://www.aquazone....showtopic=25739

Ευχαριστω :)

Έγινε επεξεργασία - B_betta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...