Jump to content

Labidochromous Yellow Γέννες

xristosan

Recommended Posts

ρε παιδιά θέλω μια χάρη πως καταλαβαίνουμε αν είναι έγκυος εμένα έχει κάτι μαύρα σημάδια στην κιλιά της το αρσενικό συνέχεια τρέμει και μετά πάει κοντά του το θηλυκό και γυρνάνε γύρο γύρο πείτε μου λίγο γενικός για τις γέννες για της labidochromus poso kairo kanei kai tetoia

Κανε αναζητηση στο θεματικο Κιχλιδες Αφρικης.

Εχει συζητηθει χιλιαδες φορες.

Το ποτε ειναι εγγυος στην αρχη ειναι λιγο δυσκολο να το καταλαβεις,γιατι απλα πριζετε λιγο η κοιλιτσα της,αλλα κοιτα εδω την στιγμη που μπουκωνει το αρσενικο την θηλυκια http://www.youtube.com/watch?v=sqBhTfTb9qg

poso kairo kanoune na genisoun peripou

Μας εβγαλες τα ματακια μας με τα greeklish.

Γραφε με μικρα ελληνικα

poso kairo kanoune na genisoun peripou

μετα την ημερα που μπουκωνει η θηλυκια,καμια 25αρια μερες τα βγαζει απο το στομα που τα κρατα. :)

re pedia emena i 8ilikia exei kati mayra stin kilia tis mia gramoula einai ayga pou 8a ta genisi kai 8a ta balei sto stomatis

Ρε φιλε θα σταματησεις να γραφεις κορακιστικα;Γιατι δε σεβεσαι τους κανονες του φορουμ και εμας που στο ζηταμε;;;;;;

re pedia emena i 8ilikia exei kati mayra stin kilia tis mia gramoula einai ayga pou 8a ta genisi kai 8a ta balei sto stomatis

Γραφε σε παρακαλω κανονικα,στο ειπαν και πιο πανω,ειναι στους κανονισμους του φορουμ.

Για το θεμα.Τα αυγα σε αυτα τα ψαρια δεν φαινονται οταν ειναι μεσα στην κοιλια τους,κατι αλλο ειναι,βαλε μας φωτο να δουμε τι ειναι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...