jorelos3 11 Ιουνίου 2012 #1 Share 11 Ιουνίου 2012 Καλησπερα ονομαζομαι Χρηστος και ειμαι πολυ αρχαριος καινουργιος ((((((χομπιστας)))),εστησα την πεμτη 7/6 ενα ενυδρειο 50 lt για να βαλω τους 2 μονομαχους μου,τον μπλε και τον κοκκινο!!!τον μπλε τον εχω 2,5 μηνες και τον κοκκινο 3 βδομαδες περιπου,πριν παρω ακομα τον δευτερο ειχα κανει θεραπεια στον μπλε μαλλον για φιν ροτ απο οτι μου χαν πει στο πετ σοπ,,,με mixazin..το ενυδρειο το εβαλα μπρος την πεμτη το μεσημερι και το σαββατο πηγα στο πετ και πηρα 2 γαριδες 2 γλυφτες μαυρους και ακομα ενα πολυ μικρο γατοψαρο..μου ειπε ο φιλος εκει οτι μην μασας δεν θα χεις προβλημα με τους μονομαχους ολα ζουν μια χαρα μαζι το ενυδρειο θα ναι ετοιμο σε μια μερα κτλ,εγω σαν ασχετος και μπουφος ταυτοχρονα το σαββατο το μεσημερι εβαλα μεσα τοις γαριδες τους γλιφτες το γατοψαρο και τον μπλε μονομαχο(τον κοκκινο οχι γιατι ειδα συμαδεια σαπισματος στιν ουρα του και μου στο πετ να του βαλω 5 μερες mixazin και μετα μεσα)..χθες(κυριακη)οταν γυρισα σπιτι ειδα την ουρα το μπλε κομμενη στα 2 και σαπια στο πανω μεροσ,,,μου γυρισε το μυαλο!!!παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω για να μην τα χασω ολα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 11 Ιουνίου 2012 #2 Share 11 Ιουνίου 2012 Καλως μας ηρθες! Ηταν αναμενομενο να το δεις αυτο! 1ο λαθος ΟΧΙ σε δυο αρσενικους μονομαχους σε τοσο μικρο ενυδρειο! 2ο λαθος ορισμενοι γλυφτες γινονται πολυ μεγαλοι και θα αντιμετωπιζες προβλημα αργα ή γρηγορα! 3ο λαθος δεν εμπιστευομαστε το πετ σοπ... το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι το κερδος και μονο αυτο! Τωρα θα μπορουσες να κρατησεις τον ενα μονομαχο ... για τους γλυφτες δεν γνωριζω.. αν θες κρατας και τις γαριδες [εφοσον δεν εχουν προβλημα με τον μονομαχο]... οσο για το φιν ροτ θεραπεια αμεσα με μελαφιξ ! Θα δεις διαφορα! Αυτα απο μενα καλως ορισες λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Ιουνίου 2012 #3 Share 11 Ιουνίου 2012 Καλώς ήρθες! Συμφωνώ με όσα είπε η Άννα παραπάνω, να προσθέσω όμως κάτι... Το ενυδρείο σου είναι άστρωτο, οπότε θα έχεις και αμμωνία, που είναι τοξική για τα ψάρια, αν μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον με στρωμένο ενυδρείο θα ήταν ιδανικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Ιουνίου 2012 #4 Share 11 Ιουνίου 2012 Καλως ηρθες στην παρεα μας Εγω θα διαφωνισω με την φιλη μου Αννα,δεν ειναι ολα τα μαγαζια ιδια.Αυτο ομως σε συμβουλεψε λαθος φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorelos3 11 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 11 Ιουνίου 2012 τι μπορω να κανω για να φυγει η αμμωνια??να βγαλω τον μονομαχακο μου απ το ενυδρειο και να ξεκινησω καποια θεραπεια??παρακαλω περιμενω απαντησεις.. υγ1 το ενυδρειο ειναι χωρισμενο στην μεση υγ2 δεν εχω ποθ να δοσω τα ψαρι υγ3 ευχαριστω για την βοηθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Ιουνίου 2012 #6 Share 11 Ιουνίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569&hl=http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569&st=0&p=108162entry108162 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=54770&st=0&p=497929entry497929 Καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorelos3 11 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 11 Ιουνίου 2012 καλησπερα ,πηγα το μεσημερι και εκανα τεστ στο νερο τοθ ενυδρειου μου μοθ ειπε οτι το νερο εχει 10 μιλιγραμ αμωνιαν και 25 μιλιγκρα νιτρικα..μοθ εδω ενα προ¨ι¨ον της SERA TO TOXIVEC,μου ειπε να κανω 50% αλλαγη νερου να χακινισω για 5 μερες θεραπεια με mixazin και να βαλω μεσα και τον κοκκινο(δευτερο)μονομαχο,ετσι επραξα και γω..τι λετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουνίου 2012 #8 Share 11 Ιουνίου 2012 ολα τα πας πισω πισω.τα παντα απο ψαρια.οχι αλλα φαρμακα.αδειαζεις ολο το ενυδρειο απο νερο κλπ,τα ξεπλενεις με νερακι και ξεκινας απο το ο.δες και διαβασε με προσοχη στην υπογραφη μου στο λινκ πως στρωνεις ενα ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorelos3 11 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 11 Ιουνίου 2012 κλαζ καταρχην ευχαριστω παρα πολυ που ασχολιθηκες με το θεμα μου,αλλα δεν μπορω να τα παω πισω,οι μονομαχοι εχουν αγοραστει καιρο πριν απο αλλο πετ σοπ οπως και οι γαριδες,υπαρχει καποια αλλη λυση??με συχνες αλλαγεσ νερου ισως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουνίου 2012 #10 Share 11 Ιουνίου 2012 βαλε αγγελια για μπολι για να βρεις ετοιμη βιολογια και να στρωσεις το φιλτρο σου.και επειδη φανταζομαι δεν εχεις 2 ενυδρεια,τον ενα μονομαχο πρεπει να τον διωξεις χθες.πουλησε τον,χαρισε τον, το ζωο πρεπει να φυγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorelos3 11 Ιουνίου 2012 Author #11 Share 11 Ιουνίου 2012 λοιπον αν βρω μπόλι τι θα πρεπει να κανω???θα πρεπει να άδειασω όλο το ενυδρειο ??και με ποιον τροπο θα βάλω το μπόλι στο δικό μου??το ενυδρειο ειναι χωρισμένο στην μέση,νομίζω πως δεν εχει προβλημα,ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonidaras 12 Ιουνίου 2012 #12 Share 12 Ιουνίου 2012 καλως ορισες και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts